BCC

Gebruikers over webshop BCC

Veel goede ervaringen met BCC bij aankopen in de winkel. Eerste keer via Internet besteld. Pas tijdens bestelproces werd duidelijk dat de producten niet naar huis gestuurd zouden worden, maar dat je ze zelf moet ophalen. 1 product was wel redelijk dichtbij op te halen (< 20 km), maar voor het andere moest ik minimaal 67 km rijden naar een locatie waar ik niets te zoeken had, dus dan maar een locatie gekozen waar ik anderhalve week later toch moest zijn (100 km), wat dus betekent dat ik nog zo lang moet wachten totdat ik het product kan gebruiken.

Pas tijdens bestelproces werd duidelijk dat het product niet naar huis gestuurd zou worden, maar dat je het zelf moet ophalen. En dat dat niet altijd bij een locatie in de buurt is.

Twee keurige mannen die mijn vriezer , op tijd en correct , met de juiste info.hebben afgeleverd. Wat een zeer prettige ervaring was.

Zeer correct , en daardoor uiterst tevreden

Klantenservice telefonisch wat moeilijk te bereiken. ( lange tijd in de wacht )
of later maar weer proberen.

Prima hulp, advies en ondersteuning over de (nieuwe) tv en de bestaande randapparatuur. Professioneel zonder aandringen.

Op het tijdstip zoals vooraf aangegeven

Prima hulp tijdens de zoektocht naar een tv. Tijdig mogelijke conflicten signaleren tussen de nieuwe en huidige randapparatuur en adviseren in oplossingen.

Precies op tijd zoals vooraf gemeld.

Ik ben tevreden over het advies en de service. Thuis direct de nodige dingen ingesteld. Nu genieten van mijn, snelle, iPad.

Op zondagochtend de dagactie voor een mooie prijs kunnen bestellen. Helaas was deze alleen in de winkels beschikbaar, waardoor ik deze alleen kon bestellen door 'm af te halen. Tot mijn verbazing kreeg ik rond 12.15 uur al bericht dat ik 'm kon afhalen bij mijn lokale BCC winkel. En dat op zondag!

Vriendelijke bezorgers en een goedwerkende koelkast. Bezorgers zijn nog een keer terug moeten komen om de deur recht te hangen, maar ze waren ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Enige lastige vind ik dat je pas de morgen zelf een sms krijgt wanneer ze komen. Kan dat niet de dag van te voren om 20u 's avonds ofzo. Dat zou veel fijner zijn met het plannen van je dag.

Bezorgers waren ruim binnen de afgesproken tijd aanwezig om de koelkast te installeren.

Ik had een probleem met de plaatsing van de koelkast. Probleem werd serieus genomen in de winkel en de kast die scheef hing van de koelkast is recht gehangen.

Internet site was overzichtelijk en redelijk veel info. Door de actie een redelijk scherpe prijs.

Voor de aflevering kan je een datum afspreken maar geen tijd of dagdeel. Op de dag van aflevering ontvang je pas een mail op welk tijdstip ze ongeveer komen.
Deze procedure vind ik clientonvriendleijk. Een dag van te voren lijkt mij redelijk.

Het algemene servicenummer is zeer slecht te bereiken. Verschillende dagen en tijden geprobeerd maar eindeloze wachttijden.
Via google het telefoonnummer van de vestiging gevonden. Het is lastig te vinden omdat BCC constant alleen het onbereikbare servicenummer wil geven.
De lokale vestiging was prima en servicegericht en had al vaker klachten over het Algemene BCC servicenummer gehoord.

is top en goede bediening en klantvriendelijk en goede service kom graag in deze winkel

de verkopers laten je rustig rond kijken en als je vragen hebt krijg je een goed en vriendelijk antwoord

Ik had in de winkel een droger besteld, helaas pastte deze niet op de plek waar hij moest staan. Via whatsapp ben ik goed geholpen en heb ik de droger met een ander kunnen ruilen.

Producten eenvoudig te zoeken, prima bestelling en afhandeling. Product is ook goed. Service achteraf is ook goed.

De bestelling en betaling via de we shop voldeed aan de verwachtingen. Het proces verliep naar wens en de betaling kon eenvoudig gedaan worden.

De levering verliep perfect. Ik liet de laptop een week later leveren, maar dat was geen enkel probleem. In de webshop kon ik een gewenste dag opgeven.

Uitstekende kennis van het product, snel geleverd, prima te woord gestaan, uiterst vriendelijk geholpen zoals altijd bij BCC in Leidschenhage.

Bestelling is op vooraad, wordt zo snel mogelijk geleverd. Inmiddels 3 weken verder: weg geld en geen levering !

Mensen: begin er niet aan, kijk liever even op een betrouwbare website die wel hun beloftes nakomen. Van de 6 beloftes van BCC is alleen de vriendelijkheid door de telefoon overgebleven,
maar wat koop je daarvoor?

Zelfs na 3 weken wachten (en een 5 tal telefoontjes) nog steeds geen Philips stereo setje ontvangen. Deze was op voorraad volgens de website, dus waarom moet dat zo lang duren?

Telefonisch kom je geen steek verder bij deze webwinkel, van het kastje naar de muur;
- ja ik zie dat hij niet is afgestuurd
- mijn collega is het aan het uitzoeken
- U heeft ook al een paar keer eerder gebeld heh? U wordt morgen terug gebeld hoor, dan weten we meer. (dus niet gebeld)
- bent u boos? nou dan kunt u beter een mailtje sturen naar c.c.

maar wat koop je daarvoor?

Kon het product wat ik zocht goed vinden en weer terugvinden op Tweakers. Vergelijken specificaties op Tweakers gaf een vollediger beeld. Bestelling en betaling verliep uitstekend. Betalen met FreeBees gaat eenvoudig, waarbij je kan aangeven hoeveel je wil gebruiken van je FreeBees tegoed.

Ik kreeg snel een e-mail dat mijn product was besteld. Ik wilde het ophalen in de winkel omdat ik niet veel thuis was die dag. Ik kreeg de mail van de winkel dat het product klaar ligt echter niet. Ik ben bij de winkel langs gegaan en heb even moeten aandringen. Het bleek dat de melding die de winkel normaal zou krijgen, dit keer niet was gekomen. Ze hadden wel de bestelling binnen. Toen dit eenmaal duidelijk was, is de levering snel afgehandeld en liep ik als tevreden klant de winkel uit.

In de winkel heb ik alsnog de levering van mijn bestelling op de gewenste dag nog kunnen afronden.

Alles probleemloos verlopen ; ik bestel iedere keer met het grootste plezier bij BCC. Mijn Complimenten!

Geheel volgens afspraak , snel en goed geleverd.

Prima winkel waar ik over de laatste jaren meerdere dingen besteld heb. Bij een wat vertraagde levering toentertijd nog een €25 cadeaubon gekregen als excuses en verder niks dan lof over de leveringen!

Altijd goed op de hoogte via track and trace en correcte levertijden. Zo niet, wordt dit netjes opgelost.

Een cadeaubon gekregen vanwege de late levering van een product zonder hierom te vragen. Prima geregeld.

prettig geholpen , goede uitleg, mooie overzichtelijke winkel op meubelplein Ekkersrijt , vriendelijk personeel , de winkel is alleen lastig te vinden

Goed geholpen, de verkregen uitleg was duidelijk, het personeel was behulpzaam en erg klant vriendelijk.

nvt, product is niet besteld, maar aangeschaft in de winkel.

Goed, product elders goedkoper gezien, en voor die prijs aan mogen schaffen.

Snelle hulp van de medewerker en duidelijke uitleg over product en hulp tot aan de kassa.

Scorekaart voor BCC