Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBestelling in de winkel geplaatst. Goed advies en hulp gehad. Helaas was onze waterkoker niet meer aanwezig in de winkel. De medewerker heeft deze gelijk besteld en na twee dagen konden we hem ophalen in de winkel.
AlgemeenDuidelijk advies over aanschaf printer en externe harde schijf. En ook nog een korting af kunnen dingen.
Algemeenwas een soepele en duidelijke uitleg over de aanschaf van het product.
AlgemeenEven een review over BCC. Ik heb onlangs mijn Panasonic TX-42A400 televisie teruggebracht die na 46 weken zeer abrupt de geest gaf. Ik had geen extra garantie o.i.d. genomen bij het toestel. Complimenten voor de soepele RMA afhandeling.
VerzendingAfhalen in de winkel gekozen. Geen bijzonderheden.
KlantenserviceToestel stuk en niet economisch reparabel na 46 weken. Defect analyse en RMA procedure goed voor elkaar, net als de communicatie. Verwachtte eerlijk gezegd moeilijk gedoe en toestanden omdat de garantie al ruim verlopen was, maar niets daarvan. Gewoon fair behandeld op basis van het conformiteitsprincipe een redelijke gedeeltelijke creditering gehad van de fabrikant(Panasonic).
AlgemeenGoede behandeling in de winkel. Korte meldingen kwa tijdsplanning. Zelfs een voormelding en daarna het juiste tijdsblok. De bezorgers waren zeer attent en vlot met plaatsen van de wasmachine. Ook de oude ging vlot mee.
VerzendingZie hierboven. Vlotte en duidelijke informatie
AlgemeenOverzichtelijke apparaat beschrijving. snelle afhandeling en een goede service.Ben zeer tevreden over BCC online en winkel Beverwijk
AlgemeenWas snelle levering en netjes verpakt!
VerzendingSnel en goed verpakt
AlgemeenBij aankoop van een smartphone bleek de daarbij behorende cover niet aanwezig te zijn. Nadat de medewerker verschillende covers heeft laten zien, wisten wij precies welke wij wilden. De medewerker van BCC heeft daarna gelijk de gewenste cover "Goodram" besteld en de volgende dag werd dit artikel thuis bezorgd. Wat een service!
VerzendingHet product werd besteld zoals beloofd. Betrouwbaar dus!
KlantenserviceZeer behulpzame medewerker, liet meerdere covers zien, wees op verschillen e.d.
AlgemeenIk koop al jaren bij BCC en vind het oprecht een hele goede winkel. Meestal ga ik naar een fysieke winkel omdat ik daar dan meteen advies krijg. De mensen die daar werken blijken altijd verstand te hebben van de producten. Gisteren kocht ik er een Apple TV (een klein zwart doosje). Bij BCC was hij even duur als bij Apple. We gingen terug naar BCC omdat we de verkoper zo vriendelijk en behulpzaam vonden. Deze evaluatie dekt meteen de lading van bijna dertig jaar bij BCC kopen!
AlgemeenIk werd goed en snel geholpen bij mijn zoektocht naar een beamer. De kabels die ik daarbij nodig had werden mij ook gelijk gewezen. Al met al prima service.
AlgemeenVriendelijk en geduldig geholpen, alles goed uitgelegd en afgehandeld, leuke winkel met prima personeel, grtjs.
VerzendingZelf opgehaald in winkel.
KlantenserviceTevreden geholpen
AlgemeenNiet alleen een uitstekend advies mbt een tv op de slaapkamer maar ook een advies voor het bij ons regelmatig weerkerend probleem van het wegvallen van het signaal. Voorts dacht ze prima mee over onze WiFi verbinding
AlgemeenWasmachine en droger geleverd en aangesloten op zolder, oude machine netjes beneden neer gezet, uitstekende service!
AlgemeenIk had online een laptop besteld maar deze had helaas een dode pixel. Er was geen enkel probleem om een nieuwe te krijgen en deze kwam gelijk de volgende dag binnen.
VerzendingDit ligt niet aan BCC maar mijn pakket is voor de deur neer gezet toen ik niet thuis was en heeft vervolgens de hele nacht buiten in de regen gestaan. De doos van de laptop was doorweekt maar gelukkig zat het apparaat zelf in het plastic. Los van de eventuele waterschade had de doos gemakkelijk meegenomen kunnen worden door voorbijgangers.
KlantenserviceZoals al eerder genoemd kreeg ik zonder moeite een nieuw apparaat toen de eerste kapot bleek.
AlgemeenWasmachine en droger netjes op de afgesproken dag geleverd en de oude naar beneden gedragen, top service!
AlgemeenDe algemene beoordeling houd ik op slecht omdat juist de 2 onderstaande onderdelen de doorslag geven in het onderscheid met andere webshops. Een doos inpakken en verzenden kan iedereen wel.
Een tweede reden is de volgende.
Op diverse websites met reviews komt BCC tot verbazend hoge gemiddelde scores qua waardering. M.i. heeft dit alles te maken met
beloningen (waardebonnen) die BCC toekent aan het schrijven van reviews op bepaalde websites, zoals Tweakers.net. Het is niet zo dat de beloning alleen wordt toegekend als de waardering voldoende is. Wel zullen mensen die geen klachten ondervonden veel eerder geneigd zijn om een review te schrijven dan zij zonder beloning
zouden doen. De gemiddelde score van BCC is dan ook veel lager op een website als Reviewspot.nl die niet in het beloningssysteem is opgenomen.
In januari 2018 stofzuiger van het merk AEG aangeschaft bij de webshop van BCC en het vakje aangekruist dat het oude apparaat bij bezorging diende te worden meegenomen. De bezorger had nog nooit van meenemen gehoord en weigerde de oude zuiger aan te pakken.
KlantenserviceNu, 8 maanden later, is de slang al kapot. Conform de instructies over garantie op de website een bericht gezonden. Het antwoord per e-mail van
BCC was een advies (!, zo werd het letterlijk benoemd): ga met de gehele stofzuiger naar een filiaal van BCC. M.a.w: u koopt bij een webwinkel, maar nu gaat u maar al sjouwend naar een 20 km verder gelegen vestiging. Vanzelfsprekend daarna eens gebeld met de 'klantenservice' van BCC. Hier was het antwoord nog stuitender. Ditmaal mocht - na aandringen - wel alleen de kapotte slang worden opgestuurd. Het was echter lang niet zeker of deze gerepareerd of vernieuwd kon worden. Dat hing af van de coulance van de betrokken medewerker. Want alleen de motor viel onder de garantie. Ik neem hier aan dat BCC geheel eigen regels over garantie hanteert, die niet altijd in het voordeel van de klant zijn.
Oordeelt u zelf over de service bij BCC.
AlgemeenWe kregen bij onze aankoop ook dezelfde korting die de Mediamarkt aan zjin clubleden zou geven bij de aankoop van een TV en soundbar. Daarnaast kregen we een duurdere muurbeugel voor de prijs van een kleinere (die niet voorradig was) om de bestelling toch compleet te maken.
VerzendingVanwege de gratis installatie moesten we een week wachten.
KlantenserviceEr werd goed meegedacht
AlgemeenUit stekend geholpen bij de aan schaf van een tablet en goede uitleg gekregen van over het gebruik.
AlgemeenGeen problemen
AlgemeenGeen problemen