Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenDe bestelling was eenvoudig zaterdag online geplaatst en maandag had ik het fototoestel al in huis. Erg fijn want zo kan ik er ook direct mee aan de slag.
VerzendingHet product werd op tijd afgeleverd en ik was per mail vooraf over de bezorgdatum gewaarschuwd. Via de link kon ik zien wanneer de bezorger zou komen. Wel is een marge van 4 uren (bezorging tussen 14.00u tot 18.00 u) wat ruim bemeten.
Goede uitleg en hulp...tevens laagste prijs ...samen opgezocht via internet en dan toch nog extra korting gekregen
Verzendingkon ophalen of laten bezorgen meteen de volgende dag...top
Verzendingkon ophalen of laten bezorgen meteen de volgende dag...top
Weinig informatie op schap voor product (strijkijzer). Dit maak het vergelijken er beslist niet makkelijker op.
fijn, vriendelijk en eerlijk advies! Ga graag naar BCC in Arnhem Zuid voor noodzakelijke artikelen!
VerzendingJammer dat het product niet op voorraad is in de winkel. Wel snelle bezorgservice!
KlantenserviceSnelle en goede garantie service!
Het was juiste prijzen en ik kon de producten makkelijk vinden. En de lever tijd was juist optijd.
Ik werd goed / professioneel behandeld. Ik werd niet aangedrongen iets te kopen, ik kon alles zelf beslissen. Ik kon alles vragen, hoe dom het ook klonk, vooral als digibeet.
VerzendingEr werd gelijk gekeken of er nog één achter lag. Ik kreeg, na het schrijven van de bon de computer gelijk mee. Perfect!
Wij hebben een wasmachine gekocht en extra betaald om deze te laten plaatsen. Alles ging prima, behalve de plaatsing van de wasmachine. De mannen waren gehaast, klaagden over werkdruk etc, en hadden eigenlijk geen tijd om het goed te doen. De beschermfolie is niet goed verwijderd, de voetjes zijn niet afgesteld, de machine is niet waterpas gezet en staat scheef. Met als gevolg onder meer dat we er alsnog iemand bij moeten halen om de machine goed te laten zetten: bij het centrifugeren trilt de machine zo erg dat de ramen bijna uit de sponningen vliegen.
VerzendingHet product werd op de afgesproken tijd geleverd, maar heel slecht geïnstalleerd.
Alles is heel gemakkelijk gemaakt je hoeft maar weinig te zoeken en een grote sortering aan goederen
VerzendingUitstekende en vlotte levering
KlantenserviceUItstekende service kunnen een hoop winkels nog van leren.
Via de BCC website een afspraak gemaakt en deze werd keurig nagekomen door de winkel.
VerzendingGeen klacht
KlantenserviceGoede ervaringen uit het verleden. Ik heb een product bij de concurrent gekocht en toen deze niet werkte een hoop narigheid en ellende gehad. Toen toch maar baar BCC gegaan daar heb ik betere ervaringen
Goed geholpen, niet erg veel info over apparaat, maar correct. En daarna snel geleverd via koerier (volgens afspraak)
VerzendingSnel, op afgesproken tijdstip, goed geïnformeerd
Niets op aan te merken. De volgende keer zal ik weer een bestelling bij BCC plaatsen.
VerzendingNiets op aan te merken
Wij waren op zoek naar een koelkast voor in onze stacaravan en zijn zijn daarbij snel en deskundig geholpen. De koelkast hebben we ook hier gekocht.
Prima site om te bestellen . Goed overzicht. Uiteindelijk in winkel gekocht omdat we er niet helemaal zeker van waren.
KlantenserviceErg goed weten waar ze het over hebben.
Super netjes behandeld wij kwamen als leken binnen , werden snel geholpen en krdgen een duidelijk advies waarbij we ook tips kregen om alles.goed aan te.sluiten.
VerzendingKeurig. Netjes verpakt.
KlantenserviceEen keurige man die goede uitleg en aansluittips gaf.
werd goed geholpen, heeft ook geholpen met inladen van de auto factuur per mail nagezonden, zoals afgesproken. Comp. was defect.
De service bij BBC is goed, ik kwam terug met een defect product (fitbit charge). en omdat deze niet meer te krijgen is kreeg ik een cadeaukaart met daarop het aankoop bedrag.
KlantenserviceDe service bij BBC is goed, ik kwam terug met een defect product (fitbit charge), en omdat deze niet meer te verkrijgen is kreeg ik een cadeaukaart met daarop het aankoop bedrag van mijn originele product
zeer vriendelijk personeel, zeer behulpzaam , vol humor ! komt betrouwbaar over . kom er graag
Artikel was goed te vinden en betaling verliep ook goed. Artikel gekocht in de winkel. Service was goed.
VerzendingIk heb het artikel gekocht in de winkel.
fijne webshop met goede prijzen en het pakket was snel verzonden en een goede klanten service