BCC

Gebruikers over webshop BCC

Netgear nighthawk 7800 router besteld met 20% korting. Werd zoals op website weergegeven de volgende dag aan huis geleverd.

Levering was keurig op tijd en goed verpakt.

Bij BCC Hengelo zijn we uitstekend voorgelicht voor aanschaf droger, ook de bezorg datum werd netjes en vlug geplant

Door omstandigheden waren wij niet thuis toen bij ons bezorgd werd. We werden op de zelfde middag nog weer gebeld en ook de droger keurig gebracht en geplaatst.

Zeer goed geholpen en via laagste prijsgarantie nog wat teruggekregen en bij mijn nieuwe aankoop is het gelijk verrekent. Verder uitstekende service.

De laatste aankoop heb ik in de fysieke winkel gekocht

Heel goed advies gekregen in de winkel. Over Kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, gemakkelijk reinigen. Eerst zelf de tijd gekregen om een keuze te maken.

Aan de kassa werd het gekochte product voorzien van de factuur onder mededeling, dat ik bij klachten of vragen altijd terug mocht komen.

Zie hierboven. Vanwege het goede advies staat bij mij de gunfactor hoog in het vaandel tov andere zaken op dit vlak.

We zijn zeer goed en deskundig geholpen, ook gedurende het verder verloop inzake de was/droogcombinatie

De wasmachine die wij in eerste instantie hadden uitgezocht en gekocht bleek bij aflevering transportschade te hebben, machine is vervolgens mee terug genomen en wij zouden een andere machine ontvangen . Wij kregen toen te horen dat er een levertijd was van 15 dagen na het verstrijken van die 15 dagen bleek dar nog eens 15 dagen bij te komen. Wij zijn toen weer terug gegaan naar de winkel en in goed overleg met de verkoopster hebben wij een andere machine gekocht. Deze werd na drie dagen bezorgd , netjes geïnstalleerd en waterpas gezet en de monteur heeft de machine ook gekalibreerd. De was/droogcombinatie doet het perfect en wij zijn er zeer blij.

Duidelijke uitleg over het product. Goede service en duidelijke communicatie over voorwaarden (prijsbeleid). Product netjes geleverd tegen de afgesproken prijs.

Servicepolis afgesloten en maken daarin belofte waar.

Het artikel was voorradig, voordelig, zelfs goedkoper dan bij Ebay (maar veel sneller leverbaar) en goed omschreven.

Middags besteld, gratis verzonden en de volgende dag geleverd. Helaas in een veel te grote doos. Had als brievenbuspakje gekund. verbeterpuntje dus.

Aankoop gedaan in winkel geholpen door een zeer vriendelijke medewerker. Veel aandacht voor klant. Tevreden over de service

Ik zie niet in waarom ik met meer dan 15 woorden u moet beoordelen terwijl ik gewoon wil zeggen, geén commentaar

DHL is product kwijt maar dat mag je niet zo noemen. BCC verschuilt zich achter DHL en wil nog niet vergoeden. Op BCC advies kopen wij het product in een BCC-winkel en claimen internet bestelling terug. Een onbegrijpelijke procedure volgt en vergoeding blijft uit omdat ...DHL....BCC.....DHL etc. Kortom je moet eerst erg boos worden, een klacht indienen en dan opeens is je geld gestort ( bijna 700 euro). DHL komt vaak slecht in het nieuws, onbegrijpelijk dat BCC DHL blijft gebruiken.

bestellen is simpel totdat het mis gaat. Begrip is er genoeg maar een klantvriendelijke snelle actie bij een bewezen vermissing van het product kun je vergeten!

Er was op tijd geleverd, iets wat me bij andere online winkels tegenvalt. Maar wat ik voor het laatst besteld heb (Een SD kaart) was in een veel te grote doos verpakt, beetje jammer.

Er was op tijd geleverd, iets wat me bij andere online winkels tegenvalt.

Op de site kon ik makkelijk vergelijken tussen verschillende combi magnetrons. Zo kon ik goed zien of ze de functies hadden die ik wilde. Alles stond heel goed aangegeven!

Ik kon zelf een bezorg dag kiezen en de bezorger heeft hem bij me binnen gezet omdat hij heel zwaar was. Super service!!

We zijn zeer goed en deskundig geholpen, ook gedurende het verdere verloop
inzake de was/droogcombinatie

de wasmachine die wij in eerste instantie hadden uitgezocht en gekocht bleek bij
aflevering transportschade te hebben, machine is mee teruggenomen. En wij zouden een andere ontvangen, echter de levertijd was 15 dagen, en 15 dagen later bleek dat daar nog eens 15 dagen bij kwam. Wij zijn toen terug gegaan naar de winkel en in goed overleg met de verkoper hebben wij een andere machine gekocht. Drie dagen later werd de machine afgeleverd, en netjes geïnstalleerd en waterpas gezet. en de machine doet het perfect en we zijn er zeer blij mee.

Klantenservice daar ben ik best wel over te spreken, tot nu toe alleen maar goede ervaringen.

De bestelling verliep snel, maar op dat moment bleek de wasmachine niet voorradig, waardoor hij pas na 15 dagen werd geleverd.

Levering was tussen 11.00 en 13.00 uur. Wanneer ze later zouden zijn, zou dit worden aangegeven. Dit is niet gebeurd, waardoor je zit te wachten tot 13.00 uur.

Goed geholpen via de klantenservice, maar jammer dat telefonisch contact niet mogelijk is, omdat het op alle momenten van de dag te druk is en de verbinding wordt verbroken. Contact gezocht via de app, alleen wordt hier niet altijd direct op gereageerd, waardoor het proces veel langer duurt dan nodig is.

De vragen werden goed beantwoordt. Met levering van tips. En ondanks later betalen werd de aanbiedingsprijs vastgehouden.

Werd goed op de hoogte gehouden van bezorgtijd, via email, SMS en belletje. De levering was snel en professioneel.

Ze gaven tips

Snelle levering. Keurig verpakt. Netjes binnen het tijdsvak. Vriendelijke bezorgers. Ik zou verder niet weten wat te zeggen

Keurig

Gemakkelijk en duidelijk. Product is voldoende beschreven en product is zoals beschreven in de specificatie.

Het kwam meer dan op tijd en kwam aan in de aangegeven tijds periode.

Ik ben netjes geholpen door een, naar mijn idee, terzake deskundige verkoper.
Ik heb niet het gevooel gehad, dat mij iets aangesmeerd is, waar ik later spijt van krijg.

Product was gewoon op voorraad en dus direct geleverd.

Ik heb online een telefoon en een hoesje besteld. Op de dag van ontvangst bleek dat er een aanbieding gold waar bij deze telefoon gratis een SD-card en een hoesje zou zitten, maar die waren niet meegeleverd.
Ik heb toen contact met BCC Barendrecht gehad en zij hebben het keurig opgelost door alsnog de SD-card en het hoesje te geven en het overbodig bestelde hoesje kon ik teruggeven.
Ik heb al veel bij BCC Barendrecht gekocht en telkens weer blijkt dat zij erg service- en klantgericht zijn.
Top winkel!!

Bij de online bestelling zaten niet de SD-card en hoesje die volgens de actie bij dit toestel zouden horen.

De klantenservice heeft mijn verhaal aangehoord en gezorgd dat BCC Barendrecht me terug zou bellen om het op te lossen.

Ik werd in de winkel direkt geholpen, er is voldoende personeel. Nick heeft me goed geadviseerd.

Friendly and efficient service, thank you. Great to have a shop so close to centrum, the products are well displayed and easy to find.

Erik Driessen was so helpful and made the process really easy, I purchased my printer and instant ink and it was back home and installed within the hour. Thank you Erik!

Scorekaart voor BCC