BCC

Gebruikers over webshop BCC

Na uitleg tot aankoop overgegaan. Goede en eerlijke uitleg gekregen. Snelle afhandeling. Verder geen op of aanmerkingen.

Ze kunnen de aankoop ook opsturen, maar wij hebben het produkt mee genomen.

Uitleg was duidelijk. Snelle afhandeling.

Nette behandeling van vragen en afhandeling bestelling online. Ook de bezorging is correct verlopen. We zijn zeer tevreden

Nette bezorgers.. en zeer correct

Nette medewerker die ons zeer goed geholpen heeft bij een keuze.

De mevrouw in de winkel was zeer kundig. Ze wist ons van alles te vertellen over de verschillende wasmachines. We hebben op basis van haar advies een mooie keuze gemaakt en we zijn heel erg blij met de wasmachine.

Met een kleine bijbetaling komen de mannen van BCC de wasmachine aansluiten in de badkamer. Erg fijn, want alleen had ik dat ding nooit de trap op gekregen.

We werden goed geholpen. Verkoper had duidelijke uitleg en was vriendelijk. Winkel was ook overzichtelijk

Prijs werd direct aangepast nadat hij bij een concurrent goedkoper was, verder prima begeleid door de medewerkers

Ik werd in de winkel al snel geholpen door een vriendelijke medewerker. Ik kreeg uitgebreide uitleg over de wasmachines en antwoord op al mijn vragen. Het opstellen van de factuur en de garantiemogelijkheden werd me duidelijk uitgelegd. BCC heeft sowieso de beste prijs! Ik ben vlot en zeer goed geholpen tot en met de kassa en de uitgang. Top!

De wasmachine werd keurig op de afgesproken tijd afgeleverd, vooraf kreeg ik een mail, een sms en werd ik gebeld. De aflevering verliep vlot en netjes. De wasmachine werd goed geïnstalleerd en aangesloten en ik kreeg de nodige uitleg over het eerste gebruik. Een minpuntje was dat ze de afvoerslang van de machine te diep in de afvoerbuis hadden gestopt waardoor de afvoer van de droger in de knel kwam, dit heb ik later zelf opgelost.

Onze ervaring in de winkel is uitstekend, wij zijn heel vriendelijk geholpen en zijn heel blij met onze aankoop.

Ik koop altijd bij BCC, ik ben een tevreden klant altijd goede service en vakkundig personeel

Ik ben en trouwe klant bij BCC, vind het een prettige winkel en vakkundig personeel

Vanaf de bestelling via internet tot de betaling verliep alles uitstekend. Geen problemen of vertraging.

De levering was snel. Ik werd 15 minuten voor ze kwamen gebeld. Toen de jongens er waren, verliep alles soepel. Binnen een kwartier was mijn oude wassmachine weg en de nieuwe keurig aangesloten en draaide hij al om in texwassen. Top geregeld!

Product was op voorraad, meneer heeft zn best gedaan een andere kleur te vinden. Kon wel online besteld worden maar ik wilde niet zo lang meer wachten 😉

In de winkel product uitgezocht en datum van levering afgesproken.
Vooraf mailtje en SMS gekregen met tijdstip. 's Morgens telefoontje dat ze eerder kwamen. Service was prima. Netjes en goed afgeleverd en geinstalleerd.

Keurig afgeleverd, oude apparaat en verpakkingsmateriaal mee terug genomen

Wederom topservice! Ik word hier zo blij van, want het bestaat nog wel.. Soms word je moedeloos omdat er tegenwoordig geen service meer wordt gegeven (en dan heb ik het over de directe buur: MM), maar bij BCC ben ik weer top geholpen. Henk in Alexandrium Rotterdam is een topper! Wij komen snel weer terug!

N.v.t.

Ons al 2 x goed geholpen, en met prijsafhandelijk lekker soepel. Haalde product eerder elders, maar gaan zeker terug naar BBC Leeuwarden

Altijd voorradig

Snelle en goede Klantenserves

De mevrouw van de winkel was zeer kundig en wist veel te vertellen over de verschillende wasmachines. Ook was zij vriendelijk.

Wasmachine werd bezorgd op 2 hoog en aangesloten.

PRIMA SERVICE EN AFLEVERING. MAKKELIJKE WEBSITE EN BETALING GING OOK VLEKKELOOS. VOOR HERHALING ZEKER VATBAAR.

GOED OP DE HOOGTE GEHOUDEN

NIET VAN TOEPASSING

Overzichtelijke winkel. Vriendelijk personeel. Als de prijs bij een concurrerende winkel lager is wordt deze zonder problemen aangepast.

Prima

Prima

Prima geholpen met wat we zochten, alles ging vlot. Direct meenemen want het product was op voorraad. (Verzending is dus niet van toepassing en klantenservice is geen gebruik van gemaakt)

Product gezocht, gevonden, bekeken en vastgehouden. Heerlijk om eerst iets te kunnen zien/ vasthouden voordat je het koopt!

Verder is BCC prijsbewust

Ik werd goed geholpen door de winkelbediende, het duurde echter wel even voordat hij kwam.

Ik heb nog geen reden gehad om de klachtenservice te benaderen, maar hoe de winkelbediende over de garantie etc. sprak, vind ik het al erg aangenaam klinken!

Scorekaart voor BCC