BCC

Gebruikers over webshop BCC

het was moeilijk iemand van het personeel te vinden die verstand van zaken had, tevens werd er teveel nadruk gelegd op wat er nog meer verkocht werd.

tijdstip werd pas ''snachts bekend

wijze van betaling werd verkeerd aangegeven (geen credit card)

Ze zijnvriendelijk Ze kijken met je mee naar het prijs wat je wil en welke produktbeter is bezorgen op zijn plekje zten en instaleren was goed

Ze zijnvriendelijk bezorgen op zijn plekje zten en instaleren was goed

De bediening in de BCC-winkel is naar volle tevredenheid verloren
Mij verzoek om een dubbele cartridges was in de winkel op voorraad aanwezig.

De bestelling van mijn kant is goed verlopen.

Een goede afhandeling van mij bestelling.

Ik ging naar de BCC in Hilversum maar werd na 15 minuten wachten en 2 keer netjes om hulp bij het uitzoeken van een geschikte koelkast nog niet geholpen. Uiteindelijk werd ik door een drukke verkoper geadviseerd om de koelkast online te bestellen. Na een week kwam de koelkast maar die paste niet. Toen heb ik customer service om hulp gevraagd om een geschikte koelkast te bestellen Resultaat: foute (lees : veel te hoge) rekening en veel latere levering dan met customer service afgesproken. Kan ik nog langer wachten ! Ik heb de bestelling afgezegd. Nooit meer bij BCC !

Ik heb de klantenservice gebeld om hulp te krijgen bij het bestellen van een geschikte koelkast. Het gesprek verliep heel goed, maar de rekening achteraf klopte niet en de leverdatum van de koelkast was veranderd naar een latere dag zonder mijn toestemming. Ik ben heel erg teleurgesteld in BCC

Vriendelijk geholpen, goed meegedacht en goede service. Korting gekregen op levering, heel netjes allemaal. Ben tevreden.

Ik moest alleen wel zelf de slangen goed aansluiten, want ze zaten elkaar in de weg.

We waren aan het rondkijken voor een nieuwe telefoon(huis) en zagen onze oude die na meer dan 5jaar gebruik (fijn in gebruik ook) kapot aan het gaan is. Er kwam iemand vragen of we hulp nodig hadden,nee gezegd, niet opdringerig, heb je vragen dan kwam hij wel...Gewoon goed!

De medewerker was goed op de hoogte van de verschillen in de producten waarnaar ik op zoek was en kon mij zo goed adviseren. Hij maakte mij ook attent op een actie waarmee ik geld kon besparen. Ik kon afrekenen bij dezelfde medewerker wat prettig was.

Werd prima geholpen ...goede service...vriendelijk personeel...heerlijk met een kop koffie zitten wachten, er moest iets via tele 2 bevestigd worden...uiteindelijk alles goed gekomen....

Snelle zending ...volgende dag al in huis

Goed vakkundig vriendelijk personeel...

Vriendelijke geholpen in de winkel, personeel denkt goed met je mee, super snelle thuis bezorging

Super snelle (thuis) levering bij product niet op voorraad in de winkel.

Product was gemakkelijk op te sporen op de site. Duidelijke uitleg over de werking en de extra's erbij. Goede prijs.

Levertijd in de toekomst zelf kunnen uitkiezen. Track & Trace voor de dag van de bezorging. Top!

fantastisch geholpen! ik had namelijk enkele vragen over de printer die ik bij BCC had gekocht en kan nu verder! helemaal goed!

Het product in de winkel gekocht! helemaal top!

De afhandeling van begin tot het eind helemaal top!

Was prima hoor ik ben tevreden over BCC ik ga er vaker iets kopen denk ik.

Makkelijk te bereiken plus gratis parkeren en vriendelijke personeel en was erg behulpzaam en meedenkend.

Vaatwasser besteld via de webshop, inclusief installatie. Bestelproces ging prima; installatiedatum is eenvoudig te kiezen (ook op zaterdag).

Voor de installatiedatum krijg je al een reminder mail. Op de dag zelf een mail en SMS met tijdvak, en nog een belletje kort van tevoren. Kortom: je wordt goed op de hoogte gehouden en BCC kwam de afspraken ook na. Ze stonden op de gekozen zaterdagochtend stipt om 8:00 aan de deur met de vaatwasser.

Door een probleem in de keuken kon de oude vaatwasser niet helemaal weggehaald worden, en de nieuwe dus ook niet direct geïnstalleerd worden. De installateurs gaven aan aan kosteloos terug te komen nadat ik het probleem had opgelost om de vaatwasser dan alsnog te installeren.

Nadat ik het probleem had opgelost (dezelfde dag) nog telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. Ik moest daar even wachten en helaas laat BCC niet weten hoe lang de wachtrij ongeveer is; na 5 minuten hoor je dat het "wat drukker" is dan normaal, maar geen optie om BCC te laten terugbellen of hoe lang het gaat duren. Uiteindelijk had ik na +/- 7 minuten totale wachttijd iemand aan de lijn, dus dat viel mee.

Na even de situatie uitleggen gelijk een nieuwe afspraak voor installatie gemaakt. Omdat het druk was en het nog ongeveer een week zou duren, heb ik afgesproken dat ik de installatie zelf zou proberen met optie om de installatie-afspraak te annuleren. Zo is het uiteindelijk gegaan en heb ik nog een afspraak gemaakt om de oude vaatwasser weer op te laten halen. Helaas kon de bestaande afspraak niet omgezet worden, maar moest er een nieuwe afspraak (weer wat dagen later) gemaakt worden. Gelukkig werden de installatiekosten wel snel vergoed - binnen een week had ik het geld terug op m'n rekening. Ook het oude apparaat was op de afgesproken datum weer opgehaald.

Kortom: er is altijd wel iets te verbeteren, maar mijn ervaring was meer dan prima.

Prima product, voldoet aan verwachting prima prijs kwaliteit verhouding, is voor deze prijs zeker de moeite waard, prima advies bij BCC

Met vraag over toestel prima geholpen door winkel verkoper

Had eerst een HP laptop gekocht deze was niet echt super goed, toen kon ik het zonder problemen inruilen voor een betere.

Op tijd en snel geleverd.

Super goed geholpen.

Top service, met hele vriendelijke en behulpzame bezorgers/monteurs!! Ben erg blij met me aankopen zien er super netjes uit en werken uitstekend! Zal zeker vaker bij bcc bestellen!

Alles was top!

Alles gevolgd via de mail, verliep prima heb geen klantenservice nodig gehad.

ik was op zoek naar een bepaalde laptop, ik kreeg goed advies ! En toch met een andere de deur uitgegaan. zeer tevreden

Vlotte Hulp van medewerker husseyin.locatie the wall Utrecht. Vriendelijke uitleg compleet met onderbouwing, advies argumenten. Top verkoper moeten ze overal hebben die kennis in huis.

Op zoek naar een nieuwe printer. Eerst op internet gekeken, daarna naar de winkel. Goed geholpen.

Scorekaart voor BCC