BCC

Gebruikers over webshop BCC

Ondanks dat de medewerker een zeer enerverend telefoontje had gehad, waar wij ongewild getuigen van waren,was hij snel weer in een klantgerichte rol.

Nam tijd om eea uit te leggen over mijn uitgekozen product.

had het product zondag besteld, op maandag had ik het in huis ben erg tevereden

Producten besteld, je kunt bij BCC laten versturen of het ophalen bij de winkel van je eigen keuze. Nu zag ik na het plaatsen van de order ineens dat ik mijn bestelling in Barendrecht moest afhalen in plaats van de door mij gekozen vestiging.
Ik dacht vandaag, nou dat veranderen we even. Maar nee hoor, het is een aflopend product meneer en wij kunnen niets van filiaal naar filiaal brengen.
Dan begrijp ik schijnbaar niet waarom je zo'n product dan online kunt kopen, want als je het alleen in de winkel kunt afhalen waar dit op voorraad is, wat is dan het doel van het online kunnen kopen? Dan kun je het toch sowieso al afhalen in die winkel en heeft het online kunnen kopen toch geen enkele toegevoegde waarde?
Ik heb dus spijt dat ik iets bij BCC heb gekocht.
Waardeloze klantenservice.

Bepaalde producten kunnen dus niet verzonden worden naar de winkel van je keuze.

Werken volgens hun systeem en als je daar buiten valt kan er niets voor je gedaan worden buiten "excuses"

Goede uitleg en service. Binnen 15min een wasmachine gekocht. Zo goed dat we van de week ook zelf een wasmachine gaan kopen

De informatie over wanneer er bericht zou komen was niet helemaal correct. Niet de dag ervoor maar in de nacht van levering kregen we bericht

Prima website, het betalen ging vlot en de bevestiging was snel. Ik had blijkbaar al een account dus ik moest wel even lastig doen met het wachtwoord herstellen maar de email was snel binnen en kon snel over op betaling.

Groot nadeel: Je kan niet als gast betalen. Das dan toch weer een beetje jammer.

Was voor een waardeloos bedrijf als DHL goed genoeg. Was bij de buren geleverd terwijl ik gewoon thuis was, en er nooit aangebeld is, maar dat is bijzaak.

makkelijk te bestellen op de bcc website.
duidelijk met de juiste prijzen en gratis verzonden.

goed verpakt op tijd afgeleverd

Ruime paden mijn vrouw in de rolstoel kon eindelijk zien wat ik in de winkel kocht en vriendelijk en goed geholpen.
Twee mensen blij de winkel uit prima.

Goed geregeld in de winkel de vo;gen de dag om 13.00 uur in huis afgeleverd.

Had wat besteld,zat geen faktuur bij ,gebeld en snel geregeld,die had ik wel nodig,
voor garantie

bestelling binnen ,bleek niet aan onze verwachtingen te voldoen ,geen punt retour gestuurd en heel snel is het betaalde bedrag terug gestort
toppie bedrijf

Heel snel,en zaken kundig,en zeer vriendelijk

Procedure van zoeken en bestellen is eenvoudig, evenals de betaling. Er zijn keuzemogelijkheden genoeg en je kunt altijd terug in het menu.

Levering vond plaats op de gestelde tijd. Product was goed verpakt.

De monteurs zouden tussen 9 en 11 uur komen, maar kwamen bijna 2 uur na de door BCC afgesproken en bevestigde tijd. Ook werd er geen berichtje van verhindering/verlaat gestuurd aan mij.
Bij het monteren liep niet alles op rolletjes en moest meerdere malen een aantal schroeven verwijderd worden en opnieuw geprobeerd om het paneel goed op de deur van de vaatwasser te bevestigen. Uiteindelijk is het (zonder overleg) anders aangepakt en is het paneel op de deur geheel vastgezet. En dus niet meer schuifbaar bij het openen.

De monteurs kwamen bijna 2 uur na de door BCC afgesproken en bevestigde tijd.

goede service duidelijke website overzichtelijk makkelijk zoals in de reclame volgende keer zal ik weer bij bcc bestellen

snelle levering vriendelijke bezorgers4574301

Goede uitleg op mijn vragen, zonder extra info waar ik niet om vraag/vroeg. Reëel in het meedenken voor gebruik van de apparatuur in specifieke situaties. Kwaliteit en prijs verhouding daarbij vooral goed onderbouwd.

Deels direct leverbaar vanuit eigen magazijn en resterende producten zijn vlot nadien gratis op aangegeven adres bezorgd.

Bestelling kapot ontvangen en er geen oude apparaat meegenomen. Wel de klantenservice gebeld om de klacht te vermelden,maar geen snelle oplossing gekregen..

super snel geleverd en prima toetsenbord tegen het geld ! Ik zou anderen het zeker aanbevelen om ook bij bbc.nl te gaan kopen.

Het toetsenbord had ik gisteravond (15-5-2018 21:50 ) besteld en heb ik de volgende ochtend ( 16-5-2018 ) binnen gekregen. Snelle levering en ook nog eens geen verzendkosten !

Ziet er mooi uit en werkt snel en stil kind vriendelijk mooi en stil
En snel

Snel

Vriendelijk

prettige, klantvriendelijke bejegening, eerlijke voorlichting over stofzuigers. rustige winkel en alle gelegenheid om allerlei types stofzuiger uit te proberen.

Levering kon niet de volgende dag plaatsvinden (zoals BCC belooft), omdat de planning vol zat.Vandaag is de diepvriezer geleverd. Ik kreeg keurig een mailtje met de verwachte bezorgtijd en de bezorger belde me net voordat hij arriveerde. Top!

Levering keurig op tijd volgens aankondiging. Bezorgers hebben de diepvriezer meteen op de juiste plaats gezet.

super geholpen in alle rust vele malen beter dan in de fabriek van de mediamarkt en duidelijke uitleg

topproduct niets op aan te merken

wat een hulp echt goed niets is te veel

Heldere website met uitgebreide betalingsmogelijkheden waaronder de VVV cadeaukaart. Werkwijze was duidelijk. En het bestelproces liep soepel.

Product werd volgende werkdag geleverd, hierover werd keurig bericht.

Goede overzichtelijke site en makkelijk om een bestelling te plaatsen. Is absoluut voor herhaling vatbaar.

Uitstekende service! Middels sms en mail werd tijdvak bezorging gemeld en nog een belletje vd bezorgers dat ze erg aankwamen. De heren waren zeer vriendelijk en snel.

Scorekaart voor BCC