Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
Algemeenartikel in winkel gekocht
AlgemeenCorrecte behandeling van medewerker met verstand van zaken
VerzendingBestelling op voorraad!
KlantenserviceNette bediening
AlgemeenOp internet had ik een blender gevonden. In de zaak was deze niet op voorraad, maar de medewerker wees me erop dat het product de volgende dag gratis zou worden thuis bezorgd. Goede service en goede prijs.
VerzendingSnel en op tijd.
AlgemeenBCC biedt veel betere prijzen dan Mediamarkt! Makkelijk ook om te zoeken op de site, goede en snelle levering, erg tevreden.
VerzendingGoed ingepakt, op tijd en snel
Algemeenheel fijn geholpen bij BCC Ede bij de aankoop van een tv,
maar wij hadden nog een paar vragen dus de huiplijn gebeld,
maar daar is geen doorkomen aan elke keer de wachttijd verlengd,
dus geen antwoord op onze vragen heel teleurstellend .
na heel fijn geholpen te zijn bij BCC met de aankoop van een tv,
maar helaas hadden wij nog wat vragen dus de hulplijn gebeld al 2 maal
er is geen doorkomen aan,wij worden hier niet blij van201
AlgemeenAdequaat en vriendelijk geholpen bij de keuze van het door ons aan te kopen apparaat.
VerzendingHet apparaat zal nog geleverd worden, datum van levering nog niet bekend wel die van de plaatsing ervan
AlgemeenWe zijn uiterst voorkomend en compleet geïnformeerd. De verkopers namen alle tijd voor ons en geen vraag was te veel.
Algemeenbestelling was een tweede kans, doos opengeweest, uiterst mooie tv, voor het eerst ambilight, tv werkt simpel en alphabetisch menu, betreft de philips 55pus6561 outlet
Verzendingaardige gasten, snel, degelijk, en even instellen, praatje en weer op naar de volgende klant, netjes op tijd netjes gewaarschuwd..
Klantenservicebeleefd, duidelijk, meedenkend,
AlgemeenOnze ervaring (verkoper eb manager in de winkel van BCC Nijmegen, Dukenburg, is positief, vriendelijk behandeld alleen de verwerking van de tegoeden van Essent ging wat problematisch.
VerzendingDe levering van het produkt via DHL was problematisch maar werd in de winkel door de heer Ralf Raaynakers goed en vriendelijk opgepakt
KlantenserviceZie hier boven
AlgemeenIk ben snel geholpen in de winkel en kreeg goede informatie over het product. Einde
AlgemeenIk ben heel erg blij met mijn bestelling, Ik heb het binnen 1 week gekregen.
Algemeenin de winkel werd ik al vriendelijk, snel en deskundig geholpen, de bezorging thuis verliep net zo prettig.
VerzendingPrettige, vriendelijke mannen die alles deskundig aansluiten en veel geduld hebben bij het uitleggen.
Algemeentijdens het bestellen liep de betaling vast maar via telefonisch contact werd e.e.a. geannuleerd en was ons tegoed na 24 uur toch weeer in orde
KlantenserviceWe werden telefonisch netjes door het probleem heen geloodst en na 24 uur was alles weer zodanig dat we de aankoop fysiek in de winkel hebben gedaan in Breda
AlgemeenHet bestellen ging vlot alleen liep het vast bij de afronding van de betaling. Telefonisch afgehandeld en na 24 uur weer in orde. Uiteindelijk gemakshalve toch maar in de winkel in Breda zelf het product gekocht!!
KlantenserviceBij het vastlopen van de betaling werden we netjes geholpen en bleek inderdaad na 24 uur het probleem hersteld en ons tegoed weer in orde.
Algemeenhet is goed gegaan, na een kleine terleurstelling.. had tot 2x toe een laptop uitgekozen via de website.. de eerste bleek ondanks proforma toch uitverkocht te zijn.. de tweede ook, maar deze werd nog wel geleverd.. ter compensatie heb ik een tegoedbon gehad.. een prima service dus.. en de doos kwam netjes binnen.. de laptop zat ook netjes verpakt.. ..
Verzendingdat is prima verlopen.. netjes verpakt..
Klantenserviceheb ter compensatie een tegoedbon gehad.. prima..
AlgemeenOp zoek naar een oplader voor mijn bose soundlink speaker en die vond ik snel en eenvoudig op BBC.nl dus goed
VerzendingSnel en goed geleverd
Algemeendeze winkel is een echte aanrader , en de secice is top , ben er altijd al ontzettend goed geholpen .
Klantenservicewordt ontzettend goed te woord gestaan , luisteren goed naar je klacht ed. Dus ben dik tevreden en in de winkel is mijn probleem opgelost met zeer riendelijk personeel.
AlgemeenGoed en uitgebreid voorgelicht door BCC Delft medewerker bij de aankoop van laptop voor zoonlief. Uitleg was duidelijk + goed verschillen laten zien tussen de verschillende merken en soorten laptops (2 in 1, basis, enz.)
AlgemeenHet product was uitverkocht maar over een uur zou er een nieuwe levering komen. Kwamen 5 pallets maar ze hebben direct onze levering eruit kunnen halen. Ik zeg excellente service!
AlgemeenIk werd vriendelijk geholpen door de medewerker van BCC, Hetgeen ik wilde kopen was op voorraad en kon ik direct afrekenen. De verkoper probeerde me geen andere spullen aan te smeren, wat ik als prettig heb ervaren.