BCC

Gebruikers over webshop BCC

Ik kocht 40 dagen geleden een Sony KD49XF9005 TV bij BCC vestiging Veghel voor € 1379,-. Vorige week tijdens de hectische "Black friday" dagen bleek ineens dat het grotere broertje, de 55 inch, van dit type voor € 1099,- aangeboden werd.
Ik kon bij BCC gebruik maken van de "45 dagen formaatgarantie" en kreeg niet alleen een grotere TV maar ook nog € 280,- terug. Dit noem ik nou uitstekende service!

Op mijn korte toelichting heb ik weinig toe te voegen!!

Geen enkele medewerker deed moeilijk. Mijn probleem werd afgehandeld of het de normaalste zaak van de wereld was.

Vriendelijk personeel, en ondanks de Black Friday en lange wachttijd, ben ik goed geadviseerd en geholpen.

Ik heb het product in de winkel gekocht.

klantvriendelijke winkel.

Uitstekende service. Personeel dat weet waar ze over praten. Grote keus. Dus in een woord: geweldig

In de winkel gekocht

Goed geholpen in de winkel. Op andere sites was de prijs verlaagd. Dit gemeld hebbende werd ook de prijs bij BCC verlaagd, waarvoor hulde.

Op BCC terecht gekomen, omdat ik een VVV-bon kon inwisselen! Prima prijs, snelle levering; gewoon prima in orde!

Mooi op tijd geleverd door DHL. Vriendelijke bezorger!

Product is makkelijk te selecteren en aan winkelmand toe te voegen. Echter de klantenservice is volledig onbereikbaar om o.a. vragen omtrent de aflevering te beantwoorden.

Wou een vriezer te bestellen maar had nog wat vragen over de aflevering daarvan. Via de chat 5 keer geprobeerd maar alle keren kreeg ik de melding "Helaas is er momenteel geen medewerker in staat om aan uw oproep gehoor te geven."
Bij het bellen naar de klantenservice krijg je een bandje te horen dat ze het druk hebben en de verbinden wordt daarna door hen verbroken.
Mijn review gaat daarom alleen over de klantenservice. Tot levering is het niet gekomen. Aangezien deze volledig onbereikbaar was vandaag heb ik de vriezer namelijk toch maar bij de Mediamarkt gekocht.

Er was voldoende keus. Die was dan ook snel gemaakt dankzij de zeer goed adviserende verkoper...ROGIER.

Super service en snelle levering advies was goed geen bezorgkosten.prijs en kwaliteit waren ook prima

Kwaliteit prijs is goed

Kwaliteit prijs is goed

Producten besteld in de black friday periode, producten makklijk vindbaar, vergeleken mbv tweakers prijsvergelijken. Verder was het proces makkelijk te doorlopen

Zowel de tv als de JBL charge 3 bevallen uitstekend

De website werkt erg makkelijk, de prijsstelling is erg voordelig en de filters werken prettig.

De bestelling was netjes op tijd.

De website is erg duidelijk en overzichtelijk. Filters werken goed en de prijsstelling is voordelig.

Pakket is snel verzonden.

Netjes geholpen tijdens het rondkijken in de winkel. Ook fijn dat het team er is om je te helpen, er wordt niets opgedrongen o.i.d.

Het team beantwoord vragen eerlijk en volledig.

Goed personeel en een fijne uitleg gekregen over het koffiezetapparaat. het afrekenen ging ook zonder problemen.

Ik heb het product zelf opgehaald bij de BCC

Ik heb nog geen gebruik gemaakt van de klantenservice omdat ik deze nog niet nodig heb gehad,

Vriendelijk een kundig personeel, groot assortiment, helemaal geslaagd. 4 producten aangeschaft terwijl we voor 1 product kwamen

Snel geleverd

Bij BCC Breda een Samsung S2 tablet gekocht. Vriendelijke verkoopster, die veel kennis van zaken had en de tijd nam om uitleg te geven over de verschillende tablets. Een fijne zaak met veel keus, en rustiger dan die andere heel grote keten =:-)

Duidelijke en overzichtelijke site. 2 jaar garantie op JBL charge speaker bij BCC. Was niet zo op andere sies. Aanrader.

De volgende dag in huis! Snelle levering

Bestelling plaatsen ging snel,Goed op de hoogte van voortgang van bestelling Super snel en goedkoop. Een veel beter shop dan Media Markt

het product werd de volgende dag geleverd In stevig verpakking.

Goed geholpen in de winkel en de bestelde producten waren snel binnen. Verkoper herkende me gelijk nog en pakte gelijk de bestelde producten is toch een plus puntje

Zag er netjes uit

Mbt

De prijs voor het product.en de informatie die verkregen werd bij BCC was de belangrijkste doorslag om voor BCC te kiezen.

De procedure van de levering werd stipt nagevolgd.

Scorekaart voor BCC