Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVriendelijke en m.i. Deskundig te woord gestaan door de medewerkster bij de aankoop van een nieuwe Dyson V8 Absolute.
AlgemeenGoed geholpen. Neemt de tijd voor je, ondanks dat de zaak gaat sluiten. Goede service.
Algemeenproduct zeer gemakkelijk gevonden in het filiaal en zeer prettig door personeel te woord gestaan. Voortaan altijd naar deze winkel.
Klantenservicezie boven
AlgemeenStofzuiger besteld, bestelproces eenvoudig en snel.
Goede ervaringen met deze winkel, ook bij eerdere aankopen tevreden.
Product op tijd geleverd.
KlantenserviceKlantenservice is op zich prima, maar de telefonische bereikbaarheid is ver onder het niveau van wat het zou moeten zijn.
AlgemeenOmdat mijn fitbit stuk was kreeg ik gelijk een nieuwe en een cadeau kaart omdat de fitbit duurder was toen ik hem kocht
KlantenserviceDe jongeman die mij hielp was erg aardig em heel behulpzaam
AlgemeenBCC geeft goede inlichtingen voor hebt product, zijn beleefd en helpen graag als je er niet goed uit komt.
VerzendingBezorging is ook goed en ze hebben gebeld dat ze iets later komen, geen probleem voor mij, ze zijn snel met het inslaleren van mijn wasmachine.
AlgemeenWas makkelijk te vinden en snel en het goedkoopste
En ik heb de droogtrommel jaren geleden bij bcc gehaald en toen had ik ook al een goeie ervaring.
ODe wasmachine is net een dag binnen. Heb altijd goeie ervaringen gehad met dit merk. Dus hopelijk nu weer.
KlantenserviceVriendelijk en hielde me goed op de hoogte!
AlgemeenOnline besteld volgende dag al in huis, super geholpen toen ik een vraag had op de chat.
VerzendingBinnen 12 uur in huis
KlantenserviceGelijk geholpen via chat en uitgelegd wat ik moest doen
AlgemeenPrima geholpen door Martijn (filiaal Vlaardingen). Met humor en kennis van zaken. Ondanks dat wat we kochten niet eens zo duur was, werd er alle aandacht gegeven.
AlgemeenIk ben snel en vakkundig door een zeer vriendelijke verkoper in het filiaal op de Oude Haagweg in Den Haag geholpen.
AlgemeenSnel gevonden wat ik moest hebben voor de laagste prijs die ik kon vinden via Google
AlgemeenWij zijn erg goed voorgelicht,en daarbij ook nog eens goed geholpen en tot de betaling heeft Barry van BBC goed uit geleid dank je wel
KlantenserviceKlantenservice van het begin tot het eind heel prettig
AlgemeenMakkelijk online besteld en thuisbezorgd op de dag die ik zelf heb aangegeven. Tijdig geleverd in afgesproken tijdsvak.
VerzendingLevering op tijd in afgesproken tijdsvak. Netjes bezorgd op hoogte.
AlgemeenPrima website. Fijn contact in de winkel in Apeldoorn. Al eerder geshopt in Apeldoorn. Steeds prima geholpen
VerzendingPrima geleverd. Nette communicatie.
AlgemeenWeer vakkundig en ontspannen geholpen in de winkel. Product voldoet goed met goede prijs. Fijn BCC!
AlgemeenIk werd snel geholpen en er werd geluisterd naar wat ik zocht in een telefoon en daar werd goed op beoordeeld en kwam de medewerker met een paar optie die voor mij het beste was.
KlantenserviceIk werd snel geholpen en ik kreeg waarom ik vroeg.
AlgemeenPrima in orde ,bestel altijd bij de BCC.
Het is vertrouwd en altijd goed met service.
AlgemeenParkeerplaats voor de deur
Goed geholpen in de winkel, verschillen in prijs en functie uitgelegd, gepind
AlgemeenVanaf het begin helder wat de kosten waren voor de bezorging, wanneer ze zouden komen en hoe het proces eruit zag. Ook geleverd naar verwachting. Erg tevreden.
Verzendingvriendelijk personeel, netjes geinstalleerd en uitleg gegeven
AlgemeenWinkel sloot onverwacht om 16:30 uur. Dit stond op de website, maar ik had dit niet gezien. Desondanks namen ze om 16:20 uur alle tijd voor mij. De verkoper bleek deskundig en kende zijn assortiment. Ook na de koop bleef men bereid mij van advies te voorzien, ondanks de tijdsdruk.
VerzendingDe afgesproken tijd werd niet gehaald vanwege problemen met de bestelbus. Daarover had men mij eerder mogen informeren. Uiteindelijk was de levering 1:15 uur te laat en ontving ik 15 minuten tevoren een telefoontje. De bezorgers waren zeer vriendelijk.
KlantenserviceDe betaling is één dag voor de levering gedaan in een ander filiaal (dichter bij huis). Ook daarbij ben ik zeer vriendelijk ontvangen en nam men de tijd voor mij. Wat ik merk is dat het personeel binnen BCC steeds erg vrolijk en vriendelijk is. Dat zegt in mijn ogen iets over de organisatie. En aangezien de prijsstelling zonder meer scherp te noemen is, ga ik nergens anders heen.