Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZeer verassend was de gehele installatie van Windows 10 op deze kleine laptop meegeleverd , zeer eenvoudig te activeren , perfecte prijs / kwaliteit verhouding .
VerzendingBezorgmoment wordt goed per e-mail duidelijk gemaakt.
AlgemeenBestellen en betalen ging gemakkelijk. Leveren: aansluiten (wel besteld en betaald) was moeilijk voor degene die hem leverden
Verzendingmoest 5 dagen wachten op levering
KlantenserviceMijn machine wil niet aan, klantenservice gebeld, vriendelijk te woord gestaan, zal snel teruggebeld worden door moonteur, wacht nu nog (4 uur later)
AlgemeenDe producten zijn makkelijk te vinden en je hebt veel keuze, lage prijzen, gratis bezorging en veel betaalmogelijkheden.
Verzendingproduct snel (binnen 1 dag) ontvangen en in goede staat.
Algemeengoed en deskundig geholpen product op de juiste dag en tijd geleverd en netjes aangesloten
Verzendinglevering op tijd en de volgende dag al
Klantenservicegoed bereikbaar
AlgemeenService was top en goed advies gekregen in de winkel goed en deakundig geadviseerd top!!
VerzendingProduct netjes bezorgd en aangesloten
KlantenserviceGoed bereikbaar
AlgemeenPrima service, doen moeite als product niet meer in eigen filiaal is.
Verder buitengewoon vriendelijk en.... niet onbelangrijk, weten waar ze het over hebben.. wat anders dan hun grootste concurrent, waar kaartjes vergelijken het hoogst haalbare lijkt..
AlgemeenFijne winkel met goed personeel! Ik kom hier altijd graag.
Geen enkele problemen, en dat is zeer fijn
Geen problemen ondervonden.
Zeer fijne winkel met goed personeel
Helpen je goed verder
AlgemeenHartstikke goede service , zoals we gewend zijn van BCC.
Op tijd, netjes geleverd, netjes behandeld.
AlgemeenFijne bezorgers, vriendelijke behandeling, netjes geholpen. Zoals wij het gewend zijn van de BCC. Dik tevreden
VerzendingPrima
Algemeenwe werden vriendelijk ontvangen er werd goed geluisterd we kregen prima uitleg en een heerlijk bakje koffie alles was prima goede service gegeven door Jan
AlgemeenWasmachine defect. Zelfde dag langsgegaan in de winkel in Goes en nieuwe aangeschaft. Deze werd direct bezorgd en geïnstalleerd; Top!
VerzendingDe verkoper zelf nam de machine mee in de bus en bracht deze, met mijzelf erbij, direct thuis. Betere service kan ik me niet indenken.
AlgemeenGemakkelijk kiezen en betalen, betrouwbare levering en verder ook zeer tevreden over het product, super!
VerzendingProduct was goed verpakt en de verzending was snel en naar het juiste adres dus alles perfect
KlantenserviceNVT
AlgemeenEenvoudig bestelproces, artikel ligt vervolgens een uur later al voor je klaar in de winkel. Bezorging duurt natuurlijk langer.
VerzendingEenvoudig bestelproces, artikel ligt vervolgens een uur later al voor je klaar in de winkel. Bezorging duurt natuurlijk langer.
Algemeenvlug gevonden en besteld maar geen retour defecte stofzuiger ik hoop dat het de volgende keer wel lukt
AlgemeenIk was blij met deze aankoop. BCC bood de beste prijs, beste garantie en een eenvoudige winkelervaring.
VerzendingMijn levering was op tijd en goed ingepakt.
KlantenserviceIk had kantenservice niet nodig, maar incl. in de doos was een formulier om makkelijk artikelen te retouren als nodig.
AlgemeenEnthousiaste en deskundige medewerkers er was niets teveel in een hele mooie zaak in Leidschendam
VerzendingSnelle levering en een goede uitleg.
KlantenserviceZie bovenstaand
AlgemeenBestelling ging makkelijk. het was helaas alleen niet op voorraad maar keurig op de hoogte gehouden. daarna een bezorg afspraak maken. en laat maar komen.
eerst een smsje van zolaat komen ze daarna 30min van te voren de levering belde ze me op om te zeggen dat ze er aan komen. super !!!
ik heb een paar keer contact via Whatsapp gehad.. en daar duurte het wat langer op reactie of zelf tot de volgende de dag.. er word zeker wel gereageerd alleen wat later
AlgemeenService was goed, ik werd goed geadviseerd bij de aankoop van het product, door de medewerker.(Airwin) bij BCC Zoeterwoude.
AlgemeenHet was makkelijk het juiste artikel te vinden. Bij afhalen in de winkel wordt geen keuze geboden om te betalen bij afhalen. Dat is jammer. Er zijn winkels waar dat wel mogelijk is.
VerzendingNa on-line betaling niets meer vernomen. Alleen een info dat je een bericht ontvangt als het artikel in de winkel is. Hoewel het weekend er tussen zat, is het naar de klant toe duidelijker als er bericht wordt wannéér het artikel in de winkel is. Dan weet de klant waar hij aan toe is. Nu is het betalen, afwachten en je mail in de gaten houden.
KlantenserviceOmdat ik (nog geen) bericht ontving gebeld met klantenservice. KS wist mij te vertellen dat het product niet in voorraad was??? Blijkbaar verkeerd gekeken in de systemen. Korte tijd later werd in gebeld en gemaild dat ik mijn product kon ophalen.
Algemeengoed geholpen in de winkel goede informatie over het producht optijd geleverd en keurig aangesloten
VerzendingKeurig optijd en netjes aangesloten