Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenKlantvriendelijk na een wat haperend begin. Vervolgens begripvolle medewerking qua planning en installatie van de tv
VerzendingNette levering met heldere uitleg a.g.v. adhoq situatie ter plekke.
KlantenserviceNa twee weken viel de tv uit. Binnen een dag was de service dienst er die het probleem deskundig heeft verholpen.
Algemeenmoest even wachten op de zaterdag middag en er probeerde ook nog iemand voor te dringen maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden met de hulp van de verkoper weer een fijne nieuwe samsung tablet A 6 kunnen kopen
Verzendinghad al een samsung tablet maar die heeft vande week de geest gegeven na ruim 4 jaar zeer intensief gebruikt te zijn met minimaal 10 tot 16 uur per dag aan te staan ....plus de nieuwe heeft bijna alle dingen overgeplaats van de oude terijl die uit stond ...zeer cool
Klantenservicevriendelijke verkoper die bijna werd weg gekaapt door iemand die wilde voordringen , heb mijn mond open gedaan en verder was t geen probleem. zeer tevreden verder mijn dank
AlgemeenAankoop gedaan in de winkel; service van verkoper was geweldig, nam de tijd om verschillend opties te bekijken (compactcamera), uitleg duidelijk, en weer een tevreden klant!
Algemeenduurde vrij lang tot dat het product gehaald was maar verder was het prosses goed.
Algemeen-aanschaf bij BCC den helder ipv internet was voor de uitmuntende service.
-alleen bezorging viel tegen omdat ondanks de op bon beschreven plaatsing er weinig zin was.
Samsung TV en bose soundbar gekozen voor kwaliteit
AlgemeenVorig jaar een verrader gekocht bij BCC. OP vakantie begaf deze hetbhelaas. Vervolgens via Whatsapp contact gezocht. Gisteren naar thuiskomst meteen naar de BCC. Zonder enige uitleg vanuit mijn kant werd me al verteld dat het product zou worden omgeruild onder garantie.
Helaas werd de ereader niet meer gemaakt en verkocht. Daarop kon ik òf het geld terug krijgen òf met bijbetaling een nieuwere versie uitkiezen. Ik koos voor een nieuwere versie. En daarop kreeg ik ook nog een korting. Ik hoefde daar niet eens om te vragen.
Wat een geweldige service werd door BCC Helmond geleverd. 3cht super
Wat een geweldige service werd door BCC Helmond geleverd. 3cht super
AlgemeenWe hebben een Kobo Clara HD gekocht bij BCC Zaandam en werden heel vriendelijk geholpen door verkoper Denny.
VerzendingWe konden hem meteen meenemen
We hadden de klantenservice (nog) niet nodig, maar onze ervaringen ermee in het verleden waren positief.
AlgemeenVia de website hebben wij een LED tv uitgezocht en gekocht. Vergelijking was simpel net als de bestelling en betaling.
VerzendingEen dag later bezorgd door DHL bezorger met eigen auto en daardoor kon oude tv niet mee terug genomen. Wat wij wel gevraagd hadden.
AlgemeenGoed advies in de winkel. Prima geholpen , gekocht produkt werd zelfs in de auto gezet door de medewerker.
AlgemeenDe online bestelling was na vergelijking, simpel en snel. De beschrijving op de site was uitvoerig en duidelijk. De mogelijkheden en de lage prijs bij BCC gaven de doorslag.
VerzendingDe printer is correct binnen opgegeven de tijd bezorgd.
AlgemeenWerd via chat goed geholpen op de site. Ook een wijziging in bezorgdatum werd goed en snel verwerkt. Kreeg netjes op dag van bezorging sms met tijdvak van bezorging. Bezorgen van wasdroger ging ook netjes zonder rommel achter te laten.
VerzendingBezorgers waren netjes binnen het tijdvak. Brachten product schadevrij op zolder en sloten aan. namen rommel mee en lieten netjes achter.
KlantenserviceWerd snel geholpen bij wijziging van bezorgdatum. Chatfunctie tijdens bestellen ook erg prettig.
AlgemeenZeer tevreden met de service. Vooral de bezorging was correct en op tijd. Helemaal top
AlgemeenZeer prettig medewerkers en goede bezorging. Daarnaast werken zij goed samen met grote merken dus actueel met lopende acties.
AlgemeenSteeds deskundig advies maar wanneer het bestelde toch niet bevalt maakt men er geen punt van om het artikel terug te nemen.
VerzendingSmartphone was zelfs een dag vroeger dan voorzien in de winkel beschikbaar.
KlantenservicePersoneel is altijd vriendelijk en behulpzaam en men kan steeds rekenen op deskundig advies!!!
AlgemeenOverzichtelijk duidelijke website. Erg veel keuze. Goede en snelle afhandeling en bezorging. Duidelijk gecommuniceerd. Gewoon goed dus.
VerzendingOntvangen zoals beschreven. Goed en degelijk.
AlgemeenMakkelijk om een moeilijke beslissing te maken door advies van ter zake dedeskundige verkoper Jasper .
AlgemeenBestelling plaatsen ging eenvoudig, nadat ik op de aanbieding gewezen was door de Tweakers prijsalert. Afronden bestelling en betaling verliep soepel.
VerzendingPrima verpakt in een te grote doos, maar de overtollige ruimte was keurig opgevuld met luchtkussens. In ontvangst genomen van DHL, op de volgende dag zoals beloofd.
AlgemeenNieuwe IPad 32 Gb gekocht in Amersfoort.
Deze man zou als voorbeeld moeten dienen voor iedere verkoper.
Prima geholpen en geeft goede tips.
Nogmaals bedankt Mark.
Nieuwe IPad 32 Gb gekocht bij BCC in Amersfoort.
Geholpen door Mark. Deze man zou als voorbeeld moeten dienen hoe je een klant helpt. Wat heeft die ons goed geholpen zeg. Legt het goed uit en geeft goede tips.
Nogmaals bedankt Mark.
AlgemeenGoede aanbieding. Overzichtelijke bestellingsprocedure. Netjes een bericht van verzenden. Product was netjes verpakt. Goede prijs!! Kortom geen klachten.
VerzendingVerzending kwam niet op de tijd die BCC had aangegeven. BCC had het direct verstuurd. Bij DHL liep het helemaal mis. Tijden klopten niet met de doorgegeven
tijden van DHL. Er was ineens sprake van overmacht. Het was de dag dat het 38 graden was. Daar had mee te maken, aldus een medewerker van DHL. Vrijdag besteld en Maandag bezorgd.
AlgemeenDe filters waren Zeer goed ingesteld, waardoor alles goed te vinden was.
Verder waren de mogelijkheden voor betaling uitgebreid