BCC

Gebruikers over webshop BCC

goed geholpen en geadviseerd. Personeel liep mee om het product te laten zien en toe te lichten.

Goede hulp en uitleg. In dit geval een laptop, maar met andere producten heb ik ook een positieve ervaring omtrent informatie begeleiding.

In het verleden een keer geconfronteerd met de service verlening en die is top.

In de winkel een uitstekend advies gekregen over de aan te schaffen telefoon.
Bediening zeer klantvriendelijk.

Het was heel druk inde winkel (zaterdag). Toch binnen 5 minuten aangesproken door een kundige en bovendien vriendelijke verkoper. Gevolg: tevreden klant verlaat geslaagd de winkel.
Thuis lijkt er iets mis met het wekkerradiootje, dus volgende morgen (zondag) om 12 uur op de stoep bij BCC. Alweer zo'n modelverkoper. Onderzocht mijn probleem en loste het ter plekke op. Kwartier later klant weer tevreden naar huis.
Kon auto beide keren op terrein van de winkel parkeren. Top!

Zie de tekst van het review.

Super geregeld, volgens afspraak, vriendelijke bezorger,uitstekende verkoper, mooie deal kunnen sluiten met hem. Had dit niet verwacht toen we de winkel binnen gingen.

Een gaskookplaat voor familie in een ander land gekocht waar ze alleen maar van die lichte plaatstalen camping dingen hebben.. Zelf even op internet gekeken. Dus de keuze was snel gemaakt. Merk en Type nummer gemeld en het product stond snel bij de kassa. Afgerekend en klaar.

goede uitleg van aardig personeel over mobiele telefoons, behulpzaam tot en met de kassa meegelopen

Goede service en mooie producten
Precies wat ik er van had verwacht
Top! Bcc aanrader

Goede levering

Oortjes besteld, de kwaliteit is prima. Bestelling gisteren geplaatst, vandaag al binnen, ben er dus heel tevreden over.

Goed geholpen door kassiere die me hielp bij een product dat niet meer op voorraad was. Het product is door haar online besteld en ik kon nu toch mijn vvv-bon gebruiken. Het artikel wordt gratis thuis bezorgd.

In de Schalkwijk door Robert Pakkoo geholpen en alles is perfect geregeld. Ik kom al heel lang in Schalkwijk en dat is omdat ik SUPER tevreden ben.

Door een storing met de Soundbar is er een nieuwe soundbar geleverd. zonder problemen.

N.V.T.

Klantvriendelijke verkoper welke duidelijke uitleg geeft over onze aankoop. Ook diverse mogelijkheden aangeven voor de aankoop van het Office pakket

Het product was direct leverbaar en kon meteen meegenomen worden.

Op 5 jan een koelkast besteld welke volgens de website op voorraad is, bezorgdatum gekozen op 12 jan aangezien ik kon regelen dat ik die dag thuis ben. In de ochtend zou ik een sms met een tijdvak krijgen wanneer mijn bestelling geleverd zou worden, om 8 uur maar even gebeld met de servicedesk en ik kreeg te horen dat de koelkast niet op voorraad is en besteld moet worden.

Vervolgens toch aangegeven niet blij te zijn met dit en ik kreeg te horen dat BCC geen bevestiging had staan voor deze levering. Gaf aan dat ik een email heb die ik met alle plezier wil doorsturen maar er werd vrij bot door de medewerker gereageerd dat ze daar geen prijs op stelde.

Uiteindelijk aangeven de bestelling te willen annuleren, geld wordt binnen 10 werkdagen teruggestort. Ander ding wat me stoort is dat het geld al van mijn creditcard is afgeschreven en dat ik nu dus 10 dagen moet wachten, standaard is dat een reservering wordt gemaakt en dat het pas daadwerkelijk wordt afgeschreven op het moment van leveren.

Voor mij een reden om BCC links te laten liggen.

Wat me erg stoorde is dat er totaal geen excuus is aangeboden terwijl de fout toch overtuigend bij BCC zit, daarnaast nog 10 werkdagen op je eigen geld moeten wachten is ronduit schandalig. Op het moment van schrijven van deze review heb ik mijn geld nog niet terug.

Heb set Philips opzetborstels voor Sonicare tandenborstel gekocht. Bestellen was eenvoudig, snel de juiste gevonden.

Verzending ging snel. Wel wat vreemd dat 2 (!) kleine opzetborstels voor Sonicare in een doosje per koerier kwamen. Passen makkelijk door brievenbus. Goedkoper en beter voor milieu!

Product in de winkel gekocht, is daarna thuis afgeleverd, tot ons volle tevredenheid, prima in orde.

Product netjes thuis afgeleverd en precies op tijd, geen schade of dergelijke aan het product bij thuis komst.

Goed geholpen bij BCC en goed uitleg gehad.

Prima product..super beeld. Geluid is ook nog redelijk. Krijg van veel mensen lovende kritiek over het beeld en het design van de tv.

Kundig en vriendelijk. (in de winkel)
Zou handig zijn als de review die je wil plaatsen op tweakers ook toegespitst zou zijn op ook de normale winkel en niet alleen op de webwinkel.

Snelle en goede service, product werd netjes dag erna geleverd, dus ben hier zeer tevreden over

Site is erg duidelijk. Betaling ging vlot en soepel. Ik vond snel waar ik naar opzoek was.

Ik kreeg mijn bestelling optijd zoals beloofd

Het was vrij makkelijk om de bestelling te plaatsen met vooral een hele duidelijke uitleg

Het product was goed verpakt waardoor kans op beschadiging klein is

Scorekaart voor BCC