BCC

Gebruikers over webshop BCC

Werd netjes geholpen in de winkel,
Kon op mijn gemak de producten testen en dan een keuze maken

Netjes geholpen
Kreeg email toen het klaar lag in de winkel

Veel goede ervaringen met BCC bij aankopen in de winkel. Eerste keer via Internet besteld. Pas tijdens bestelproces werd duidelijk dat de producten niet naar huis gestuurd zouden worden, maar dat je ze zelf moet ophalen. 1 product was wel redelijk dichtbij op te halen (< 20 km), maar voor het andere moest ik minimaal 67 km rijden naar een locatie waar ik niets te zoeken had, dus dan maar een locatie gekozen waar ik anderhalve week later toch moest zijn (100 km), wat dus betekent dat ik nog zo lang moet wachten totdat ik het product kan gebruiken.

Pas tijdens bestelproces werd duidelijk dat het product niet naar huis gestuurd zou worden, maar dat je het zelf moet ophalen. En dat dat niet altijd bij een locatie in de buurt is.

Ben goed geholpen, alleen jammer dat ze je bijna verplichten om een extra verzekering voor de tv af te sluiten. Heb paar keer nee gezegd en toch nog proberen. Voor de rest is alles goed verlopen

Ik kreeg prima advies over een nieuw aan te schaffen gasfornuis en de aankoop werd vanaf begin tot eind goed verzorgd.

Ben heel fijn geholpen mijn telefoon deed het niet .De verkoper haalde hem uit elkaar en hij deed het weer. Daarna goed geholpen voor een nieuwe batterij

Was goed voor elkaar

Verstand van zaken, niet te opdringerig en zeer klantvriendelijk. Goed geholpen en zeer behulpzaam. Prettig persoon.

Overzichtelijke winkel met frisse uitstraling. Medewerkers zijn behulpzaam en goed beschikbaar. Er is voldoende personeel aanwezig ten opzichte van het aantal klanten. Medewerkers hebben ruim voldoende kennis van de producten en kunnen relevant advies geven en zo meedenken met de klant. Een groot voordeel is dat je direct na aankoop de factuur via de mail binnen krijgt wat weer fijn is voor je administratie.

Voldoende keus van de nieuwe Ipad op voorraad. Goed en fijn geholpen in de winkel in Breda

Makkelijke site, volgende dag geleverd, per pin kunnen betalen.
Netjes een telefoontje dat ze eraan kwamen.

Snelle levering en op tijd

Geen gebruik van gemaakt

Prettig en deskundig advies met als resultaat een ideale stofzuiger die geschikt is voor verschillende vloerdelen, laag energiegebruik, prettig in gebruik is en kwalitatief gezien een goede indruk maakt.

Via de Pricewatch bij BCC uitgekomen. Bestellen was vervolgens eenvoudig, geen BCC account nodig. Besteld op Hemelvaart, zou de zaterdag erop bezorgd worden.

Pakket zou zaterdag tussen 9u en 13u bezorgd worden door DHL. DHL is zaterdag dus gewoon niet op komen dagen. 's Avonds gaf de status informatie op de website van DHL nog steeds aan dat de levering die dag voor 13u zou gebeuren. Voor niets thuis zitten wachten dus.

Uiteindelijk maandag het pakket ontvangen. De factuur was niet op briefpapier afgedrukt en er stond verder nergens de naam van BCC boven.

DHL = Duurt Heel Lang.

Volgende keer kies ik een webshop die niet via DHL bezorgt. PostNL heeft tenminste nog een app die je informeert dat de bezorger onderweg is.

Om alsnog een goede factuur te krijgen maar gebeld met de klantenservice. Na 5 minuten in de wacht te hebben gestaan een medewerker aan de lijn gekregen. Er zal een nieuwe factuur toegestuurd gaan worden.

Bestelling redelijk moeilijk te plaatsen, was een aanbieding op een bepaalde dag. Betalings via Ideal stroef.

Het bestelde produkt kon alleen maar afgehaald worden in een filiaal, in dit geval Cuijk. Omdat een mail van dit filiaal uit bleef, gebeld met BCC (kan niet rechtstreekd naar Filiaal, mede omdat het ordernummer niet bekend was op de website. Reactie van Bcc op de vraag om informatie "wacht maar even af". Na 5 dagen nogmaals gebeld, verbinding werd verbroken wegens grote drukte. Naar fiiliaal Cuijk gereden daar werd het probleem snel en adequaat opgelost!

Telefonisch erg moeilijk te bereiken Gemakzuchtig in het antwoord. Het probleem komt uiteindelijk bij het filiaal terecht, deze lost dit zeer correct op, wel genoodzaakt om kilometers te rijden om dit filiaal te bezoeken omdat dit niet telefonisch bereikt kan worden.

Bestelling redelijk moeilijk. Product (aanbieding) kon alleen afgehaald worden in winkel. Na dagen zonder info, gebeld, antwoord onbevredigend. Wederom gebeld, verbinding werd verbroken wegens drukte. Bestelno. niet te traceren op de site. Ten einde raad naar BCC-Cuijk gegaan met dit probleem. Daar werd dit op een snelle, efficiente wijze keurig opgelost.

Klantenservice is telefonisch practisch onbereikbaar en geeft geen enkele nuttige informatie. Daar staat tegenover dat het BCC filiaal in Cuijk juist erg klant gericht is en perfect dit probleem heeft opgelost. Het is echter nog steeds onmogelijk rechtstreeks met het filiaal telefonisch contact op te nemen waardoor de klant, gedwongen wordt kilometers te rijden om een bevredigend antwoord te krijgen! Is dit Internetservice anno 2017?

Alles was makkelijk te vinden en te kiezen plus goede prijzen en aanbiedingen.
Ik ga zeker weer terug naar BCC.

Het was beste wel goed hoe ze iedereen helpte en beleefd tegen je spraken.

Op de meerdere vragen die ik aan personeel stelde, kreeg ik nette duidelijke nuttige antwoorden.

Perfect formaat laptop van Acer 13,3 inch. Nou zie ik dat het 50 euro minder kost. Had ik maar even gewacht!

Technisch info en uitleg was goed..

Opvallend was dat ze mee liep naar de kassa!
Hebben jullie geen vertrouwen in klanten?

goede service en prima afhandeling in de winkel ik kom daar regelmatig en word er altijd prima geholpen daarvoor mijn dank

Voor onze cliëntenraad heb ik 5 tablets en 5 hoesjes besteld bij de plaatselijke BCC. Het klantencontact verliep prima dankzij de goede verkopers. Zelfs de geldgarantieregeling werd achteraf zonder problemen toegepast.
De tablets en de hoesje zouden in de winkel worden opgehaald. Omdat de hoezen van een ander filiaal kwamen, zou dat wat langer duren. En dat bleek ook zo.Tussentijds communicatie vond niet plaats in de trant van: het kan nog zoveel dagen duren. (Was wel handig geweest.)

Levering van tablets vond snel plaats, hoezen kon ik vandaag, dus na drie weken pas ophalen. Blijkbaar werkte een ander filiaal niet mee.

Het is fijn als er een nummer is om de status te checken. Dat valt in dit geval vies tegen: er is een overbezet algemeen nummer en je kunt wat fröbelen met tweets, what'sap en dat soort spul. Bij het algemene nummer werd ik er direct uitgeflikkerd en doorverwezen naar What'sap ed. Niet mijn ding. Gelukkig kreeg ik wél rond 10.00 uur een mail van het filiaal dat de hoesjes beschikbaar waren. Toen had ik al diverse mislukte bel- en what'sap-pogingen ondernomen. Voor verbetering vatbaar.

Vriendelijke niet opdringerige benadering.
Deskundig en behulpzaam.
Je wordt tot het eind van de bestelling geholpen.

De aflevering was perfect keurig en netjes en precies op tijd,compliment voor de 2 mannen die goede uitleg gaven.

zeer tevreden laat niets te wensen over

service is oke, alleen telefonsch lange wacht tijden, of het advies later nog maar eens proberen is niet zo leuk.

Scorekaart voor BCC