Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenbij eerste oriëntatie op tv erg goed geholpen door medewerker. Veel toelichting en duidelijke antwoorden op gerichte vragen. Uiteindelijk gekozen voor de 49PUS6401 (Philips) gezien de prijs kwaliteit verhouding. Medewerker probeerde ook niet een duurder exemplaar aan te smeren.
Bij verkoop helaas iets mis gegaan (beschadigd toestel ontvangen), terug gegaan naar winkel, toestel niet meer voorradig en showroommodel meegekregen. Beetje wrange smaak aan over gehouden maar via aftersales goed opgelost door BCC Beek.
Bij verkoop helaas iets mis gegaan (beschadigd toestel ontvangen), maar netjes opgelst
Klantenservicevia Chat contact opgenomen en beetje teleurstellend te woord gestaan (Jeroen, BCC Rosmalen)
Gewoonweg prima van begin tot eind en 'no nonsense'.
Er valt niets verder te zeggen.
Prima.
KlantenserviceOok gewoon goed.
genoeg info en heldere info op de website, snelle afhandeling bestelling, redelijke prijzen, prettig gewinkeld
Verzendingmonitor slechts verpakt in originele doos oogt erg kwetsbaar
de betaling verliep zoals verwacht prima dus het verliep verder ok en daarmee heb ik vijftien woorden bereikt.
Verzendingalles verliep prima
Snelle verzending, goede service en prijs en tot slot een goede kwaliteits product de gopro.
Tablet in voorraad . Extra verzekering van 2 jaar genomen aangezien vorige tablet na 3 1/2 jaar stuk was
VerzendingSamsung tablet waarnaar we op zoek waren was in de winkel makkelijk te vinden en werkend te bekijken.Door medewerker goed geholpen en betaling via creditcard was geen probleem
KlantenserviceSnel en netjes geholpen
Betreft aankoop in winkel. Goede product voorlichting en advies. Ook vergelijking laten zien met andere merken. Wij vinden het heel belangrijk vooraf goed ingelicht te worden.
VerzendingHet product werd geheel compleet geleverd.
Ik werd prima voorgelicht en er werd gelijk een tweede besteld omdat ik die nodig had, en waarvoor ik vervolgens de volgende dag reeds gebeld werd om af te komen halen. Was prima!
VerzendingWij gebruiken dit produkt al jaren en het bevalt goed.
KlantenserviceZie bovenstaande; ik ben prima geholpen.
Voelde me welkom en er werd netjes gevraagd of ik rond wilde kijken of dat ik hulp wilde van de medewerker. Deze heeft mij netjes geholpen hadden al wel een keuze gemaakt welk product we wilde aankopen en het was prettig dat we bevestiging kregen van de medewerker dat het in ons geval de juiste keuze was.
Was goed in de winkel medewerkers in de winkel waren goede advisor en veel advies geven
VerzendingOok levering was goed op tijd en eerste ik heb een sms van jullie gekrijgen over dag en tijd was goede ervaring bij bbc
KlantenserviceIk weet het niet over klant service
We wisten wat we gingen kopen. De eerste verkoper die vrij was hebben we gevraagd ons te helpen. Dat ging snel en gemakkelijk.
Ik word altijd netjes geholpen bij BCC Hilversum waar ik vaste klant ben. Deze keer een vriendelijke dame die mij hielp.
VerzendingOok deze keer weer snel geholpen en zeer tevreden over het product na goede informatie.
KlantenserviceIk had een keer een kapotte tandenborstel. Die werd direct omgeruild voor een nieuw exemplaar.Super!
Prijs in de winkel klopte met wat op internet werd aangegeven.
Ook was deze aangepast met de concurent
Prijs klopte met wat op de website stond en was ook aangepast aan die van de concurent
goed en snel geholpen en deskundig. koffie was ook lekker. betekend dat ze alle tijd voor ons namen.
Verzendingniet van toepassing
de bestelling plaatsen en leveren ging perfect.De betaling ook. Voor de rest ging alles gesmeerd/
VerzendingDe bestelde koelkast werd op op tijd geleverd zoals medegedeeld werd via sms
KlantenserviceAlles ging gesmeerd
Prima service en geen problemen. BCC is dus een prima bedrijf om aankopen te doen.
goed contact fijne dat op de dag van bezorgeing het tijd vak wordt door gegeven en een kwartier voor bezorging contact wordt op genom,en
Verzendingsuper
Op de website gekeken of het product op voorraad was, toen naar de winkel en opgehaald.
KlantenserviceVerkoopmedewerker hielp goed, alles netjes gegaan.
Wij gingen met een doel. Eenmaal in de winkel kon ik meteen een verkoper vragen naar mijn product. Het product werd er snel bijgehaald en we konden dan ook snel naar de kassa en afrekenen. Kortom correcte snelle deskundige service