Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeengreat bcc service. good product, easy to find on the bcc webshop and to read its details.
Verzendingdelivery service of dhl was not good, dhl came in the wrong timeframe than what they said and refused to come back the same day.
Klantenserviceonly problem with client service was that when DHL came to bring the new product, and I asked them to take away the old one, they said they don't do that.
Algemeengreat service from bcc, but the courier delivery service of dhl was not good; they came at the wrong timeframe than what was scheduled and refused to come back same day.
AlgemeenVriendelijke benadering door het personeel in de winkel. Overzichtelijke winkel. Deskundig advies door de verkoper. Voldoende gratis parkeermogelijkheid bij de winkel.
AlgemeenIn maart 2016 heb ik een Kazam smartfone bij BCC aangeschaft.
Tot coor kort zonder problemen mee gewerkt, totdat hij steeds spontaan uitviel.
Dus terug naar BCC waar we zeer vriendelijk werden geholpen en uiteindelijk een nieuw exemplaar konden uitzoeken
Ter stond werk de niet werkende Kazam vervangen voor een door mijzelf uitgezochte Huawei P8 lite 2017 uiteraard met bijbetaling van het verschil
Klantenservicezonder omwegen werd de klacht serieus opgepikt en opgelost. Wezijn zeer tevreden met de geboden oplossing.en de manier waarop dit werd bereikt.
BCC = Bijzonder Capabele Company
AlgemeenMedewerker heeft goed geholpen met de keuze van het product. Daarna ook gekeken of er een kabel in de verpakking bij zat. Dat zou volgens de website niet het geval moeten zijn, dus kabel erbij gekocht. Thuis bleek er toch een kabel in te zitten, dus die is weer retour gebracht en netjes geld teruggekregen.
AlgemeenGoede uitleg en professioneel ingelicht door de verkoper.
Tevreden door het advies wat gekregen hebben
AlgemeenGoed advies, aardig en deskundig personeel snelle en goede service, product op voorraad dus zeer tevreden.
Algemeenwas snel vriendelijk geholpen. werd direct besteld en 2 dagen later was het in huis.
AlgemeenIn de winkel bestelt en alles volgens afspraak afgehandeld zoals de levering. Vriendelijk en vlot.
VerzendingAl eerder een koel-vries comb gehad van het merk en waren hierover zeer tevreden.
AlgemeenIk wilde een TV kopen die elders goedkoper werd aangeboden. Via de Whatapp heb ik contact gezocht. Binnen 10 minuten werd ik gebeld. Nadat de medewerker de prijs onderzocht had, belde hij terug (ook binnen 10 minuten) en bood een nette deal aan. Vervolgens is de koop snel en soepel rond gemaakt.
VerzendingIk werd steeds netjes op de hoogte gehouden van de status. 's Morgens kreeg ik een SMS bericht met de lever periode van slechts 2 uur.
ca 15 minuten voor ze werkelijk aan kwamen, werd ik nog gebeld.
De bezorging ging verder zeer netjes en vriendelijk!
Zoals boven omschreven netjes en klantvriendelijk geholpen bij de prijsgarantie.
AlgemeenWerd snel en goed geholpen
En er werd ook gecontroleerd of de Bluetooth koptelefoon op mijn tv kon worden gekoppeld
In de winkel gekocht
AlgemeenIn de winkel is een ruime keuze in soundbars aanwezig, met de mogelijkheid om alle producten te testen. Bovendien is het zo dat het personeel vriendelijk klanten van advies voorziet.
AlgemeenHet Bestellen ging gemakkelijk. De levering was snel. Het product zat goed verpakt in een doos.
VerzendingHet verliep prima
AlgemeenWij zijn echt super geholpen in de winkel door Eelco. De volgende dag steun bij gekocht en weer super geholpen door medewerkers.
Verzendingsuper
Klantenservicesuper
AlgemeenRuime keuze in producten aanwezig in de winkel, waarbij alle modellen eenvoudig getest kunnen worden. Voldoende personeel in de winkel, die vriendelijk helpt bij eventuele vragen.
AlgemeenIn de winkel werd ik snel geholpen. En de verkoper gaf me de juiste informatie zodat ik tot aanschaf kon overgaan.
Verzendingn.v.t.
AlgemeenVia de diverse websites een stofzuiger uitgezocht, die ik bij de bcc-winkel in de buurt nog even heb kunnen bekijken. Deskundige verkoper kon me nog bijzonderheden uitleggen m.b.t. de accessoires. Product was op voorraad (zoals al vermeld op de website) dus was snel gekocht. Bovendien ruim 50 euro goedkoper dan bij een concurrent in dezelfde wijk.
AlgemeenGoed advies en vergelijk mogelijk in de winkel. Dit heeft mijn keuze voor de Sony srs 20 bepaald.
AlgemeenMeteen geholpen door deskundige verkoopster. Zij kon de keuze tussen de verschillende merken duidelijk maken wat leidde tot de juiste koop. Goede afhandeling. Ben altijd zeer tevreden bij BCC Bilderdijkstraat.
VerzendingZelf opgehaald in de winkel en in voorraad.
KlantenserviceDeskundige voorlichting en prettig geholpen