Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenMedewerker hielp me goed en adviseerde me een voordeliger product. Hij gaf me duidelijke uitleg, heel.prettig. Heerlijk, offline winkelen :-)
AlgemeenIk ben zeer vriendelijk geholpen, gezellig een babbeltje tussen door. Iedereen is heel klantvriendelijk. Ik ben goed geholpen en wist precies wat ik kon verwachten met mijn nieuwe aankoop.
AlgemeenGoede service en laatste prijs garantie op te halen in winkel naar keuze de zelfde dag dus weet je zeker dat het er is
VerzendingNetjes geleverd
AlgemeenVriendelijke service, elders goedkoper word de prijs aangepast makkelijk online je factuur in je mail.
AlgemeenBetreft Philips monitor 243V5LHAB. Monitor voldoet volledig aan de verwachtingen. Voldoende aansluitingen en inclusief speakers. Ideale monitor voor kantoorgebruik en heel gunstig geprijsd. Zelf opgehaald in de winkel.
AlgemeenIk ben prima geholpen in de winkel en heb vervolgens de bestelling digitaal gedaan omdat de laptop niet op voorraad was.
VerzendingDe levering was prima, op tijd en goed ingepakt.
KlantenservicePrima! Heb gebeld inzake de laagste prijsgarantie e nde prijs werd aangepast en kreeg mijn geld gestort (het verschil).
AlgemeenZeer snelle levering en netjes verpakt.
De prijzen op de website zijn duidelijk en komen overeen met de factuur.
Netjes geleverd conform de voorwaarden en reclame die BCC op de website promoot.
Helaas ontbrak mijn kraskaart (back to school weken) waardoor ik hier zelf achteraan moest bellen.
Ik heb gebeld met de klantenservice omdat ik geen kraskaart bij mijn bestelling had ontvangen. Medewerkster gaf aan dat zij deze alsnog zal toesturen. Jammer dat er geen compensatie is geweest. De kraskaart heb ik uiteindelijk twee werkdagen later ontvangen.
AlgemeenWij zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen normaal heb je het gevoel ik heb er zelf meer verstand van maar dat was hier zeer zeker niet het geval .
Algemeenkon hem zo op hallen en verdergaan en zonder problemen weer veder geholpen zo dat ik snel veder kon
Klantenservicewerd gelijk gehopen
AlgemeenSite is prima, duidelijk en overzichtelijk. Betalingen gaan makkelijk. producten voldoen -bijna- altijd aan de verwachtingen
VerzendingVan alle bezorgdiensten kiest de bcc voor DHL. Een pakketdienst die altijd later is dan beloofd en vaak te "lui" is om een briefje in de bus te doen als ze niemand aantroffen..
KlantenserviceEcht bagger.. Elke keer weer gezeur met mijn bestellingen!
Dit keer ook weer, bij bestelling aangegeven dat het oude apparaat retour mee kon, hier wordt bij bezorging raar op gerageerd aangezien de bezorgopdracht aan DHL was doorgegeven, een bedrijf dat niets retour neemt.. HAAL DAN DE RETOUR-OPTIE WEG!
Algemeenprima geholpen in de winkel en goed geinformeerd, erg hulpvaardig.
voldoende keuze van het assortiment, goede prijzen
snel bericht van een besteld produkt
AlgemeenBestelling was zo geplaatst; kon niet via internet geleverd worden, dus moest opgehaald worden bij een BCC vestiging. Was even een tegenvaller, want daarvoor bestel je niet via internet.
VerzendingDe bestelling stond al klaar toen ik bij de vestiging kwam; keurig verpakt
AlgemeenErg snelle en nette behandeling. Tevreden over het geleverde produkt. BCC komt zijn afspraken na.
AlgemeenNa ons eerst online te hebben geinformeerd, zijn we naar de winkel gegaan om daar 'look en feel' te krijgen bij het apparaat, en daarna onze aankoopbeslissing te nemen. Dan zie je wat voor vlees je in de kuip hebt.
VerzendingGewoon goed, geen opmerkingen.
AlgemeenOnze belangstelling ging uit naar een ander product. De verkoper heeft ons zeer goed te woord gestaan en gaf ons advies. Hierdoor hebben we een andere keus gemaakt die beter past bij onze specifieke eisen. TOP.
VerzendingProduct was in voorraad in de winkel, dus ik kon het direct meenemen
Algemeen2 weken geleden een wasmachine bij jullie gekocht. Vervolgens gebeld over het leveren. Dit zou afgelopen donderdag gebeuren wat dus niet is gebeurd. Vrijdag gebeld hoe de stand van zaken was en kreeg ik te horen dat het een administratieve fout was en dat ze hem dinsdag alsnog zouden brengen. Nu is het dinsdag en komen ze hem leveren en staan ze voor me deur, leveren de wasmachine beneden af. Terwijl ik ervoor had gekozen om hem boven af te laten leveren en de oude wasmachine mee te laten nemen. Dit is tenslotte de goede service van bcc. Nou mooi niet dus !!! Ik zit hier nu met een wasmachine die ik zelf naar boven mag tillen en een oude wasmachine die ik zelf naar het grofvuil mag brengen. Waar de dus ook weer extra kosten aan zijn verbonden. Zo slecht heb ik het dus nog nergens meegemaakt. Voor iedereen die dus in het vervolg een wasmachine koopt bij bcc en hem laat bezorgen kan dit dus beter doen bij cool blue of de media markt die komen de afspraken namelijk wel na !!!
En ik zou is kappen met al jullie beloftes als je ze toch niet kunt inlossen BCC !!!!!!!!!
Wasmachine werd beneden afgeleverd en de oude wasmachine is niet mee retour gegaan
KlantenserviceWasmachine zou vorige week donderdag geleverd worden wat na een administratieve fout dinsdag werd. En dan op dinsdag gebeurd er dit neem je contact op met ze en het enige wat ze je aan bieden is om hem morgen alsnog naar boven te tillen wat helaas niet tot de
Mogelijkheid behoort aangezien de wasmachine nu midden in een winkel staat die over een uur opengaat. Aangezien ik een woning boven een winkelpand heb.
AlgemeenGoed geholpen door iemand net kennis gaf me ook nog tips in gebruik en andere apparaten due ik kan aansluiten met wat voor snoer
VerzendingWordt kosteloos bezorgd perfect dat is nog is service
AlgemeenWas snel gegaan en goed afgehandeld en vriendelijke klanteservice word goed geholpen op verschillende manieren
VerzendingVriendelijk en optijd
AlgemeenIk wist precies wat ik wilde hebben, de verkoper heeft mij goed geholpen om dat ook te vinden.
AlgemeenVakkundig winkelbediende die mij vriendelijk heeft geholpen. De bezorging ging prima met vooraf een bericht en telefoontje.De Installatie is ook goed verlopen.
VerzendingZie eerdere opmerking