BCC

Gebruikers over webshop BCC

Ik heb een nieuwe laptop gekocht, en heb goede en deskundige uitleg gekregen . Top mensen.

We waren meteen aan de beurt en kregen een goede uitleg van de producten. Er werd voldoende tijd voor ons genomen en we hebben zelfs koffie gehad.

De aflevering was snel en accuraat. Werd geïnstalleerd en de uitleg daarbij was duidelijk. We hebben inmiddels veel plezier van de nieuwe wasmachine.

Prima deskundig advies prettige medewerker was dus niet moeilijk om een keuze te maken en hebben een goede stofzuiger nu.

Verzending is hier niet van toepassing het product kon meteen mee worden genomen.

Het is een makkelijke website, Heeft goede specificaties, alleen staat er voor 2200 uur besteld, volgende dag in huis, maar dat klopte voor dit product niet.

Net buiten de afgesproken tijdsperiode geleverd maar wel keurig gebeld dat ze over 10 minuten bij ons waren

Klantenservice is moeilijk bereikbaar maar als je ze te pakken hebt wordt het adequaat afgehandeld

Je werdt snel en vriendelijk geholpen van begin tot einde
Dus wij vonden het een goeie service

Ze hebben het keurig aangesloten

Reviewbezoek BCC op 19 oktober

De gekochte elektrische tandenborstel beviel ons zo goed dat we er nog 1 bij wilde hebben. Dus bezochten wij op 19 oktober rond 15:00 uur weer het filiaal in Hilversum. Wij vonden de tandenborstel al snel. Maar moesten even wachten, omdat wij hem er bij ons bestand bij wilde hebben voor de garantie. Dus keken we intussen naar wasdrogers, want die van ons was aan vervanging toe. Toen de zelfde verkoper als de dag er voor naar ons toe kwam, raakte we in gesprek over de wasdrogers. Wij gingen eigenlijk voor een condens droger van Miele, omdat ik die met mijn visuele beperking ook kan bedienen. De verkoper heeft echter even een berekening gemaakt en dan kwamen we per droog beurt op € 1.00 voor de condensdroger en € 0,30 voor de warmtepomp droger. Hij heeft de warmtepomp droger aangezet en het bleek dat die voor een blind persoon ook te bedienen is. Dus hebben wij de Miele warmte pomp droger gekocht. En dus ook de tandenborstel mee genomen.
Ook dit keer heeft de verkoper ons prima geholpen. Hij dacht echt goed mee en liet ons ook zaken zien waar wij niet aan gedacht hadden.
Wij zouden dit filiaal dus zeker aanbevelen bij vrienden.

Het is fijn dat je een dag kan kiezen die je uitkomt. Het zou uitstekend zijn als je ook een dagdeel kan kiezen.

Zie algemene beschrijving.

Op 18 oktober bezochten wij BCC filiaal hilversum op zoek naar een vaatwasser.

Wij, mijn vrouw en ik, waren rond 20:00 uur aanwezig. Het was druk. De verkoper had ons wel door, maar gaf aan nog even bezig te zijn. Toen hij bij ons kwam hebben we uitgelegd dat we een nieuwe vaatwasser zochten, die ik als blind persoon ook kan bedienen. Ook uitgelegd dat het geen AEG meer mocht worden. Die ging bij ons namelijk al na drie jaar stuk en nu na vijf jaar is hij niet goed meer te gebruiken. Wij gingen eigenlijk voor de Siemens XL omdat deze een lade heeft voor bestek. Maar deze werd niet geleverd met gratis installatie. Zo kwamen we uiteindelijk uit bij een andere Siemens, die wel te bedienen is en die ook met gratis inbouw wordt geleverd. Ook nog even naar een tandenborstel gekeken, waarna de verkoper mee liep naar de kassa. Daar vroeg hij ons wie onze stroom leverancier was. Toen we dat melde nam hij ons mee naar een andere collega, die met ons de energie uitgave op dit moment bekeek. Omdat het goedkoper kon zijn we overgestapt. Dit leverde ons geld op. We hebben toen bij de eerste verkoper een elektrische tandenborstel mee genomen.
De verkoper heeft ons dus erg goed geholpen en dacht echt met ons mee, waarbij hij rekening hield met mijn beperking!
Wij zouden dit filiaal zeker aanbevelen bij onze vrienden. Want parkeren is er naast meteen mogelijk en er is veel keus als je iets zoekt.

Je kan zelf kiezen welke dag je het beste uitkomt. Het zou voor mij Uitstekend zijn als ik een tijdstip kan kiezen.

Zie mijn algemene beoordeling.

ik ging een kapot product onder garantie ruilen, in filiaal Megastores Den Haag. Dat duurde even, ingewikkelde procedure voor de verkoper, maar de service was prima, goede tip over voordelige aanschaf nieuwe ereader.

nu een nieuwere versie gekocht, prima ding

erg aardige man, die goede tips gaf in filiaal den haag, megastores

we zijn super snel geholpen en veel begrijpelijke uitleg waar je wat aan hebt vriendelijk personeel in een woord prima.

zelf opgehaald

zeer goed

Ik werd correct en vriendelijk geholpen, ga zeker terug naar deze winkel. De televisie wordt mijn volgende aankoop

Ik heb mijn product persoonlijk in de winkel gekocht.

Ik heb geen klacht te melden.

Via BCC.nl artikel besteld om af te halen. Betaald mail,ontvangen om product op te halen

Produkt was netjes verpakt.

Ben erg tevreden over de geleverde service. Via internet werd vermeld dat ons wasmachine 4 dagen later pas bezorgd kon worden. Na een telefoontje werd mij beloofd dat ze gingen proberen om het wasmachine eerder bezorgd te krijgen. Het was erg druk. Ik werd later terug gebeld, het wasmachine kon de volgende morgen al bezorgd. Super!

Mooi binnen de doorgegeven tijd bezorgd. Oude wasmachine meegenomen en nieuwe op de juiste plaats gezet, goede uitleg gekregen.

Ben vriendelijk te woord gestaan.

Ik heb goede en snelle service ervaren De voorlichting was ged en competent, goede informatie, vriendelijke behandeling.

Snelle competente service

De hulp bij de aankoop was adequaat en vriendelijk. Ook het betalingsproces verliep vlekkeloos.Kortom goede service.

Werkt zoals altijd prima.

Werd op zarerdag snel gehoplen.

Oude televisie was kapot gegaan had nog garantie konden ze niet binnen korte tijd repareren Dus heb ik het aankoopbedrag terug gekregen ondanks dat de tv al 3 jaar oud was super service

Ze zeiden dat er een Magic Remote bij zat maar die zat er niet bij helaas nu maar eentje kopen denk ik

Medewerkers zijn super vriendelijk en hebben geduld super fijn

The best service. Alles preccies op tijd. Ik ben echt tevriden. Ik zal volgende kerr via Uw vinkel koepen

echt goed

de service van BCC was van begin tot eind goed kon niet beter . volgende aankoop weer bij de BCC.

op tijd volgens afspraak.

Prima geholpen goed advies, niet opdringerig en kennis van zaken.
Wij zijn dus helemaal tevreden.
Wij hebben het ter plekken meegenomen dus verzending is hier niet van toepassing.

Prima geholpen goed advies, niet opdringerig en kennis van zaken.
Wij zijn dus helemaal tevreden.

Blij met de snele service, fijn contact met de medewerkers. Een aanrader voor iedereen.. dank

Wasmachine werkt uitstekend

Extra BCC monteur ingeschakeld voor de juiste montage van apparatuur en informatie over diverse bedieningsonderdelen van Amerikaanse koelkast. Dient wel betaald te worden! Zou m.i.bij dit soort produkten in de prijs moeten zitten.!

Voor de monteurs is het belangrijk dat zij op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen en dat zij de produkten kennen!

N.v.t.

Scorekaart voor BCC