BCC

Gebruikers over webshop BCC

Gewoon goed en lekker makkelijk op gehaald in de winkel Dus wil je nog meer

Zelf opgehaald

Website van BCC is overzichtelijk, en producten zijn makkelijk te vinden. Er was genoeg aanbod van het product wat wij zochten.

Goed vlg. afspraak op tijd geleverd , prijs kwaliteit oke, verder geen opmerkingen,service in de winkel is goed.

Vezending oke, alleen het plaatsen mag wel beter, waterpas zetten is nl wel nodig, en niet gedaan

Het is prettig in een winkel te komen waar de medewerker goed met je meedenkt.

Bestellen via site verliep makkelijk ,bestel proces is duidelijk en overzichtelijk.
Aangeven of oude wasmachine mee retour moet kan ook .
Jammer dat je voor aansluiting moet betalen.

Levering vond op de juiste datum plaats.
Omdat ze iets op schema voorliepen ,werd ik op de dag zelf gebeld dat of ze wat eerder langs konden komen. Geen probleem natuurlijk !

Op een schaal van 1 tot prima, is de service bij BCC buitenveldert altijd hartstikke prima!

Ik had elders een draaitafel een stuk goedkoper gezien. Een uitdraaitje meegenomen en ik kreeg zonder enig probleem ook die prijs. Prima service. De volgende dag artikel laten bezorgen, ook prima.

Precies op tijd en informatie vooraf ontvangen. Prima.

Eerst met klantenservice over de goedkopere prijs elders besproken. Advies dat ik gekregen heb opgevolgd en alles is naar wens verlopen.

Het bestellen ging makkelijk en snel. En ik kon korting krijgen door freebees in te wisselen!

Het bestelde product was niet op voorraad en kon niet binnen de gestelde termijn geleverd worden. Ik werd hierover gebeld. Na wat heen en weer mailen heb ik uiteindelijk een vergelijkbaar ander product ontvangen.

Het kostte wel wat moeite om een alternatief te krijgen, maar uiteindelijk ben ik wel tevreden.

Bij de aankoop van een externe harde schijf van Western Digital werd ik bijzonder klantvriendelijk en geduldig geholpen.

Goede productomschrijving van de artikelen, klantenservice was zeer vriendelijk en reageerde snel op mijn berichten.

Toen ik het product had besteld zou het binnen 1 werkdag worden verzonden. 5 dagen later was er nog niks binnen. nadat ik de klantenservice gecontacteerd had kwam er naar voren dat het product niet op voorraad was. hier helaas geen mail van gehad. 1 week later na mijn bestelling heb ik een mail ontvangen en was hij alsnog binnen 1 werkdag binnen.

Gebruik gemaakt van de klantenservice omdat het product niet binnen was gekomen.
Duidelijk en reageren zeer snel.

Zeer gebruiksvriendelijke site. Makkelijk gewenste product te vinden. Info en prijs duidelijk en goed weergegeven.

Product werd op de aangegeven tijd afgeleverd. Was prima (beschermd) verpakt.

BCC heeft een prima manier om te betalen via ideal. Snel en vlot geregeld. Ideal is de ideale manier om online te betalen. Snel en veilig.

Verzending via DHL keurig netjes geregeld, Netjes op tijd zoals afgesproken.
Product was netjes verpakt en is onbeschadigd binnen gekomen.

Mijn bestelling stond niet op voorraad. Ik werd door verwijzen naar de winkel van roosendaal

Ja duidelijke uitleg over het product,en aandacht voor de vragen,vriendelijke bediening,ook after sale vragen goed beantwoord.

In één woord: geweldig, voldoende keuze in assortiment, prettige bediening door vakkundig personeel dat ruim tijd heeft voor het beantwoorden van mijn vragen.

keurig

vriendelijk, vakkundig en snel

in de avond besteld en de volgende morgen al weer in huis,
dus makelijk en snel

universeel filter voor firtuurpan ,makelijk op maat te knippen

Ruime winkel. Goede keuze. Behulpzame medewerkers. Daarnaast goed alle grote merken aanwezig voor een goede prijs.

Prima en vakkundige voorlichting in de winkel. De verkoper had veel kennis van zaken en gaf mij een uitstekend advies over het apparaat wat ik wilde aanschaffen.

Telefoon was op voorraad, het hoesje moest worden besteld, Na een dag kreeg ik al een email dat het bestelde kon worden afgehaald.

Het telefoonhoesje was niet op voorraad. Voorstel om het naar mijn huisadres te sturen. Gekozen om het toch af te halen, Verkoper was zeer meegaand en heeft de simkaart in mijn nieuwe telefoon geplaatst, zodat ik bellend de winkel kon verlaten. Telefoonhoesje was na 1 dag binnen. Geweldige klantenservice.

Het lukte niet helemaal om 3 tablets in de winkelwagen te krijgen, via chat was het zomaar geregeld :) Goeie service!

Het product (Norton Antivirus voor 5 pc's) kreeg ik van de verkoper aangeboden voor de gereduceerde prijs omdat ik binnen een week na aanschaf van mijn laptop nu (ook) de antivirus bij BCC kocht. Dit scheelde mij toch mooi 25,- tov het aanschaffen via internet!!

Scorekaart voor BCC