BCC

Gebruikers over webshop BCC

Prima advies gekregen van de winkelbediende over senseo koffieautomaat.
Naast gewone nota nog digitale nota ontvangen.

Apparaat in de winkel gekocht. Zeer vriendelijk geholpen. Prima advies.

De tab werd tegen een prima prijs op tijd geleverd. Je kan de datum van thuisbezorgen eenvoudig kiezen.

In de winkel zelf 2 nieuwe modellen van een dyson staan . Showmodellen die te koop waren vielen uit elkaar voor een veel te hoge prijs.laagste prijs garantie klopt niet ,alleen op een geselecteerd clubje
Personeel heel onwetend. Wel heel aardig. Levering wel netjes zoals afgesproken

Goed zoals afgesproken op tijd

slechte service wanneer het om een garantie claim gaat. Ik ben 3 keer door dezelfde man 'geholpen' maar ik schoot er niks mee op. Uiteindelijk 2 maanden moeten wachten op niks. Heb een felle discussie aan moeten gaan voordat ze mij een tegoed bon wilde meegeven, terwijl ze wettelijk verplicht waren om mijn geld terug te geven in dit geval. BCC komt haar beloftes niet na en voortaan zal ik naar de mediamarkt gaan.

Ik wilde laatst een nieuwe beats koptelefoon bestelling omdat de oude kapot was. Ik heb in totaal wel 2 maanden moeten wachten en uiteindelijk was hij er nog steeds niet. Het personeel beloofde mij allerlei dingen maar maakte het niet waar. Ook schoven ze hun eigen fouten op mij af en na een discussie weigerde ze om mijn geld terug te geven, terwijl ze het wettelijk verplicht waren. Uiteindelijk heeft een andere medewerker mijn vervangend product afgerekend. Filiaal Amersfoort raad ik zeer zeker af wanneer het om een van de "high services" gaat. Waardeloos.

Bestelling werd snel bezorgd, 15 minuten van tevoren werd gebeld. Ook wat freebees ingeleverd als betaling.

Tevreden, 15 minuten van tevoren werd gebeld, handig.

Persoonlijk contact gehad over de prijs en verzending. Was erg goed vriendelijk en duidelijk en goed geregeld. De vestigingsmanager belde zelf !!

Zonder zelf iets te doen werd er gevraag hoe en wanneer ik het wilde hebben en dat is ook zo geregeld

zoals gezegd. Iets was niet voorradig op dat moment en elders goedkoper. Alles werd geregeld dat ik alles op tijd kreeg voor de goedkopere prijs eldes, zoals BCC altijd beloofd.

Fijne winkel, BCC in Hellevoetsluis. Kleinschalig maar toch best veel voorraad. Aardig personeel en altijd behulpzaam.

Artikel was op voorraad en ik had het daarom snel in handen. Heel fijn.

Ik ben prima geholpen en ivm mijn slechte knie met de lift naar boven gegaan! Medewerker was vriendelijk en behulpzaam.thuis na het opladen geprobeer

Thuis aangekomen en uitgepakt en opgeladen.Daarna uitgeprobeerd en hij deed het prima. Vond het alleen vreemd dat in het boekje van hilips niets stond in het Nederlands.

Prima geholpen met een luisterend oor!

Ik ervaar BCC als een prima winkel, goede service, vriendelijke medewerkers, prima prijzen en volledig assortiment.

Klacht over een product is prima afgehandeld, snel, volledig en goede service (vervangend product incl. prijsverschil verrekend)

removal of old TV, last week DHL delivered the new TV but they refused to pick up the old one. But BCC fixed that by picking up the old one.

very fast and good service.

very fast and good

BCC amsterdam west is een fijne klantvriendelijke winkel beter dan BCC amsterdam osdorp. Meer klantvriendelijkheid snel geholpen goeien vooraad

gisteren mijn nieuwe hd besteld.
vandaag bezorgt.
alles volgens afspraak gegaan,niks aan toe te voegen.

op tijd netjes verpakt

Ik heb de aankoop van de Med3R contant betaald. Ik heb de factuur ook digitaal ontvangen.

Het product was in de zaak aanwezig dus ik kon het direct meenemen.

Ik had verwacht dat het bedrijf mijn defecte mediaplayer zou innemen en naar de firma zou terugsturen omdat de garantie termijn nog niet verlopen was maar dat moest ik zelf maar doen. Dus voortaan mijn apparatuur maar weer kopen bij een firma die heeft wel een goede service heeft.

Sabine, heeft mij uitstekend geholpen met mijn nieuwe producten, ze wist me alles precies te vertellen en gaf me prima adviezen !!!

nette , overzichtelijke winkel , door een vriendelijke mevrouw te woord gestaan , snel geholpen aan de kassa

zelf opgehaald in de winkel , du s niet veel over te zeggen

UItermate vriendelijke geholpen en uitgebreid antwoord gekregen op al mijn vragen

De specificaties waaraan de machine moest voldoen hadden we vooraf vastgesteld. In de winkel was een beperkt aantal dat daaraan voldeed. De verkoper heeft gedemonstreerd, de mogelijkheden werden daardoor zichtbaar. Het kopen in de winkel heeft toch voordelen.

Product is aangeraden in de winkel. Prima advies, ben er erg tevreden mee en voldoet aan aan mijn verwachting.

Bewust voor BCC gekozen vanwege de directe service en de goede ervaringen door de jaren heen.

Geleverd binnen de termijn ondanks de feestdagen.

Ik vind BCC Hellevoetsluis een prima winkel. Hij is niet groot maar je kunt er voor van alles terecht. Het artikel dat ik zocht was gewoon voorradig. Fijn!

In de winkel prima geholpen door winkelmedewerker met advies en demonstratie. Dit heeft geleid tot de gemaakte keuze van het gekochte product, een Sony Oled TV.

Scorekaart voor BCC