Gebruikers over webshop Bluelink
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIn mijn zoektocht naar een Lenovo Thinkpad laptop via de pricewatch bij Bluelink uitgekomen. De informatie op de site is netjes en er is veel keuze.
Erg prettig is dat de voorraad status goed en duidelijk wordt weergegeven, deze bleek ook te kloppen.
Een vraag stellen kon telefonisch en aan de telefoon goed geholpen.
Na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de verzending.
Direct dezelfde dag verzonden via UPS en bestelling is goed te volgen.
KlantenserviceVoordat ik de laptop heb besteld telefonisch contact gehad over een aanpassing van het toetsenbord en advies gevraagd over de garantie pakketten die Lenovo levert.
Makkelijk contact te krijgen telefonisch en goed geholpen.
AlgemeenIk zelf ben geen fan van flitsende animaties en overdreven welkomschermen waar je je doorheen moet klikken om te komen waar je heen wilt. Anderen vinden een website zonder flitsende animaties meteen 'ouderwets' - maar of ze ook €50 per laptop extra zouden willen betalen voor de ervaring om de investering in de webshopontwikkelaar te vergoeden, dat blijft in het midden.
Laat ik stellen dat je bij BLUELINK in elk geval met minimale systeemeisen kunt browsen en inkopen doen. De prijzen die getoond worden laten zelfs diegenen die "modern" willen winkelen waarschijnlijjk snel een en ander vergeten want die prijzen zijn LAAG! Kortom in alle opzichten een winkel naar mijn hart :-)
Daarnaast krijg je bij bestelling een barrage aan emails met alle nodige details.
En verzending enkele uren (!) later.
Beter gaat niet.
Perfect verpakt in stevige opgevulde doos met daarin laptop in eigen originele doos. Met UPS de volgende dag geleverd
AlgemeenGoede wijn behoeft geen krans.
Website ziet er gedateerd uit, wat ook mijn nieuwsgierigheid wekte.
levering echter is "up-to-date".
Heb een draadloos toetsenbord besteld van Lenovo.
Berichtgeving na bestelling keurig op orde en via mail wordt je op de hoogte gehouden bij elke statusverandering.
Product is keurig verpakt.
AlgemeenDe website heeft een beetje een 90s vibe, maar ik kon goed vinden wat ik zocht (vervangende Thinkpad accu). Bluelink was een van de weinigen die een originele accu op voorraad had en dat ook voor een erg scherpe prijs. Wat mij betreft top shop voor Lenovo onderdelen en wellicht nieuwe hardware in de toekomst!
VerzendingIn de middag (rond 1500) besteld en ik kreeg binnen een uurtje al een verzendbevestiging, volgende dag met UPS binnen. Top!
KlantenserviceIk heb wat mail contact gehad over het juiste artikel nummer etc. Erg prettig en snel contact met een deskundige medewerker. Die heeft mijn vragen uitstekend en volledig beantwoord.
AlgemeenAfgelopen vrijdag hier besteld, voor mij de eerste keer, zag geen reviews, dus een beetje op de gok. Maar alles in orde. Hier een iets verouderde Windows 10 zakelijke desktop voor een prikkie gekocht, en hierop Windows 11 gezet (productkey van Windows 10 uit bios gebruikt). En een review geplaatst voor anderen. Alles prima in orde.
VerzendingToen ik besteld had, keek het erop dat de 24/5 levering niet ging lukken. Er stond vrijdag besteld, dinsdag in huis. Maar uiteindelijk toch maandag al geleverd. Prima in orde dus. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
AlgemeenOccasion laptops besteld. Laptops waren in bijzonder goede staat, goed verpakt en snel geleverd met UPS. Uiteindelijk was het geheel beter dan verwacht.
VerzendingUPS is imo een van de premium pakketdiensten in Nederland, wat de betrouwbaarheid ten goede komt.
AlgemeenNa een samenloop van omstandigheden helaas moeten afzien van de aankoop bij Bluelink. Het contact met Reinder was snel en prettig, bovendien was de verzending was ook perfect geregeld.
AlgemeenIk heb al een aantal keer (>5x) zakelijk besteld bij Bluelink en ik ben nog steeds zeer tevreden over hun dienstverlening. Voorheen zaken gedaan met Misco/06-Software, Aces Direct, Centralpoint en Maxict, die toch af en toe wel een steekje lieten vallen.
Verzendingverzending per UPS, ook naar het buitenland geen probleem.
Klantenserviceemails altijd snel, netjes en kundig beantwoord.
AlgemeenDe webshop ziet er een beetje 'oud' uit maar alles werkt uitstekend en alles is duidelijk.
AlgemeenDienstverlening was prima, kon per mail regelen dat pakket bij een afhaalpunt werd bezorgd, ipv bij mij thuis. Helaas was dit via de, tamelijk verouderde, wesbite niet te regelen.
AlgemeenZakelijk een aantal laptops en accessoires besteld. De site oogt wat spartaans en ouderwets, maar werkt verder prima. Ik was wat laat met bestellen, maar alsnog werd het netjes de volgende dag geleverd. Prima dus.
VerzendingSnelle verzending met UPS.
AlgemeenProduct was op hun website aangegeven als zijnde op voorraad. Na telefonisch contact, om beschikbaarheid te verifieren, besteld en met iDeal betaald. Registratieproces op hun website, binnen een minuut geregeld.
KlantenserviceNetjes te woord gestaan door zakelijk vriendelijke medewerker. Keurig netjes emails ontvangen met de bevestiging van mijn bestelling, betaling, en verzending.
AlgemeenZeer prettige webshop, snelle bevestiging en bezorging.
Handig dat er uitbredingen mogelijk zijn in de aanschaf van laptops (extra werkgeheugen) maar hier persoonlijk geen gebruik van gemaakt.
Groot assortiment.
Absoluut een aanrader.
Nette afhandeling, prettige communicatie.
Hier een laptop besteld vanwege de lage prijs. Uiterst tevreden, werd via email goed op hoogte gehouden van status van bestelling. Enige nadeel was dat ik een account moest aanmaken voor mijn bestelling, daarom 4 sterren.
VerzendingHad de laptop voor 18.00 besteld en de volgende dag in huis. Product goed en stevig verpakt.
Een winkel die zonder poespas haar klanten bedient. De communicatie met Reinder is altijd snel en duidelijk, en vragen over productinformatie of levertijden worden naar tevredenheid beantwoord.
Laptop besteld om op te halen bij het kantoor in Amsterdam. Keurig per mail op de hoogte gehouden, duidelijk en snel.
Alles kunnen ophalen, prima verpakt en later per mail de factuur.
Bestellen ging vlot, ombouw van het toetsenbord naar Azerty voor mijn Lenovo Thinkpad T550 was geen probleem, mails worden snel beantwoord, zeer goede prijzen, verzending was snel, betaling verliep vlot, geen enkele negatieve commentaar
Na het aanmaken van een account was de bestelling snel gemaakt. Handig dat er relevante uitbreidingen bij staan. Betaling verliep goed met iDeal. Kreeg daarna snel een email met een bevestiging en de verwachte levertijd die ook gehaald is. Prima.
VerzendingLevering ging via UPS. Goed afgeleverd.
in eerste instantie was ik een beetje huiverig voor deze winkel, goedkoopste in de pricewatch en een website die minimaal 10 jaar oud oogt. Maar, na aanleiding van de reacties hier toch aangedurfd te bestellen (een Lenovo onelink pro docking station). Besteld op tweede paasdag, de website gaf overigens al wel netjes aan dat de bestelling pas de volgende dag in behandeling genomen zou worden. En dat was ook precies wat er gebeurde.
Maandag besteld. dinsdag verzonden, woensdag binnen. helemaal top!
Product was netjes verpakt met luchtzakjes in de doos. verzending verliep via UPS, dus ook niets op aan te merken.
Website is keurig en navigatie is eenvoudig, waarbij de voorraad status ook een correcte indicatie geeft. Wegens de zoektocht naar een Lenovo product, kwam ik al vrij snel uit bij Bluelink (IBM / Lenovo Business Partner). Product omschrijvingen zijn prima met daarbij selecteerbare optionele onderdelen. Prijzen/aanbiedingen zijn goed/scherp.
Het bestelproces verliep volgens verwachting. Netjes per mail de juiste informatie en de geplaatste bestellingen zijn in te zien middels een persoonlijk account.
Overall een solide en goede indruk
Na een orderbevestiging, werd mijn order netjes voorzien van een track&trace code. Verzenden verliep via UPS (altijd goed, persoonlijke ervaring) en werd de bestelling de volgende werkdag geleverd.
KlantenserviceAlvorens het plaatsen van mijn order contact gehad over Lenovo garantie. Na het afronden van mijn order nog enkele vragen gesteld via de mail. Ik werd beide keren zeer correct en vriendelijk te woord gestaan - niets op aan te merken.