BCC

Gebruikers over webshop BCC

De Airfryer XXL doet precies wat het moet doen. Het is groter dan dat ik verwacht en verassend snel. Het geeft niet de echte gefrituurde smaak, maak daar kies je dan ook voor. Qua gebruik is het echt recht toe recht aan, simpel temperatuur en tijd instellen. Zit ook een uitgebreide receptenboek bij. Tevens kun je een APP downloaden en deelnemen aan een Airfryer community om bv. recepten uit te wisselen. Prima!

Vlak voor middernacht besteld en letterlijk 12 uur later in huis. Netjes.

Prijs automatisch aangepast ten op zichte van Media Markt. Hogere casback bij BCC. Snelle levering

Product in winkel gekocht werd heel goed geholpen, vriendelijk personeel en goede uitleg! Zeker een aanrader!

ik vind het een zeer goede actie dat de prijs aangepast wordt met de online webshops
zo kan ik het product in de winkel beoordelen en voor dezelfde prijs als op internet kopen

gelijk in de winkel gekocht

We werden prettig, geduldig en met kennis van zaken geholpen met het uitkiezen van een laptop, zonder het gevoel te krijgen in een bepaalde richting te worden gemanoeuvreerd.

We konden de laptop meteen meenemen, want deze was nog voorradig.

Perfecte informatie en voorlichting door de verkoper. Duidelijke advisering en motivatie over het waarom ik dit beter product aan moest schaffen ipv het door mij beoogde product .

Het bestelde product was in de winkel niet op voorraad. Zou na 2 dagen geleverd worden. Kreeg echter volgende dag al de email dat ik het product in de winkel op kon komen halen.

We hebben hem in de winkel gelijk meegenomen omdat het een aanbieding was en veel goedkoper dan in de fotowinkel waar we net vandaan kwamen
Dus we hadden geluk!!!!

We zijn in de winkel prima geholpen en de verkoper wist niet alles maar genoeg om ons tot koop over te gaan

Inloggen andere partij extra werk en waarom???
Gewoon bij BCC was mij liever en heb TV gehaald dus waarom deze vragen???

Goed geholpen daar bij BCC

Tablet heeft de geest gegeven en zochten een nieuwe, garantie werk, we zijn zeer goed geholpen en alles werd super goed geregeld, zeer vriendelijke mensen en hebben met een zeer tevreden gevoel de winkel ( den Helder) verlaten.

zijn 3 maal in de winkel geweest voor info/luisteren naar soundbars.
personeel heel geduldig en deskundig om alle informatie te verstrekken.
(desnoods met 2 collega's tegelijk).
prima!

Goed geprijsd. Snel en vakkundig. Wasdroger van aeg gekocht in de outlet.
Geregeld op de website

Snel en vakkundig

Goed

Ik had een technisch probleem met mijn laptop waar mijn provider na een avond stoeien niet uitkwam. De sympathieke en zeer vakkundige medewerkers van BCC Den Helder (Danny en Eveline) bogen hun hoofden over mijn casus (lees laptop) en binnen een mum van tijd deed mijn laptop het weer!
Ook had ik een vraag over prijsgarantie. Met zeer veel passie voor het vak en veel geduld werd het e.e.a. voor mij uitgezocht op het internet en aan mij uitgelegd! Ik voelde mij gewoon in de watten gelegd! Wat een prettig personeel en wat een goede aanwinst is BCC voor Mooi Den Helder!

Alles werd netjes opgezocht en ik kreeg een zeer vakkundige uitleg. Zeer sympathiek personeel bij BCC. Zelden zie ik personeel met zoveel passie en oog voor hun klanten. Toen ik wegging kreeg ik zelfs een hand van Eveline! Daar word ik dus blij van.

Ik kwam iets terug brengen wat stuk was, in plaats van dat artikel opgestuurd werd kreeg ik een nieuw product!

Ik werd zeer correct en netjes en snel geholpen.

Verkoper gaaf goede uitleg en zeer vriendelijk hij was echt vakkundig dat maak je vaak niet mee

Zeer goed

De verkoop zeer goed geholpen

Zeer goed

De verkoop zeer goed geholpen

Aardig, behulpzaam en uiterst geduldig personeel. Alleen de afleverafspraak en bezorging was niet goed, moest dag later opnieuw geregeld worden. Uiteindelijk is het goed gekomen.

Onduidelijkheid over installatie en aflevermoment. Ligt niet aan de winkel.

Doen hun best om alles correct op te lossen. Heb er nu 3 artikelen in 2 weken gekocht daar en ben tevreden.

goed geholpen in de winkel (beek limburg) door chrit, hij heeft ons goed geadviseerd. zeer tevereden

bezorging was ook prima de chauffeur heeft de diepvries zo ver als mogelijk op de plaats proberen te zetten

Goed geholpen door de medewerker van BCC, die volledige uitleg van het nespresso apparaat gaf.

snelle levering, makkelijk besteld , goed verpakt , makkelijke betaling, tevreden klant !!!! volgende keer bestel ik weer hier

mooie waterkoker

Printer was niet op voorraad inde winkel, online besteld en de volgende dag al in huis. Prima!

De volgende dag al in huis.

Snelle reactie op mijn vraag via e-mail of printer in de winkel op voorraad was.

Scorekaart voor BCC