BCC

Gebruikers over webshop BCC

Wij waren opzoek naar nieuwe koffiezetapparaat en wij hebben gekregen precies wat we zochten. Wij zijn echt blij.

Echte goede kwaliteit van nieuwe apparat, nu wij hebben echt goede koffie :)

Goede klantenservice en alles ging snel en soepel. Wij komen er zeker terug.

Het bestellen van het gewenste artikel ging goed en makkelijk en daarom ben ik blij

De levering ging super snel, het gewenste artikel was er al de volgende dag in huis

Snel naar binnen, op zoek naar een goede, betrouwbare maar wel betaalbare 4K HDMI-kabel. Werd snel en vakkundig geholpen, dus tevreden naar huis met een 3 meter lange UHD HDMI-kabel voor €35,-

Bij de kassa kwam ik BCC-medewerker Ed tegen, die keurig de vloer aan het boenen was. Mijn speciale complimenten aan Ed! :-)

hele slechte service een nieuwe wasmachine bestel is de wasmachine binnen 1 jaar stuk gegaan ik contact opgenomen met bcc en toen werd er gezegd het is je eigen schuld er is vast niet goed mee on gegaan en nu willen ze het niet vergoeden (ben er trouwens gewoon normaal mee omgegaan)

Was in de winkel maar de rookmelder was niet op voorraad. Door de verkoper via internet aldaar besteld met de woorden:”morgen is hij er”. Helemaal perfect, binnen 24 uur geleverd.

Rookmelder binnen 24 uur geleverd met correct leveringstijdstip via de mail.

Niet op voorraad in de winkel en door de verkoper besteld waar ik bij stond met de opmerking dat het er binnen 24 uur was.

Top verkoper, nam de tijd om alles uit te leggen. Gaf goed advies over de telefoon en wat je er allemaal mee kan.

had er verstand van. duidelijk uitleg goed geluisterd naar wat ik wilde. juiste prijs. snel gekocht

verkooper wist waar hij het overhad en had antwoorden op de vragen die ik stelde.

Top service! Zoals gewend van BCC. Alleen verzendkosten 2,95 vandaar kosteloos bij servicepunt laten bezorgen.

Netjes verzonden

Via de zoekmachine snel gevonden wat ik zocht. De volgende dag netjes geleverd. En ook nog supervoordelig

Alles oké goed geregeld. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Was niet op voorraad andere thuis bezorgd prima

Was goed. Bezorging was op tijd. Vriendelijke man. Bedankt voor de service

Goed geregeld. Product was niet op voorrad maar werd de andere dag bezorgd. Perfect

Goede site, product was makkelijk te vinden, levertijd binnen een dag en eenvoudig te betalen.

Goed verpakt en op tijd geleverd.

Een bestelling plaatsen ging goed en gaf geen problemen. De aflevering was een ander verhaal.

De levering van de eerste vaatwasser ging goed (ze bellen normaal van te voren en dat is vergeten maar verder geen problemen). Deze was op zondag besteld via de website en zelf gevraagd op woensdag te leveren. Helaas was deze vaatwasser DOA (Death On Arival, kapot bij aankomst) en daar kwamen we achter na aansluiten. Iets waar BCC niets aan kan doen. Fabrikant gebeld en die gaf nog wat naloop tips en gaf ook aan kapot. BCC gebeld en intussen was de gekozen vaatwasser niet meer op voorraad en dus een duurdere moeten kiezen. Deze zou een dag later op zaterdag geleverd worden. Zaterdag ochtend een bericht over een laadfout dus geen vaatwasser op zaterdag maar wel om 12:00 een bericht dat de vaatwasser onderweg was. Uiteindelijk contact met de klantenservice gehad en die verzekerde ons dat de nieuwe tijd maandag na 12:15 zou zijn (na 12:15 omdat voor 12:15 niemand thuis zou zijn) dit is 2 keer bevestigd... Dus op zondag avond om 21:00 een berichtje dat de vaatwasser tussen 8 en 10 zou komen. Voor de oplettende inderdaad voor 12:15. Dus op zondag om 21:00 regelen dat er iemand thuis kon zijn. Er is geen enkele rekening te houden met wat de klantenservice belooft via telefoon of chat. als je besteld bij hun en niet de week erna thuis kan zijn wens ik je serieus succes.

De klantenservice is netjes en beleefd maar verder compleet waardeloos. Ze beloven van alles maar maken niets waar. Vrijdag werd me beloofd dat hij zaterdag zou komen en dat kon niet fout gaan... wel dus. Zaterdag contact gehad. Klantenservice: Sorry vandaag lukt niet meer... Maandag lukt wel. Wij: Ok maar dan na 12:15 want eerder zijn we niet thuis... dus ze komen maandag tussen 8 en 10. Hier is toch geen rekening mee te houden.

ik heb een cadeaubon gekocht. Dit ging snel en eenvoudig en werd meteen doorgemaild. Een aanrader dus.

bon werd direct doorgemaild, dus een levertijd van minder dan 5 sec.

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Robin, BCC Sliedrecht. Ze nam uitgebreid de tijd mijn vele vragen te beantwoorden. Ze bleef heel geduldig en vriendelijk.

Goede service, snelle levering. Altijd te vreden bij de Bcc nooit problemen! Vaste winkel voor onze Electronica.

Volgende dag in huis zoals beloofd, goed verpakt. Voldoet aan de advertentie op de website

het was heel makkelijk om een bestelling te plaatsen en het is betrouwbaar en snel

het ging heel goed en snel echt een aanrader .

ik vind het goed en heel vriendelijk betrouwbaar en hielpen snel

Makkelijk besteld, prima aflevering en installatie. Sympathieke mensen, heel correcte aankondiging hoe laat ze arriveerden,

Binnen een paar klikken bestellen en meerdere opties voor verzenden en te betalen. Verder was de site overzichtelijk

In nog minder dan 24 uur in huis en daarbij goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Snelle levering. Duidelijke communicatie. De prijs was prima in orde

Product werd in goede staat geleverd. Verpakking was degelijk uitgevoerd.

Bij de BCC een inductiekookplaat en een inbouw combi magnetron/oven besteld. Makkelijk kunnen bestellen op een overzichtelijke website. Betalen ging ook eenvoudig.

Producten werden binnen afzienbare tijd (14 dagen) geleverd. Op de dag van de installatie kwamen de monteurs een half later dan afgesproken.

Wij hadden een inductiekookplaat besteld. Deze bleek bij ingebruikneming niet goed te werken. Hierop contact gehad met de klantenservice. Twee dagen later monteur langs geweest welke het probleem heeft verholpen.

Scorekaart voor BCC