Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenSupersnel, de volgende dag al in huis en steeds op de hoogte gehouden van de voortgang
VerzendingKeurig verpakt
AlgemeenSnel, correct, vakkundig, zorgvuldig en vriendelijke sevice zowel bij aankoop alsook montage. Kortom zeer tevrede met Bcc service.
VerzendingIs snel en correct geleverd
KlantenserviceKlantenservice is goed alles zoals afgesproken.
AlgemeenHet hele proces van koop t/m aflevering verliep buitengewoon snel en prettig! Aardige mensen die de machine kwamen afleveren. Ook goed aangesloten en geinstallleerd, allemaal gratis,
VerzendingEen warmtepompdroger is een nieuwe ervaring en zuiniger en dus milieuvriendelijker dan bij die ouide wasdrogers.
AlgemeenOverzichtelijke site. Bestelling makkelijk te plaatsen. Zaterdagmiddag besteld en maandagochtend voor 12.00 uur in huis.
Verzendingvoor 7.00 uur sms met bezorgtijd en vijf minuten voor daadwerkelijke bezorging een telefoontje
AlgemeenIk had een koptelefoon waarvan de kabel naar 6 maanden kapot was gegaan, terug gegaan naar de winkel, heel netjes geholpen. Koptelefoon was niet meer leverbaar, mocht een nieuwe uitkiezen. Top geholpen
AlgemeenGoede en vriendelijke hulp in de winkel en hulp naar de auto met zware aankoop.
VerzendingGoed verpakt en hulp naar de auto
KlantenserviceVlug aan de beurt in de winkel en duidelijke uitleg en goede voorlichting en hulp bij het beslissen van mijn uiteindelijke keuze
AlgemeenAlles werd keurig op tijd bezorgd door een groep van 3 vrolijke knullen. Supersnel heel erg netjes. Ook de uitleg was kort zakelijk en helder.
AlgemeenZeer goed geholpen in de winkel vriendelijk personeel en een snelle levering miel wasmachine werkt perfect
VerzendingLevering was perfect ook hier weer vriendelijke mensen
AlgemeenPrima geholpen in Veenendaal. Kundig personeel! Men heeft alle tijd voor de klant en komt ook met alternatieve oplossingen
AlgemeenDe bestelling plaatsen was erg makkelijk omdat ik erg goed werd geholpen door 1 van jullie werknemers. De klantenservice is uitstekend
KlantenserviceIk werd uitstekend geholpen.
AlgemeenBlij met de levering, snelle en goede levering van het goed gekozen product voor mijn ipad mini.
VerzendingGoed
AlgemeenIk heb een prima en duidelijk advies gekregen alsmede uitleg over de mogelijkheden van het apparaat
KlantenserviceAchteraf had ik ook nog graag info over de garantie gekregen.
AlgemeenIk heb bij BCC een 15" Lenovo laptop besteld.
Afhandeling ging prima, zoals het hoort. 's Avonds besteld, volgende dag in huis.
AlgemeenEr was een weekend aanbieding maar doordat ik moest werken heb ik een mail naar het filiaal gestuurd en gevraagd of ze het konden reserveren.. dat was geen probleem en vandaag opgehaald.. super service en laagste prijs
VerzendingZie algemene beoordeling
AlgemeenMooi bedrijf, fantastisch personeel.
Vandaag JBL soundbox gekocht. Zeer prettige winkel en personeel.
Concurrerende prijzen.
Goed advies veel kennis. Zeer prettig
AlgemeenPrima product stil in gebruik op afgesproken tijd binnengekregen prima geholpen door de medewerker met veel uitleg over het product.
VerzendingPerfect op tijd op het afgesproken tijdstip.
KlantenserviceAardige medewerker die veel uitleg gaf over het product.
AlgemeenDe website is overzichtelijk en duidelijk vormgegeven. Ook de reviews zijn duidelijk. De prijzen zijn concurrerend, En de levering in veel gevallen gratis
VerzendingEen filter voor mijn stofzuiger was na 1 dag bezorgd door DHL, ik bleek een verkeerde te hebben besteld. deze is ingenomen door de winkel in Rotterdam zonder problemen binnen een dag met terugbetaling van het bedrag dat ik betaalde
AlgemeenHet product was makkelijk te vinden en de prijzen staan er goed bij. Ook waren de foto's van goede kwaliteit.
VerzendingDe levering was op tijd maar het werd niet aan de buren afgegeven toen ik niet thuis was, dus moest ik een andere datum voor bezorging inplannen. Voor de rest was het geweldig verpakt met een nihile kans op schade.
AlgemeenUitstekend geholpen in de winkel.
AlgemeenBestelling was makkelijk plaatsen, bezorging keurig volgens afspraak geleverd
VerzendingKleine verkleuring op de koelkast geconstateerd, ook al kwam deze nieuw uit de doos
KlantenserviceContact via messsenger met de klantenservice over deze verkleuring gehad. Word wel serieus op gereageerd.