Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProduct werkt naar behoren. De bezorging was al de volgende dag, goed verpakt en zeer tevreden mee.
---
Nvt
Volgende dag in huis. Top!
AlgemeenBCC Amersfoort is een fijne winkel om een succesvolle aanschaf te doen. Prettige sfeer, goed advies, goede keuzemogelijkheden.
VerzendingDe installatie van de vaatwasser ging vlekkeloos. Aardige mannen die snel en vakkundig hun werk deden.
AlgemeenGoede en deskundige service. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Er werd de tijd genomen. Prima geholpen
VerzendingUitermate tevreden. Wasmach8ne geplaatst en aangesloten. Duidelijke uitleg gekregen
AlgemeenDe verkoper heeft me goed geholpen en naar mijn wensen geluisterd en daardoor ook het juiste product verkocht.
VerzendingProduct was meteen op voorraad en kon het zo meenemen uit de winkel.
KlantenserviceIk ben goed geholpen door de verkoper en erg blij met het aangeschafte product.
AlgemeenPrima voorlichting in de winkel en vriendelijk, deskundig personeel. De aflevering was ook prima. de bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam.
VerzendingKeurig geïnstallerd
AlgemeenBen echt tevreden. Voor zo mooi prijs een goed koelkast. Met mooie functies. Ik raad dit product zeker aan!
VerzendingSuper en klantvriendelijke levering. Super tevreden over bcc.
AlgemeenWe wisten ongeveer wat we wilden hebben en prompt zagen we het in aanmerking komende stoomapparaat staan op de betreffende afdeling. Al vrij snel kwam een vriendelijke meneer ons helpen, ontdekte zelf in de handleiding ook nieuwe mogelijkheden van het apparaat die hij tot dan toe niet kende en deelde zijn kennis ruiterlijk met ons. Dat boezemde alle vertrouwen in zodat we het betreffende product meteen kochten en blij en tevreden na snelle betaling het apparaat thuis - tot volle tevredenheid- meteen gingen uitproberen!
Klantenservicegeen klachten, zie algemene beoordeling.
AlgemeenIk had een wasmachine in de outlet webstore besteld. De volgende dag werd de machine al bezorgd. De machine bleek meer schade te hebben dan vermeld op de site en de bezorgen was dit opgevallen. Hij is na overleg met mij en BCC onverrichtezaken met de wasmachine vertrokken. Hij garandeerde mij dat er later op de avond contact met mij werd opgenomen. En inderdaad dat gebeurde. BCC had zelf een voorstel voor een nieuw, nog in de doos exemplaar voor de outlet prijs. En binnen 2 werkdagen bezorgd. Top van BCC!
VerzendingEen snelle levering en toen het product meer beschadigd was dan in de outlet beschreven was. Stelde de bezorger voor met de klantenservice contact op te nemen. Die hebben het netjes afgewikkeld en binnen 2 werkdagen stond mijn nieuwe machine in huis.
KlantenserviceBelofte maakt schuld...De klantenservice het het perfect opgelost voor mij. De bezorgde wasmachine uit de outlet store van BCC was meer beschadigd dan beschreven. s avonds werd ik gebeld met een voorstel: een nieuwe machine voor de outlet prijs en met 2 werkdagen bezorgd.
AlgemeenWe zijn bij de BCC heel snel geslaagd voor een inbouw vaatwasser. Prima verkoper, goed advies, niet te duur en een leuke tijd gehad in de winkel. Bij aflevering betaald.
VerzendingBezorger belde netjes op met de mededeling dat hij iets later zou komen dan op de afgesproken tijd, kwam slechts 15 minuten later. Verder geen probleem.
AlgemeenMoest toch in de buurt van de winkel zijn, en ja dan is de aankoop zo gepiept en direct in de hand.
Verzendingheb product in de winkel gekocht
Klantenservicetot op heden niet nodig gehad
AlgemeenWebsite is overzichtelijk, zoekfunctie werkt prima, veel betaalmethode en je bestelling is snel geplaatst. Tot zover zit het goed.
VerzendingVoorraadstatus en levertijd blijkt niet altijd te kloppen. Voor 23:59 besteld wordt niet waargemaakt, en dat is jammer.
AlgemeenGoede service bij aankoop, iets te veel door blijven hameren op de koop van een droger die ik niet wil. Betaling was bij aflevering
VerzendingZeer goede service bij aflevering. Op de afgesproken tijd en keurig aangesloten. Helemaal top.
AlgemeenHet was gemakkelijk om een bestelling te plaatsen , de verkoper was uitermate vriendelijk en behulpzaam.
VerzendingHet product was op voorraad.
AlgemeenIk kreeg een heel Goed advies en kon daarna het product gelijk meenemen prima in orde
KlantenserviceGoed geholpen
AlgemeenZeer goede service, product niet voorradig maar volgende dag gratis geleverd en cadeaubon zelfde dag in de bus. Bijzonder snelle service.
AlgemeenGoede service. Helaas in eerste instantie een miskoop gedaan (niet de schuld van de winkel) maar daarna prima geholpen bij het kopen van het juiste product waar ik nu erg tevreden over ben!
Zelfs nog gebeld naar een ander filiaal omdat ik het product zsm nodig had.
Wederom goede service. Gebeld naar andere filialen omdat producten niet op voorraad waren in het betreffende filiaal.
AlgemeenIk ben zeer tevreden over de aanschaf van mijn nieuwe AEG wasmachine en wasdroger. Via de website besteld en goede levering
Verzendingvoldoende opties op de website om zelf de datum te kiezen en ze namen mijn oude wasmachine ook mee. Perfect.
AlgemeenGisterenavond trachtte de bestelling te doen, maar het liep vast, nog enkele pogingen gedaan, uiteindelijk ging het om 23:55 goed! De artikelen koop ik nu regelmatig, omdat et een goed alternatief is voor de echte cola! Ik probeer af te vallen, en ik moet veel drinken, en dan is Sodastream een goed alternatief voor ander bruisend water, waar ik op het laatste 5 flessen per week moest slepen!
Algemeengoede service, ik heb mijn order makkelijk online kunnen bestellen. bij vragen kon ik gelijk terecht
Verzending.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te vinden en te plaatsen. De betaling verliep vlot en was op te splitsen in VVV tegoed en tweede betaalmiddel.
VerzendingSuper snelle levering via DHL. De volgende dag was mijn bestelling in huis.