Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
Algemeenprettig geholpen leuk personeel
zeer deskundig personeel gaan daar zeker volgende keer weer terug
kregen ook nog koffie aangeboden
kon niet thuis geleverd worden in het filiaal afgehaald
Klantenservicehier worden we iedere keer goed geholpen
AlgemeenIk had een kapotte koelkast en ze hebben de koelkast kostenloos vervangen naar 1 ,5 jaar
VerzendingZe bellen netjes op als ze er binnen half uur komen en je krijgt duidelijk een tijdvak sochtends per sms
AlgemeenSuper goede service zowel online als in de winkel. Ik had heel gemakkelijk een bestelling geplaatst op internet en de volgende geleverd. Helaas was het product kapot, dus naar de winkel gegaan. Ze stonden ons heel vriendelijk te woord en zonder problemen hebben ze het kapotte product ingenomen en direct een nieuw artikel besteld. Deze is ook de volgende dag geleverd. Kortom, super service!
VerzendingGewoon goed verpakt.
KlantenserviceStaan je altijd vriendelijk te worden en er wordt ook geluisterd. Samen wordt er naar de juiste oplossing gezocht.
AlgemeenAls je het product koopt bij de bcc word je goed geholpen, maar als er later iets mis mee is kan je naar die goede service fluiten.
Verzendingproduct werd gebracht, maar moest het zelf naar boven brengen.
KlantenserviceHeb in oktober een zanussi koelkast bij de bcc gekocht, dit product is defect en wil ik of mijn geld terug of een ander product, uiteindelijk word mij verteld dat ik eerst een monteur moet laten komen om het probleem te beoordelen, ik zou gebeld worden om een afspraak te maken, dit was niet gebeurd dus toen moest ik er achteraan bellen, ik werd "geholpen"door een zeer sacherijnige medewerker die mij vertelde dat er alleen maandag een monteur langs kon komen, maar hij kon niet eens een indicatie geven van hoe laat en niet eens of het in de middag of ochtend zou zijn. met doorvragen herhaalde hij zichzelf alleen maar (net als een bandje) en ik zou dus pas op zondag te horen krijgen hoe laat de monteur lang zou komen waardoor ik maandag de hele dag moest snipperen. uiteindelijk kreeg ik op zondag niks geen bericht waardoor ik er maandag ochtend weer achteraan moest bellen. die vertelden mij dat de monteur in de middag zou komen. de moneur is langs geest in de middag en die vertelde mij dat er niks aan de hand was met de koelkast (wat gewoon niet waar is) en die vertrok weer. waarna ik weer bij de winkel ben geweest en weer weg gestuurd ben met de smoes dat ze nog eens gaan kijken naar mijn klacht maar niks konden beloven. dus door het defecte product wat ik bij de BCC gekocht heb ben ik nu al een paar dagen bezig met het beroep doen op mijn garantie waar ik recht op heb zonder enig resultaat, al met al zeer slechte service, ik adviseer daarom ook geen producten bij dit bedrijf te kopen.
AlgemeenRuime overzichtelijke winkel met ruim assortiment, en altijd de beste prijs. Ook voor een goed advies kun je naar BCC!
VerzendingHet product werd ruim op tijd geleverd, en voldeed aan de verwachtingen. Geen beschadigingen of wat dan ook
AlgemeenIk ga alleen naar BCC Heerlen voor mijn grote aankopen! Hier nemen ze echt tijd voor je. Persoonlijke aandacht, vakkundig advies en gewoon vriendelijk personeel. Het mooie is dat ook al mijn aankopen online via mijn bcc zijn in te zien. Top!
VerzendingGewoon op tijd op de afgesproken van en tot tijden.
Algemeenscherpe prijs en prima service! Website werkt goed. Bezorging verliep vlekkeloos. Daarom ben ik dik tevreden.
VerzendingSnelle levering conform afspraak.
AlgemeenKlanten worden door onervaren en slecht opgeleide verkopers geadviseerd. Dan maakt het niet veel meer uit wat ze verkopen of wat de prijzen zijn. Dan is de algemene beoordeling waardeloos.
KlantenserviceIn 2016 heb ik een Bose Soundtouch 220 systeem gekocht bij BCC Rijndijk. De verkoper vertelde dat je met twee speakers een surround effect bereikt als de wand daar achter vlak en hard is. Als dat bij nader inzien niet voldoende zou zijn, kon ik op een later moment alsnog twee draadloze speakers op het systeem aansluiten. Op zich geeft de installatie een aardig geluid, maar ik wilde toch gebruik maken van de twee extra achter speakers. Dat blijkt bij nader inzien helemaal niet te kunnen. Ik ben anderhalf jaar geleden onjuist geïnformeerd en laat de bewuste verkoper nu niet meer bij BCC werken. Blijkbaar wordt je daar snel verkoopspecialist, ook zonder degelijke opleiding. Dat geeft te denken. BCC kan niets meer voor me betekenen want dan had ik binnen 2 weken de boel moeten omruilen. BCC mag dan de goedkoopste zijn (als je het mag geloven), maar daar zijn de ondermaatse kennis en de service dan ook naar. Ver onder de maat.
AlgemeenJa, heel leuk behandeld hele mooie zaak met hard werkende mensen. Ik ga zeker wel vaker langs.
AlgemeenVia de winkel een airfryer gekocht. Fijn dat ze bij BCC de kortingen van Mediamarkt overnemen. Ook VVV bonnen worden geaccepteerd.
AlgemeenOok bij deze aankoop werd ik goed geholpen. Het personeel war ook erg vriendelijkheid en behulpzaam!
AlgemeenIk kon mijn wensen kenbaar maken en er werd binnen mijn restricties een passend outlet-product gevonden. Aanvullende garanties helder voorgelegd en uitgelegd.
VerzendingBezorging keurig binnen de tijd en 5 minuten voor aankomst gebeld, met verzoek of ik voor de zekerheid de outlet-schade te bekijken of ik daarmee akkoord ging.
Ik vond de hang omhoog met de trap even stressen omdat al het beveilingsmateriaal verwijderd was voor betere grip. De koelkast kwam schadevrij op de juiste plek. Ik voelde me wel wat opgehaast toen ik troep onder oude koelkast nog even snel wilde opzuigen en wegvegen (1 minuut).
AlgemeenHad een product gevonden op de site, besteld en kreeg het meteen de volgende dag al binnen.
AlgemeenPrettige bediening en goede uitleg door de winkelmedewerker, bestelling zonder verplichting en snelle levering, nogmaals in de winkel gedemonstreerd en zijn tevreden met de aankoop
VerzendingProduct goed afgeleverd
KlantenservicePrettige bediening
AlgemeenEen Princess Aerofryer XL gekocht bij BCC, gewoon in de winkel. Fijn dat ze BCC de kortingen van de Mediamarkt overnemen, en dat ze VVV-bonnen accepteren. De verkoper was behulpzaam.
AlgemeenGoed geholpen. Het product -wasdroger- wat we zochten stond niet in de winkel maar werd door de verkoper op internet snel 'opgesnord' waarna de deal snel kon worden gesloten.
AlgemeenPrima service en een goede deskundigheid. Werd heel vakkundig geholpen en het was ook voor de beste prijs!
AlgemeenIk was op zoek naar een externe harde schijf. Uiteindelijk op advies van de medewerker de WD MyCloud aangeschaft. Erg klantvriendelijk, goed geholpen en geadviseerd door de medewerker.
AlgemeenGoede en vriendelijke service met deskundigheid. Daarbij was het produkt ook voor de laagste prijs!
AlgemeenHet advies was eerlijk, gemeend en echt goed. Ik ben zeer tevreden. Ik kom hier zeker weer terug als ik weer iets wil kopen.