BCC

Gebruikers over webshop BCC

Goed advies in de winkel, prettig geholpen. Ook altetnatieven besproken en bekeken in de winkel

Door de BLACK FRIDAY gekte dit jaar is mijn bestelling hiet helemaal naar wens gegaan. het verkeerde artikel is geleverd. Nu kon ik kiezen om te wachten, en dan werd het juiste artikel [een philips ambilight tv 43PUS7303] opnieuw geleverd en verkeerde weer opgehaald. Echter wilde ik de tv snel hebben en heb ik deze omgeruild bij BCC in Deventer.
Super, snel en efficient. binnen de tv afgegeven, en de nieuwe is door de vriendelijke mejuffrouw van BCC naar mijn auto gereden. Ik kreeg een geprinte bon mee, en netjes per email nog een copy factuur nagezonden [dan vind je die nog eens terug mocht het nodig zijn]
al met al, een plezierige ervaring.
Helemaal omdat ik meestal met dit soort acties de BCC bel of app, om nog wat extra korting te regelen, wat ook meestal wel lukt. dus allergoedkoopste prijs [ook in DE / Amazon etc] bij een fatsoenlijk bedrijf

ondanks dat het verkeerde geleverd is vind ik dat de verzending uitstekend is. Door eigen bezorging heel snel na Black Friday

jah, ik moest wel 19 minuten wachten, maar ach, ik zet de telefoon op speaker en ga gewoon iets anders doen, goed en efficient geholpen

Goede service. Er ging iets mis tijdens mijn online bestelling. Bij de klantenservice via het hoofdkantoor vond ik weinig gehoor en werd niet echt geholpen. Maar tijdens e-mailverkeer met een medewerker van het filiaal in Heerlen des te meer. Hij heeft er alles aan gedaan om mijn probleem op te lossen met resultaat. Ook heeft hij mij nog telefonisch benaderd. In de winkel werd ik heel vriendelijk te woord gestaan. En als kers op de taart hebbik ook nog korting op mijn aankoop ontvangen. Echt TOP!!!

Ondanks dat er iets mis ging met mijn bestelling hebben de medewerkers van BCC Heerlen alle moeite gedaan om alles in goede banen te leiden

Bij de klantenservice van het hoofdkantoor vond ik niet echt gehoor. Het leek wel of de medewerker mijn vragen een beetje vervelend vond

Ik heb van het filiaal Veghel gebruik mogen maken van de "45 dagen formaatgarantie" waarvan ik er al 40 dagen op had zitten! Ik kon mijn Sony 49 inch ruilen voor een Sony 55 inch en heb het verschil van € 280,-- teruggekregen. Chapeau voor dit team!!!

Ik koop graag bij BCC. De hulp is goed en voor mij op de juiste wijze, dus met voldoende afstand en niet op/-aandringend.

Alles de na aankoop verliep slecht en met een slechte bereikbaarheid en qualificatie van de klantenservice medewerkers.

Zondag besteld, zou maandag geleverd worden. Is uiteindelijk op zaterdag geleverd. Ook door DHL trouwens.

Onprofessioneel, onvriendelijk, niet compleet in info verstrekkimg, niet snel en al helemaal niet behulpzaam.

Echt waardeloos had in eerste instantie ander tv
Gezien maar was de laatste, ik hoop dat BCC zich
aan de contract hou ergens anders goedkoper geld terug

Voel me zwaar in de maling genomen
Daar ik duidelijk heb gevraagd zijn jullie de goedkoopste
Ja op internet staat hij voor 565 not
Tot morgen BCC

Rommelig Onprofessioneel computer ,die vastlopen metten
Een onderhoud contact aangesmeerd zonder dat
Je iets gekocht heb

Klant is koning verkoper zegt ik ben Allah veel haantje,s
Onderling geen vrouwen
Eerste en laatste keer

Ik werd direct heel vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen door de verkoper,die eigenlijk met iemand anders bezig was.

ik heb mijn artikel zelf in de winkel gekocht

Ik kwam een defecte product retourneren en daar werd niet al te moeilijk over gedaan.

Ik had een vaatwasser gekocht met order nr:201811-004265336 en men kwam vandaag met de verkeerde vaatwasser. Verkoper had het verkeerde type nummer ingevuld, Nu moet ik weer een week wachten op het juiste apparaat.

We zijn in de winkel uitstekend geholpen door een allervriendelijkste verkoper met verstand van zaken.

Afgelopen zaterdag waren we in de winkel voor een wasemkap. We zijn prima geholpen door de verkoper en hebben afgesproken dat het apparaat dinsdag 27 november zou worden thuisbezorgd door DHL.

Dat is DHL niet gelukt. De belofte om het woensdag te leveren zijn ze ook niet nagekomen en uiteindelijk hebben we de wasemkap vandaag pas ontvangen. Toen de koerier weer vertrokken was zagen we dat de envelop waar de pakbon in hoort opengetrokken was en de pakbon ontbrak. De doos was ook niet helemaal goed dicht en het apparaat zat er verkeerd om in. De plastic verpakking van de wasemkap was al opengescheurd, de kap zat onder de vette vegen en vingerafdrukken en de beschermfolie aan de muurzijde was er deels afgescheurd. Losse onderdelen, zoals afdichtkapjes en ringen om de afvoer mee te bevestigen lagen los in de doos en zaten ook vol met vingerafdrukken.

Dit kan twee dingen betekenen: of we hebben een showmodel ontvangen, of bij DHL is het pakket opengemaakt.

Aangezien we maandag onze oude wasemkap al hadden weggehaald waren we blij dat we vandaag de nieuwe eindelijk konden ophangen en dat hebben we ondanks bovengenoemde opmerkingen gedaan. Er was niets kapot of beschadigd, maar het zag er ook niet heel netjes uit en wij vinden dat we hier toch melding van moeten maken.

Onmiddellijk na de melding over de levering door DHL zijn wij gebeld door de verkoper. De zaak wordt door BCC verder uitgezocht om te onderzoeken wat er bij DHL fout is gegaan. Naar ons toe werd het goed gemaakt met een tegoedbon.

Ik ging om een garantie te verlengen.
Helaas betreffende artikel niet bij me want nergens te vinden dat dat wel handig is.
Personeel bedacht ter plekke een slimme oplossing dus uiteindelijk goed geholpen.

Verlengd garantie tegen redelijk tarief.

Ik sprak de eerste de beste medewerker in de winkel aan en die verwees mij meteen naar de deskundige persoon. De hielp mij vlot, vriendelijk en deskundig.

Ik kon het meteen meenemen en in gebruik nemen

Alles verliep vlot, vriendelijk en met humor

BCC heeft een goede webshop en een correcte levering keurig op tijd.
De prijzen bij BCC zijn altijd scherp.
Topwinkel!

Levering altijd keurig op tijd.

Klantenservice is bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam.

Makkelijke bestelling. .Ben een echte Miele gebruiker, en we gaan er van genieten zoals het moet.

Keurig geleverd volgens afspraak en aangesloten. Gemotiveerde bezorgers.

Goede en vriendelijke bediening , ter zake kundig. Zeer vriendelijke jongeman, die zich zeer inspant voor de klant.

Wel, wat zou ik moeten delen? BCC is gewoon goed, punt, uit!

MacBook korting met blackfriday, snel besteld en kon hem vinnen 2 dagen al ophalen. Geholpen met zoeken van goede hoes en snel afgehandeld

Laagste prijs garantie. Goede service, staan klaar om advies te geven. Leveren thuis wanneer het product binnen is.

Scorekaart voor BCC