BCC

Gebruikers over webshop BCC

Zaterdag bcc zwanenveld Nijmegen geweest voor info over laptops en de mevrouw gaf hele duidelijke en goede informatie, top geholpen.
Zondag service bcc Arnhem service stuk minder maar met de aankoop zijn we zeer tevreden, Arnhem was die op voorraad vandaar!!!

Bij de aankoop van de luidspreker werd ik snel prettig en vakkundig geholpen. een aanrader

Prima advies, geen wachtijden, voldoende keus en alternatieven.
Kortom mede dank zij de laagste prijsgarantie een goed adres voor electronica.

Het is een hele goed filiaal ik koop al bijn AMR hele leven iets van de NVV

Goed ook goeie installatie ik vind helemaal mooi

Gewoon perfect niets om te klagen

Gister een wasmachine gekocht vandaag was hij al in huis. Supersnel en bezorger was super vriendelijk.

Ze waren zelfs al eerder dan de afgesproken tijd wat mij heel erg goed uit kwam.
Helemaal top

Vandaag bij BCC Breda geweest. In tegenstelling tot veel andere elektronica zaken hier keurig te woord gestaan. Waar het product hier niet op voorraad was, was het wel bij ander filiaal. Hier door de medewerker gelijk naar toe gebeld en gelijk gereserveerd. Top service!👍

Makkelijk te vinden. prijs kwaliteit goed fijn product zo te gebruiken en ook snel geleverd

Snel probleemloos geleverd

Goed geholpen verkoper nam de tijd om alles uit te leggen en te demonstreren. Alle vragen correct beantwoord.

gelijk mee genomen

TV besteld in webshop en zelfde dag kunnen ophalen in winkel Hilversum. Verkoper wilde extra's aansmeren maar drong niet aan toen duidelijk was dat ik niet geinteresseerd was. Heeft geholpen met TV naar garage brengen en in auto laden.

Hoewel uitbesteed aan derde partij, werd ik na een klacht over backlightbleeding van een nieuw exemplaar voorzien. Deze werd thuis afgeleverd en geinstalleerd.

ik vind jullie zeer goed ik zal zeker bij jullie blijven terug komen in de toekomst

erg goed

Mijn product was stuk en niet meer te maken, had hem verzekerd. Mocht een nieuwe uitzoeken, super service naar mijn idee! Ik ga tegenwoordig altijd naar bcc, ben altijd blij met de extra verzekering die ik hier kan afsluiten, blijkt nu toch maar weer handig te zijn.

Ik heb het niet naar huis laten versturen, maar naar de winkel. Was er sneller dan verwacht dus top!

Kundig advies over wasmachine en droger. Voor en nadelen werden netjes benoemd en we werden zeker niet naar de duurste modellen geleid. Uiteindelijk een model goedkoper aangeschaft dan wat we oorspronkelijk dachten nodig te hebben.

Wasmachine en droger voor 20€ laten bezorgen en installeren op de eerste verdieping. Bezorgd binnen het afgesproken tijdsframe en met 30 min waren ze weer weg.

We zijn in de winkel goed geholpen en kregen een goed advies over het product.

Helaas waren ze later dan de gemaakte afspraak via mail.
Ze waren behulpzaam maar moesten nog overleggen hoe een waterafvoerslang van een droger te monteren.

Wij hebben laatst een product ter reparatie aangeboden en zijn naar tevredenheid geholpen.

Het product was in de winkel aanwezig en kon ik het direct meenemen, welliswaar een showroom model, maar kreeg daarom korting, wat mooi meegenomen is.

De muis van mijn zoon was defect. Hij kon dit zonder enige problemen of vragen ruilen.Hij kreeg gewoon een nieuwe mee. Geweldige service!

Deskundige hulp bij selectie van de juiste apparatuur tot het naar de auto brengen van de apparatuur

De verkoper was zeer deskundig, vriendelijk, geduldig en zeer behupzaam.

ben goed geholpen door de verkoper, hij wou eventueel nog op zoek naar alternatief maar dit was voor mij niet nodig! Super service! Toppie BCC Emmen!

Ik had een vraag over een toetsenbord, ik werd vriendelijk te woord gestaan en de medewerker heeft mij duidelijke en goede informatie gegeven. Mijn vraag was hiermee beantwoord.

Ik ben zeer deskundig en vriendelijk geholpen in de winkel. Kreeg ook het gevoel dat mij niet wat aangesmeerd werd, maar dat de medewerker meedacht wat het juiste product voor mij zou zijn.

Medewerker heeft mij op een duidelijke manier alles uitgelegd. Hij heeft alle mogelijklheden besproken en aan mij de keus gelaten om te beslissen.

Snel en goed geleverd

Scorekaart voor BCC