BCC

Gebruikers over webshop BCC

Fijne winkel (Breda). Webshop ook goed op orde. Overzichtelijke site. Snelle levering. Leveren met BCC bezorgservice (deze is super!) of DHL.

Goed verpakt en snel geleverd.

Bestelling ging vlot en goed, maar er ontbrak informatie over welke simkaart er in de telefoon past bij de productomschrijving.

Snel bezorgd.

De verkoper nam ruim voldoende tijd om alle mogelijkheden van de soundbar uit te leggen.

Goed geholpen, zeer klant vriendelijk. zeer goede aankoop gedaan,kom hier zeker weten terug voor alles wat we nodig hebben.

super klanten service

Nette behandeling en afronding van de verkoop. Mooie machine. Het lijkt allemaal goed te werken.

Snelle en goede afhandeling van de plaatsing. 2 minuten om schoon te maken als de machine van zijn plaats is zou wel fijn zijn.

goede uitleg vriendelijke mensen verkoper goed assortiment rustige omgeving
Deskundig advies kennis van zaken mooie aanbiedingen

Prima site. Makkelijk zoeken, overzichtelijk, verschillende
betalingsmogelijkheden. Redt het in overzichtelijkheid niet met sites als bv Coolblue.

Na 31 dagen Sony 1000XM3 defect. Binnen zichttermijn retourneren was niet mogelijk (theoretisch inderdaad buiten de termijn). Maar opsturen ter reparatie kan ook niet, dit kan alleen door inleveren bij een BCC-winkel. Absurd voor een zogenaamde webwinkel. Nooit meer dus.

Het was erg makkelijk, erg overzichtlijk en goed te zien.
Je kreeg ook gelijk een email ervan

Zat mooi verpakt en snel binen

Je kan alletijd bellen

Fiijn dat je niet van te voren hoefde te betalen, we konden pinnen bij aflevering.

Bezorger kwam eerst binnen om te kijken hoe de doorloop was, daarna voorzichtig op de plek gezet.

De bezorgers waren beleefd en attent.

Goed advies en prettige medewerkster.
Verkoopster nam de tijd om alle voor- en nadelen uit te leggen

Op 31 december bestelde ik via de website van BCC een warmtepompdroger Beko DR8534GX0 en een tussenstuk om de droger te stapelen op de wasmachine. Voor de droger betaalde ik 629 euro, voor het tussenstuk 64,99 euro. Op het moment van bestellen gaf de website van BCC '15 dagen' aan en kon ik betalen bij aflevering. Op de levering van die droger zit ik nog steeds te wachten.

Op 17 januari nam ik via Whatsapp contact op met de klantenservice van BCC met de vraag wanneer de droger geleverd zou worden, gezien het feit dat de '15 dagen' wel voorbij waren sinds ik had besteld. Het duurde vervolgens tot de ochtend van 19 januari totdat er een antwoord kwam: 'De verwachting is dat deze aankomende week binnen gaat komen'. Dat zou komen doordat leverancier Beko de levertijden niet haalde. Waarom je dan met 15 dagen adverteert is mij een raadsel, maar goed.

Op 21 januari kreeg ik een bericht via Whatsapp dat er een nieuwe order was aangemaakt voor een Miele wasdroger, Let wel, een model dat meer dan 1100 euro kost en ik dus zeker niet besteld had. Wel had BCC 30 euro van de prijs afgehaald vanwege de leveringsproblemen bij Beko. Wauw.

Al die tijd staat de wasdroger nog steeds beschikbaar op de website van BCC, voor een prijs van 699 euro en met de opmerking '15 dagen'. BCC past het aantal dagen niet aan en geeft ook niet aan dat het product niet op voorraad is. Als je in een prijsvergelijker kijkt, snap je ook waarom. BCC is samen met 1 andere grote webwinkel de enige aanbieder die de droger heeft en is -vermoed ik- daarom bang om uit de prijsvergelijker te vallen.

Op 26 januari vind ik op de website van bol.com dezelfde wasdroger voor 554 euro. BCC geeft op mijn vraag of ze de prijs willen matchen aan dat dan eerst hún product geleverd moet zijn... Ook krijgt mijn vriendin een berichtje via Facebook Messenger dat de bestelde wasdroger geleverd kan worden. Ik besluit om niet bij bol.com te bestellen, nu BCC eindelijk lijkt te gaan leveren.

Op 28 januari krijg ik bericht van BCC via Whatsapp dat de droger tóch NIET leverbaar is.

Op 30 januari krijgt mijn vriendin een voorstel voor het leveren van een alternatief product. Eindelijk lijkt er iemand wakker te worden bij de klantenservice en vanaf dat moment komt er schot in de zaak. Op 31 januari wordt een andere, min of meer vergelijkbare, droger geleverd, hoewel deze niet op de waterafvoer wordt afgesloten. De prijs blijft hetzelfde.

Op 1 februari, na levering van de vervangende droger, krijg ik een mailtje van de tweedelijns klantenservice, dat BCC verwacht de droger in week 6 (4-10 februari) te leveren. Het mag niet verbazen dat deze week zonder levering of communicatie vanuit BCC voorbij is gegaan.

In mijn BCC staan de oorspronkelijke order evenals de order voor de dure Miele wasdroger nog steeds op actief (''lopend').

Bar slecht. Dat een product door problemen bij de leverancier niet geleverd kan worden is tot daar aan toe, maar communiceer dit dan na de klant. En zet geen levertermijn op je website, maar geef eerlijk toe dat er geen voorraad is. Als je pas 30 dagen later kunt bedenken dat een alternatief product misschien de oplossing is, dan ben je niet klantgericht en te star voor woorden. Verder is de klantenservice van BCC bijzonder slecht bereikbaar, zeker telefonisch krijg je gewoon niemand aan de lijn. Reactietijden zijn te lang en dat ineens mij vriendin berichten kreeg is natuurlijk helemaal raar.

Om een waardeloze eerder gekochte babyfoon te vervangen besteld ik een Alecto DVM 69 babyfoon online bij BCC, voor 89 euro. Gemakkelijk te bestellen via website, goed te vinden en met duidelijke informatie over het product.

De babyfoon werd op tijd geleverd in een degelijke verpakking.

Na twee weken stopte de babyfoon met werken: wat voorheen een kleurenscherm was met scherp beeld werk nu een twee-kleuren scherm (paars/wit) waarop je alleen nog de contouren zag van wat de camera registreerde. Kortom, niet in redelijkheid meer te gebruiken als babyfoon.

Op de vraag aan BCC Klantenservice of ik het gratis retour kon sturen nu ik de doos niet meer had werd ontkennend geantwoord. Via MijnBCC heb ik het product voor reparatie aangemeld en kreeg ik een adres in Mijdrecht van het reparatiecentrum waar ik het (op eigen kosten a 5,75 euro) naartoe heb gestuurd. Op 26 januari is het pakketje verzonden, op 1 februari aangekomen in Mijdrecht en vervolgens keihard retour gestuurd door het reparatiecentrum (CE Repair). Met een factuur van 27,50 euro voor het retour sturen! Als reden werd gegeven: "NIET HERSTELD RETOUR, CE Repair is niet geautoriseerd voor dit product, graag aanmelden bij de leverancier. Het betreft een Alecto DVM-69."

Op 10 februari heb ik via Facebook Messenger contact gehad met de klantenservice van BCC. Eerst kreeg ik de suggestie om bij een BCC winkel langs te lopen, maar de dichtstbijzijde zit op een uur rijden (!), in Leeuwarden. Na enig aandringen kreeg ik opnieuw een adres, ditmaal in Schiphol-Rijk waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Uiteraard zijn ook nu de verzendkosten weer voor mijn rekening hoewel het product onder garantie stuk gaat.

Op 14 februari heb ik de babyfoon voor de tweede keer (op eigen kosten) naar BCC gestuurd, ditmaal naar het adres van het hoofdkantoor in Schiphol-Rijk. Dezelfde dag kreeg ik van CE Repair een factuur voor de 27,50 euro aan 'kosten' die voor 1 maart voldaan moeten zijn.

In de avond heb ik een klacht (#25455) gestuurd via thuiswinkel.org. Pal daarna reageerde BCC op mijn Whatsapp bericht van twee dagen daarvoor en stelde voor om de factuur van CE Repair op te sturen naar customercare@bcc.nl
zodat die contact met me kunnen opnemen. Heb aangegeven dat daarmee mijn betalingsverplichting naar CE Repair niet vervalt en daarom de klacht via thuiswinkel.org blijft staan.

Via de site van BCC een vaatwasser besteld. Deze bleek na 10 dagen niet meer leverbaar. Vervolgens naar de winkel gegaan in Breda en daar uitstekend geholpen. Levertijd van een andere vaatwasser zou 15 werkdagen zijn. Binnen drie dagen een melding dat de vaatwasser binnen een week geleverd zou worden. Tevens BCC installatie er bij gedaan, uitstekende service van de monteur en goede uitleg

Vaatwasser zou eerst een levertijd hebben van 15 werkdagen. Bleek eerder beschikbaar en hiervan tijdig op de hoogte gebracht door BCC

Robotstofzuiger besteld op internet. Ok kon hem binnen 1 uur afhalen in de winkel. Erg tevreden

Pluspunten,
+ Wasmachine makkelijk te vinden
+ Betaling makkelijk
+ Bezorging voldoende(maar kan beter)uitleg, Bezorgers hadden haast, terwijl er geen oude wasmachine was af te voeren, totaal geen uitleg, jammer!

Minpunten,
- Klantenservice telefoonnummer, zeer slecht te bereiken, pas na 16 keer verdeeld over 2 dagen eindelijk contact, na dat contact op zaterdag, bleek maandag einde van de middag dat klacht niet aan bosch was doorgegeven, dus klacht weer door gegeven, Bosch belde direct op dinsdag ochtend, op woensdag, monteur aan huis, de wasmachine is gerepareerd(over bosch zelf niets dan lof)
- Op de site van BCC, omschrijving/specificaties van de wasmachine niet volledig
- Niet benoemd energieverbruik per was op 40 graden (coolblue wel)
- Niet benoemd energieverbruik per was op 60 graden(coolblue wel)
- Type waterbeveiliging niet benoemd, terwijl er zelfs 3 types opzitten!(coolblue wel)

Product was op tijd geleverd zoals afgesproken, bezorgers belde ook van te voren.

Klantenservice telefoonnummer, zeer slecht te bereiken, pas na 16 keer verdeeld over 2 dagen eindelijk contact, na dat contact op zaterdag, bleek maandag einde van de middag dat klacht niet aan bosch was doorgegeven, dus klacht weer door gegeven, Bosch belde direct op dinsdag ochtend, op woensdag, monteur aan huis, wasmachine gerepareerd(over service bosch zelf niets dan lof, op fout in productieproces na )

Vriendelijke en deskundige mensen. Je voelt je welkom in de winkel en men neemt de tijd om je goed te adviseren en vragen te beantwoorden. Zo kwamen wij recent al twee keer (vaatwasser, wasmachine) tot de voor ons perfecte keus. En niet onbelangrijk, scherpe prijzen! Chapeau voor BCC!

De volgende dag al geleverd en 's-morgens een SMSje over tijdvak waarin wordt bezorgd en een telefoontje als ze er bijna zijn.

Bij navraag over de bestelling en installatie keurig te woord gestaan en de afspraak per e-mail bevestigd.

Prettig geholpen. Niet opdringerig. Verkoper leek mij ook deskundig over de kwaliteit van het produkt.

Heel goed geholpen bij het overzetten van gegevens van oude smart phone naar nieuwe smart phone

was lang naar dit artikelen op zoek, BCC had het gelukkig op voorraad en tegen een goede prijs.

Bestelling kwam prima op tijd.

Netgear nighthawk 7800 router besteld met 20% korting. Werd zoals op website weergegeven de volgende dag aan huis geleverd.

Levering was keurig op tijd en goed verpakt.

Scorekaart voor BCC