BCC

Gebruikers over webshop BCC

Het is triest dat door het zg mismanagement zo'n bedrijf ten gronde gaat. Met veel en heel veel goed gemotiveerd personeel.
Diep triest.

Prima en door juiste mensen goed geleverd.
Heel jammer dat zo/n winkel in Nederland gaat verdwijnen.

Product via het centrale nummer besteld, maar door een fanatieke medewerker uit een filiaal gebeld dat de levering vanuit dit centrale nummer niet ging lukken.
Zij adviseerde mij om de bestelling via de site te doen.
En dag 2 lag het product in de brievenbus.

Bestelling en plaatsen was makkelijk, goede tekst en uitleg over werking voordelen en prijs.
Betaling via PIN simpel

Levering en plaatsing binnen de bevestigde bloktijd.
De monteurs waren vriendelijk en kundig, binnen 15 minuten was alles geregeld.

Betaling ging prima. verder eigenlijk weinig over op of aan te merken. 2 dezelfde producten gekocht voor een goede prijs.

Bij het verzenden vond ik het al een beetje vreemd. Ik heb het product gekocht bij de BCC en gekozen voor afhalen in de winkel. Bleek achteraf pas dat het vervolgens via DHL in de winkel werd bezorgd. In essentie is hier niks mis mee, behalve dat het hierdoor een aantal dagen langer duurde.

half juni 2023 2 airco's besteld. Beide opgehaald in de winkel en alles prima verlopen. Achteraf bleek 1 airco overbodig en deze netjes geretourneerd. De airco in Hoogeveen bij de winkel gebracht de medewerkers hier hebben het product verwerkt voor retour en zou binnen een aantal dagen het geld terug krijgen.

Het begon met het feit dat ik geen mail heb gehad ter bevestiging, dit vind ik vreemd voor zo'n groot bedrijf. Maar goed, gewoon netjes afgewacht. Na 2 tot 3 weken niks gehoord te hebben toch maar even er achteraan gebeld. Kreeg te horen dat het product was aangemeld voor reparatie, waren hier net pas achter gekomen. het was nu op weg naar het distributiecentrum en zou binnen aanzienbare tijd afgehandeld worden. (geld kon pas retour als het aan was gekomen bij het DC). Zou hier een bevestigingsmail van krijgen maar is niet gebeurd.

inmiddels weer 2 weken verder en nog niks retour of gehoord. Weer gebeld, kreeg iemand aan de telefoon die al snel het een en ander had uitgezocht. Mijn probleem was intern doorgezet en weer teruggegeven en op dat punt was het niet verder opgepakt. Daarnaast was er geen rekeningnummer bekend?!

Nu had ik goede hoop dat het hiermee opgelost zou zijn. Hij zou het doorzetten naar de leidinggevende en een bevestigingsmail laten sturen. Wederom geen mail gehad.

Vorige week dinsdag weer gebeld. Kreeg een of ander slap verhaal te horen maar niks concreets of gericht op een oplossing. Aangegeven dat ik tot nu toe erg netjes en tolerant ben geweest maar dat het inmiddels toch wel te zot begint te worden. De BCC is inmiddels al lang en breed over de 14 dagen termijn heen voor het retourneren van mijn geld en ben nog geen steek verder. Communicatie vanuit de BCC blijft nog steeds uit.

Over het algemeen ben ik best begripvol wanneer er iets mis gaat, fouten maken is ten slotte menselijk. Maar bij de BCC wordt je als klant gewoon absoluut niet serieus genomen. Misschien moet je boos worden om iets voor elkaar te krijgen? Ik ben in elk geval ten einde raad en zal zoals het er nu voor staat nooit en te nimmer meer iets aanschaffen via de BCC en iedereen dan ook adviseren om hun aankopen te doen bij een winkel die de klant wél serieus neemt.

Eenvoudig bestelling geplaatst, alleen niet de volgende dag geleverd (voor 23.59 besteld). Geen ramp, maar als je het claimt moet je het ook waarmaken.

BCC heeft de betere prijzen,maar de verzending uit de webshop was deze keer niet goed. Fysieke winkel was wel goed, ik ga voortaan via fysieke winkel.

2 keer hetzelfde besteld en betaald via webshop, niets ontvangen en verkeerde informatie over de where about van mijn paketten.
Wellicht ligt het aan DHL, maar dat zou niet het probleem van de klant mogen worden.
Eerste keer afleverpunt is DHL point.
2e keer DHL point. in fysieke BCC winkel.
Twee keer lukt het niet om te traceren waar het pakket is.
Na een 2-3tal weken is alles toch goed gekomen, 2 keer een terugbetaling ontvangen . Item heb ik in de fysieke winkel gekocht, die moesten het ook laten opsturen naar hen, maar dat is een andere verzenddienst.

De mensen aan de telefoon waren aardig en hulpvaardig maar konden niet echt helpen om vermiste pakketten te traceren. Ze gaven me wel vetrouwen dat het uiteindelijk goed zou komen.

Soepel contact via chat. Op initiatief van BCC overgeschakeld op telefoon.
Snel een afspraak gemaakt voor de montage van de vaatwasser.
Communicatie transparant.
Bij aankomst hebben de manner uitstekend werk geleverd, heel snel gemonteerd en ook met zorg. Op eigen initiatief hebben de monteurs ook de keukenlades weer teruggeplaatst, dat was erg vriendelijk.

Zeer tevreden!

Zie boven. Erg goed gelopen, zoals boven al vermeld.

Zeer tevreden!

Prettig contact. Dame was deskundig, heeft opgezocht of de nieuwe vaatwasser wel zou passen (nishoogte) en dat deed ze deskundig. Prima

Ik had online een mobiele airco besteld, bij ophalen 50 euro korting dus dit gedaan. Bij aankomst bleek dat ik mij wat vergist in het formaat dood van een mobiele airco. De verkoper was zo vriendelijk om even mee te rijden met het busje. Kortom topservice

Bestelling makkelijk gedaan. Apparaat was op voorraad en snel in huis. Meerdere positieve ervaringen gehad

Apparaat is snel via dhl thuis geleverd. Ook daar ben ik zeer tevreden over. Niks op aan te merken

Heb al vaker contact gehad met het hoofdkantoor van BCC, maar altijd word ik goed geholpen

Bestellen ging prima, ook snel een bevestigingsmail dat het opgehaald kon worden.
In de winkel was iedereen druk met elkaar, wat op zich niet perse negatief was, zo kon ik ongestoord even rondkijken.
Jongen die bij de balie moest helpen werd ingewerkt, maar wat een vreselijk stuk chagrijn was dat! Zuchten, steunen, geen woord kwam eruit behalve: 'u moet betalen'.
Aangezien hij nog geen BCC kleding droeg zou ik dit zo houden, dit wordt geen aanwinst!

Zie boven, een hele hoop ruimte voor verbetering, hier word je als klant gewoon instant chagrijnig van.

Beste Linda,

Vervelend dat je een onprettig gevoel hebt gekregen in onze winkel. Dat is natuurlijk niet de bedoeling geweest, excuses daarvoor.
Hopelijk zien we je, ondanks deze ervaring, toch nog een keer terug, mochten we je ergens mee kunnen helpen.

Team BCC

Ik kon het product heel makkelijk vinden. Kreeg goede hulp en uitleg. Was makkelijk te betalen met een factuur voor mijn bewindvoerder. Zeer vriendelijke dienstverlening.

De levering was sneller dan de afgesproken tijd bezorgd en koelvriescombinatie was in goede staat geleverd

Service was verassend vriendelijk. Goede uitleg meerdere keren zelfs. En alles goed geregeld en ook nog koffie erbij. Prima service

Op de website was het makkelijk om het product te bestellen. Helaas was het niet meer online te koop en moest ik mijn bestelling afhalen in een winkel.

---

Aangezien het niet meer online te krijgen was moest ik het ophalen bij een winkel. Ik heb de BCC in Vlaardingen gekozen.

In de winkel werd ik snel geholpen. Mijn bestelling was een Braun Silk Mini PL 1124. De medewerkers was attent en aardig.

Ik was eigenlijk niet van plan een review te schrijven maar aangezien bcc dit vraagt zal ik het toch doen.
Woensdag 17/7 een bestelling gedaan voor een laptop. In de avond heb ik een bericht gekregen dat ze de bloatware die je bij je bestelling krijgt verstuurd hebben. Ik de volgende dag contact opgenomen met de klantenservice en die vertelt dat de bestelling in 1 keer geleverd wordt. Vandaag bericht gekregen dat de bestelling geannuleerd wordt maar die bloatware krijg ik wel. Kan dus niet veel positiefs over bcc zeggen.

Er zijn genoeg opties om contact op te nemen maar als klantenservice liegt heb je er niets aan.

Beste BobbyJones9,

Bedankt voor jouw review.
Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden.

We komen graag meer te weten over wat er is misgegaan.
Zou je in een privébericht op deze review het ordernummer kunnen doorgeven?

Kay
Team BCC

Mijn vorige tv was niet meer te repareren na 6 jaar, aangezien ik een verlengde garantie had afgesloten bij aankoop, kreeg ik netjes het aankoopbedrag als tegoedbon, met bijbetaling een fantastische nieuwe tv gekocht! De oude tv netjes opgehaald en de nieuwe tv gebracht. Echt een dikke pluim voor de BCC. Ik kom er al jaren en blijf dit ook zeker doen! BCC Hilversum (en klantenservice) BEDANKT!

Nette heren, duidelijke uitleg en keurige levering. Ze belde een half uurtje voor aankomst, perfect!

Diverse keren de klantenservice aan de lijn gehad, uiteindelijk alles perfect geregeld. De nieuwe tv is fantastisch!

Het product was makkelijk te vinden en de betalingprocess ging soepel. Alleen was het leveren van de product een beetje duur.

Het werd optijd ingeleverd en was ook goed geinstalleerd. Ze kwamen ook precies optijd en tilde de product naar mijn huis.

Vanmiddag mijn bestelling opgehaald. Bosch steelstofzuiger. Uitstekend geholpen en geadviseerd door Arno. Weet waar hij over praat en kregen een prima uitleg over de bediening. Op deze manier geadiseerd te worden en te kopen: ZO HOORT HET

Door BCC werd het verkeerde artikel besteld, maar na bezoek in de winkel is alles netjes opgelost.

Het bedoelde artikel kon zonder problemen worden omgeruild. Moest daardoor wel 2 dagen langer wachten op de bezorging.

De klanten service heeft mijn probleem netjes opgelost. De medewerker was vriendelijk, begripvol en luisterde goed.

Kwam voor de magnetron, en kreeg orecies de magnetron die ik al had besloten.
Geen gezeur om een “betere” te nemen.

Echter niet op voorraad terwijl systeem zei, 3 stuks.
Toch betaald in de winkel en kreeg mail als binnen zou zijn. Alles verlopen zoals afgesproken en op tijd.

Bestellen ging heel gemakkelijk. Er is natuurlijk enorm veel keus televisies, maar we wisten al wel dat we een Samsung TV wilden. Uiteindelijk gekozen voor Neo Qled. Geweldig mooi beeld en formaat 55 inch is nog redelijke prijs. Besteld via de webshop, maar toch ook nog in een bcc filiaal gekeken.

Aanvankelijk ging het mis met de levering. Bij het uitpakken van de TV bleken de schroeven voor de voet te ontbreken. Ook twijfelden wij er aan of het wel een nieuw toestel was of een demonstratiemodel. Ze namen de TV weer retour en twee dagen later kregen we alsnog onze nieuwe TV. Nu ging het wel goed gelukkig. De folie op het scherm wees ook op een nieuw toestel en het zag er ook mooi uit. Prettig dat je avond voor levering bericht krijgt en 's morgens door de bezorgers gebeld wordt dat ze er aan komen. Dit is goed in orde.

Telefonisch wel wat lang wachten om iemand aan de lijn te krijgen. What's app werkt sneller. Maar je wordt wel serieus genomen en we kregen netjes op tijd bevestiging dat er een nieuwe TV geleverd zou worden.

Prima bestelproces en dito levering. Binnen 24 uur was alles geregeld. Ook de installatie van de televisie is volgens plan verlopen. De televisie werd op het voorspelde moment geleverd.

---

We hebben van de klantenservice (nog) geen gebruik hoeven maken omdat alles volgens plan verlopen is.

Helemaal goed verlopen. Er is niets verkeerd gegaan in het proces. We zijn zeer tevreden en bevelen BCC daarom van harte aan.

Ik ben al jaren klant bij BCC. Elke keer weer, als ik daar ben geweest (is mijn portomonee verdrietig) ben ik blij! Super vriendelijk altijd goed geholpen.

Een keer was er iets niet leverbaar. Direct hebben ze contact met mij opgenomen, een ander artikel besteld (tegen dezelfde prijs) en de volgende dag had ik het in huis!

De klantenservice is TOP! Altijd maar echt altijd vriendelijk en nemen ze de tijd voor je. Ze adviseren je het beste en niet het duurste. Wil je gewoon rondkijken zonder een medewerker op je lip te hebben? Moet je juist bij BCC zijn.

Scorekaart voor BCC