Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenDirect geholpen door personeel. Konden al mijn vragen direct beantwoorden. Afhandeling en Betaling met nota ok.
VerzendingIn winkel gekocht. Produkt werd snel uit magazijn gehaald.
KlantenserviceKlantenservice ok.
AlgemeenSommige personeelsleden zijn meer dan uitstekend (qua klantvriendelijkheid en kennis), sommigen wat minder, daar zouden ze bij BCC toch echt wat aan moeten doen.
AlgemeenHeel leuk geholpen door Remco , duidelijk veel kennis en zeer klantvriendelijk en zeer behulpzaam
Algemeenfijne zaak met veel keuze, goede voorlichting en veel parkeerruimte voor de deur
goed geholpen door de medewerker.
AlgemeenDoordat het Black Friday was, was het druk in de winkel. Hierdoor duurde het enige tijd voordat een medewerker ons te woord kon staan. Maar deze heeft ons toen dan ook prima geholpen.
AlgemeenWij werden voldoende geholpen tot aan de betaling, jammer dat niemand na aankoop hielp om in te laden of minimaal vroeg of er iemand moest helpen, snap dat het black friday was maar toch.
AlgemeenBCC Ede;
Persoonlijke benadering, verkoper neemt initiatief om hulp te bieden. Fijn om te ervaren dat je bezoek gewaardeerd wordt.
AlgemeenDe aankoop van een iPad 2018 op Black Friday ging erg gemakkelijk en snel. Dit kwam ook dat mijn gegevens al in de computer bij BCC bekend was. De prijs was bij gelijkwaardige winkels in Nederland overal hetzelfde. Zo ook de garantie van 2 jaar.
VerzendingHet product was op voorraad in de winkel.
AlgemeenHad gevraagd een artikel te reserveren, was gelijk keurig apart gelegd. Echt service en nog erg vriendelijk ook!
VerzendingApple magic toetsenbord , tja gewoon echt goede producten!
Klantenserviceaardig service, top!
AlgemeenEenvoudig artikelen zoeken en selecteren op de website. Gunstige geprijsd ten opzichte van andere webwinkels. Eenvoudig bestellen en snel in huis.
AlgemeenRuime overzichtelijke winkel, met verrassende aanbiedingen. We komen hier al jaren omdat je hier nog echt advies krijgt, en niet alleen voor de grote merken.
KlantenserviceTablet gekocht, er klopte iets niet, teruggegaan en meteen omgewisseld voor een andere. Zonder problemen, en zeer vriendelijk behandeld. Het valt me iedere keer weer op dat er tijd is voor klanten en dat het advies goed is. En dat voor concurrerende prijzen.
AlgemeenIk had een heleboel freebees, en kon dus gratis bestellen bij BCC.
Gezocht op een Chromecast (2018).
Bleek bij BCC ook nog eens goedkoop te zijn ivm andere webshops.
Zelfde dag verzonden, maar omdat ik volgende dag niet thuis was, naar DHL pickup gebracht.
Deze de volgende dag op kunnen halen
Geen klacht gehad.
Goed op de hoogte van voortgang van bestelling
AlgemeenIn de winkel een router gekocht die bij Coolblue € 20 goedkoper was. Geen probleem de prijs werd terstond aangepast en 10 minuten later stond ik weer buiten met mijn router. Personeel vriendelijk en adequaat.
KlantenserviceVriendelijk, geen gemopper, geen ontevreden gezichten.
AlgemeenBestelling plaatsen ging snel. Genoeg betaalmogelijkheden. Netjes TrackTrace code ontvangen. Geen slecht woord voor deze webshop.
AlgemeenIk heb mijn product online besteld. Ik kon zelf de afleverdatum gratis kiezen.
Ze hebben het oude apparaat eruit gehaald en het nieuwe apparaat netjes gemonteerd.
Ik bestel bijna al mijn apparaten bij bcc. Goede service en goede prijzen!
Er werd keurig gebeld voordat ze voor de deur stonden. Hij is netjes ingebouwd.
AlgemeenDe bestelling liep via de winkel. Het product was niet in de winkel op voorraad en werd ter plekke bij BCC besteld. Prima gewaarwording.
Verzendinghet product werd de volgende dag geleverd. In prima verpakking.
AlgemeenI wasn't able to pick my order at the shop but it got shipped to my address the very next day.
KlantenserviceExcellent online customer service that was able to help me get my order quickly!
AlgemeenIn de winkel ben ik deskundig geholpen. De voor en nadelen van het product werden genoemd en bij een kopje koffie werd ik ingelicht over betaling, verzekering en levering van het product, een warmtepomp droger. De levering ging keurig en professioneel, kortom zeer tevreden!
VerzendingZie bovenstaande.
AlgemeenBCC is een van de weinigen die nog VVV kaarten accepteerd.
Verder liep de aankoop van Ipad, hoes en printer vlot bij redelijke prijzen.
In de winkel afgehaald..
KlantenserviceHet inleveren van de VVV kaarten aanvankelijk fout maar dit werd door klantenservice vlot opgelost.
AlgemeenOnlangs een airfryer van Philips in de bcc winkel in Nijmegen gekocht
Goed geholpen, maar er zat geen gebruiksaanwijzing in.
Erg lastig, wel op internet.
Ik ging terug en de aardige meneer die me had geholpen heeft de gebruiksaanwijzing voor mij uitgeprint.
Dat noem ik service!!