Gebruikers over webshop BCC
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGoed en deskundig geholpen. behulpzaam personeel. Wel even moeten wachten totdat er een verkoper vrij was, maar het was die dag ook vrij druk.
AlgemeenVoor een nieuwe wasmachine werd ik uitstekend geholpen in de winkel van BCC Den Bosch. Na goed overleg gekozen voor een Zanussi, het merk van mijn vorige machine die me langer dan 20 jaar goed gediend heeft. Op afspraak werd keurig op tijd geleverd en snel geinstalleerd, d.w.z. geplaatst, aangesloten, stabiel gezet en getest. Hartelijk dank.
AlgemeenSnel geleverd en netjes en met snelheid en correctheid geplaatst. Ook nog alle vragen beantwoord. Super enthousiast over de levering. Van mijn nieuwe vaatwasser
VerzendingGewoon weg top. En er is netjes gewerkt en ook nog snel.
KlantenserviceDuidelijke en netjes te woord gestaan over de vraag die ik had
AlgemeenIk heb een canon camera gekocht, gebruik makend van de laagste prijs garantie. Di werd heel snel afgehandeld en ik kon hem binnen 2 minuten met 10 euro korting afrekenen, factuur kwam ook nog eens in de mail.
AlgemeenSnelle afhandeling, duidelijk beschreven, ik zal zeker in de toekomst bij BCC weer gaan kopen.
VerzendingSnelle en goede levering. Zeer vriendelijke en attente bezorgers.
KlantenserviceZeer behulpzaam en informerend over het product. Meedenkend en vriendelijk.
AlgemeenBij BCC in Hengelo ben ik prima geholpen bij het uitzoeken vva een goede wekkerradio voor mijn dochter.
VerzendingDe nieuwe wekkerradio werkt prima
KlantenserviceIn September heb ik een wekkeradio gekocht via inbternet, maar he;laas begaf de radiofunctie het na een paar maanden. Daar werd bij BCC in Hengelo niet moeilijk over gedaan. Dezelfde wekkerradio was helaas op dat moment niet voorradig, ds mocht ik een andere uitzoeken (met bijbetaling, want deze was duurder). Ik werd goed geholpen bij het uitzoeken van een vervangend apparaat. Dat werd de Sony XDRS41DB.EU8. Die is inderdaad veel beter dan degene die ik zelf in eerste instantie via de website had uitgezocht. Zeer vriendelijke en correcte afhandeling
AlgemeenVorig jaar een koffiezetter gekocht en dit jaar een airfryer xxl. Bij beide aankopent uitstekende uitleg gekregen en altijd een vriendelijke verkoper met een vriendelijke lach. Produkten waren ruim op voorraad. Binnenkort weer terug voor mijn volgende aankoop. BCC Top!
AlgemeenNa online onderzoek gekozen voor een stofzuiger die door BCC gunstig werd aangeboden. Bleek op voorraad in de dichtstbijzijnde vestiging, waar ik prima geholpen werd.
VerzendingIk heb het product in de winkel kunnen afhalen, wat ik zelf heel prettig vind. Ook fijn dat je in de winkel terecht kunt mocht er een probleem zijn met het product.
AlgemeenNa een eerste orientatie op internet zijn we naar de lokale BCC-vestiging gegaan om nader kennis te maken met het apparaat. Een goed onderlegde medewerker informeerde ons op vakkundige wijze over de 'ins & outs' van de machine. De verdere afhandling van de aankoop verliep vlotjes. Kort samengevat: vriendelijk, vakkundig personeel en een snelle afhandeling.
VerzendingHet apparaat was op voorraad en kon meteen worden meegenomen.
KlantenserviceSnelle professionel afhandeling.
AlgemeenNespresso apparaat met melkschuimer gekocht, goede service en nette winkel. Wist vooraf niet welk apparaat ik moest hebben, goede hulp gehad bij de keuze.
KlantenserviceGoede service door verkoper die voldoende kennis had voor dit apparaat. Nette winkel, geen wachtrijen, snel geholpen.
AlgemeenNetjes te woord gestaan, aangevuld met tips. Prettig om de bon via de email te ontvangen.
AlgemeenGoede uitleg en afweging kunnen maken in winkel. Daar een dag later een aanbieding was werd ik hiervan op de hoogte gebracht. Verder genoten van een kop koffie bij bcc terwijl ik even moest wachten.
AlgemeenEerlijk advies
Kom er graag
Lekkere koffie
Snel en goed
KlantenserviceSnel en eerlijk
AlgemeenDe medewerkers weten waar ze het over hebben en je wordt netjes geholpen en geadviseerd
Algemeen- uitstekend
- vriendelijke medewerkers
-word snel geholpen
-sfeer goed niet te grote om dingen niet kunnen vinden
Wo
-snel afleveren
-goed verzorg producten
-vriendelijke
- snel geholpen
AlgemeenHele fijne ervaring, kreeg ruim de aandacht en goed advies.
Prettige en rustige sfeer in vergeijking tot de dramatische en chaotische concurrent MM.
Kom hier zeer zeker terug.
AlgemeenHele fijne ervaring, kreeg ruim de aandacht en goed advies.
Kom hier zeer zeker terug.
AlgemeenIk had een defect aan mijn JBL boxje. Ging naar BBC om te overleggen of dat nog opgelost kon worden. De medewerker zocht alle gegevens op in de computer en kon mij vertellen dat ik een nieuw boxje kon uitkiezen. Dat bleek nog een nieuwere uitvoering te zijn ook. Top service, ik had dit niet verwacht dus ging superblij de winkel uit!