Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

u bent aanbevolen door mijn zoon en heb er geen spijt van heb nog meer gekocht dan waar ik voor kwam

ik ben zeer deskundig geholpen over het aangeschafte artikel..

klanten service medewerker heeft zeer deskundige uitleg gegeven.

Je wordt in de winkel prettig en uitgebreid geholpen bij je keuze van het juiste product. De verkopers hebben verstand van zaken en denken met je mee.

Ik had een case besteld waarbij volgens de info op de site (heel duidelijk 2x vermeld) de externe voedingsadapter bijgeleverd was. Speciaal om deze reden kocht ik de case bij informatique. Bij openen van de verpakking uiteraard geen externe voedingsadapter meegeleverd. Na contact met informatique luidde het antwoord: "Na navraag bij onze inkoper en leveranciers blijkt de informatie op onze website niet te kloppen. De kast wordt standaard zonder voeding geleverd. U vindt de voeding terug via [link]". Het correct antwoord moet zijn: "dit is een fout op onze website, we zullen u de externe voedingsadapter nasturen zonder kosten, daar u de aankoop het gedaan op basis van de info van de website". Uiteindelijk kon ik in dat geval elders goedkoper gesteld zijn als ik wist dat externe voedingsadapter niet inbegrepen was. Na hen te moeten wijzen op het feit dat het hun fout was en dat ik in mijn recht was zijn ze me tegemoet gekomen om de externe voedingsadapter aan te bieden aan ongeveer halve prijs.
Toch, voor online computerwinkel van het jaar 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016 is dit geen correcte afhandeling. Door heel de procedure heb ik een dikke week vertraging opgelopen met ombouwen oud naar nieuwe PC (pc kon dus niet gebruikt worden gedurende deze termijn). Spijtig voorval.

Levertijd op zich was normaal, maar zoals vermeld in de bovenstaande toelichting zonder externe voedingsadapter.

Ze gaven duidelijk geen blijk dat de fout bij hun lag. Meeste kopers zullen waarschijnlijk wel de externe voedingsadapter kopen na contact. Je moet al moeilijk beginnen doen voor ze het "bespreken" met het hoofd van klantenservice, waarna je nog niet krijgt waar je recht op hebt of alleszins voor hebt betaald.

Ik koop eigenlijk misschien al 15 jaar zo niet langer bij informatique, zelfs in dit onine bestellen en bezorgen tijdperk vind ik ook erg fijn om bij ze online te bestellen, maar dan fysiek af te halen aan de balie. Het assortiment is zeer ruim, eigenlijk vrijwel de enige winkel met een assortiment voor PC zelfbouw in de buurt. Prijzen zijn niet altijd de scherpste, maar voorraad en assortiment telt ook.

Wat nog erg fijn zou zijn als bezorgen ook op het post agentschap zou kunnen.

Ik heb over het algemeen weinig, maar nu was de pomp van mijn Coolermaster Seidon 240 vastgelopen. Binnen de garantie, geen probleem dus. Maar na inleveren duurde de diagnose 1,5 week. Oordeel was de defect en werd opgestuurd naar de leverancier. Om vervolgens 3,5 week later pas een nieuwe vervangende koeler te krijgen. Die gewoon op voorraad was.

Netjes opgelost, maar het had wel sneller gekund.

Erg prettige winkel met de meeste producten op voorraad. Afhalen gaat ter plaatse via een geautomatiseerd voorraadsysteem waarbij je op een groot scherm precies kan zien wanneer je aan de beurt bent.

Ook de service na aankoop is klantgericht en professioneel. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.

Vroeger een prima zaak, maar tot mijn verbijstering kennen ze het verschil tussen (fabrieks-)garantie en service niet.

Dure laptop gekocht en binnen 1 maand startte hij niet meer op.
Dat viel niet binnen de garantie en dus konden we gaan dokken.

Naar de zaak gegaan (reistijd 30 minuten en terug) maar geen service.
Daarna gemailed: We kunnen dit niet van op afstand beoordelen!!!!

Groot assortiment, veel relevante zaken direct leverbaar en redelijk geprijsd. Wel even wennen dat je een kleine bestelling beter eerst online kunt bestellen en dan kiezen voor afhalen, ipv onvoorbereid naar de winkel te gaan.

De site geeft aan voor 22.00 besteld, volgende dag in huis.
Er wordt aangegeven dat in het weekend niet bezorgd wordt. Echter, niets is minder waar, ik kreeg vandaag gewoon de bestelling van gisteravond geleverd. Heel fijn.

Een laptop die we wilden hebben in de kleur goud konden we even bekijken om de kleur te kunnen beoordelen voor de aankoop. Kundig en vriendelijk personeel, mooie winkel.

Na aankoop de factuur via de mail. Als je als klant bekend bent, is simpel je postcode-huisnummer genoeg om je te herkennen. Geen nummer, maar je wordt ineens met je naam aangesproken.

Mijn dochter wilde een gouden Asus UX360CA. Aangezien die kleur kan variëren van lelijk tot chique wilden we die graag even zien. En dat was letterlijk geen enkel probleem, er ging netjes een verzegelde doos open om te kijken en wij kregen na aankoop een andere (verzegelde) doos mee.

De klant is koning, niks is teveel en de persoon achter de balie meldde ook nog wat details die echt wat verder gingen dan de folder.

Super bedrijf behulpzaam en zo.
Heb een ASUS P10S-I bord bij hun besteld.
Waren toen het goedkoopst volgens Tweakers en kon hem zo ophalen en waren in de buurt.

Was snel binnen en kon hem gewoon ophalen in de winkel lekker makkelijk.
Super mooi bord er heel tevreden mee. Wil er nog een bestellen.

Bord bleef hangen bij het opstarten.
Hebben het bord ingenomen met geheugen en CPU en zelf getest. Uiteindelijk lag het aan het bord en niet geheugen.
Hebben een andere besteld. en die deed het wel.

Bestellen super gemakkelijk, na betaling via ideal volgende dag geleverd. (hp omen 870-054nd) Van alle stappen in het proces keurig op de hoogte gehouden via email. En voor de laagste prijs van het moement

Een simpele vraag over de specs duurde een volle dag om te beantwoorden. Ik vind dat lang.

Prima service, nergens problemen mee. Heb een Sharkoon DG7000 pc behuizing en een SSD gekocht.

(heb niet besteld, ben naar de winkel gegaan)

Via Bol.com een Sitecom WLX-7000 besteld. Wat mij opviel is dat ik zowel van Bol.com als van Informatique mails krijg over de voortgang van mijn bestelling, dit vond ik ietwat overdreven, maar verder niet hinderlijk.

Bestelling was de volgende dag binnen.

In de winkel in Berkel&Rodenrijs kan gemakkelijk bij binnenkomst via een keuzemenu worden aangegeven wat voor soort service je wil. Deze winkel oogt meer als een showroom dan een gemiddelde andere winkel. Bij vragen over een product wordt goed advies gegeven.

Een niet goed functionerend product (externe HDD case) werd zonder pardon vervangen voor eenzelfde product. Toen ook dat product niet bleek te werken, werd zonder pardon een vergelijkbaar product aangeboden, dat wel prima functioneerde. Over het algemeen ben ik dus zeer tevreden over deze service.

In juni 2015 4 TP-Link routers besteld die op voorraad zouden zijn. Echter 1 geleverd. Credit zou volgen met terugbetaling aldus de klantenservice. Dit is niet gedaan. Email gestuurd en daarop antwoord dat dit per omgaande terug gestort zou worden. Op 10 november 2015 is het bedrag toch terug gestort.

1 van de 4 producten geleverd gekregen

Email gestuurd en antwoord ontvangen dat het bedrag terug gestort zou worden. Enkele maanden hierop moeten wachten

Er stond op de site dat het gewenste product bij een leverancier op voorraad was en dat ik deze in 1 tot 3 dagen kon verwachten. Zonder enige vorm van informatie te geven hebben ze dit aangepast en was de levertijd verhoogd naar onbekend. Op hetzelfde moment hadden ze het product van de site weggehaald, dus kan ik ook de beschikbaarheid niet meer controleren. Ik ben nog nooit zoiets asociaals tegengekomen.

Goede webshop maar ook uitstekende winkel ruim assortiment van goede kwaliteit. Personeel is vriendelijk met vlotte service en goed advies.

2 sets Powerline adapters gekocht bij een zeer behulpzame medewerker. Winkel is overzichtelijk en netjes.

Adapters leken niet goed te koppelen, maar na contact met de support afdeling alles werkend gekregen.

Ik was op zoek naar een 2e tablet. Enkele voorkeuren aangegeven hier in de pricewatch en toen kwam ik uit bij een Acer Iconia Tab 10 A3-A40FHD. Deze was snel leverbaar en vanwege eerdere bestellingen die altijd goed waren verlopen dus wederom iets bij Informatique besteld.
De bestelprocedure verloopt vlot zonder problemen etc en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Snel (de volgende dag) geleverd en erg goed verpakt. De doos van de tablet zat in een omdoos die goed was opgevuld met van die opblaasbare zakjes.

Helaas viel de tablet mij erg tegen. Via de website staat duidelijk beschreven hoe je een retour moet regelen en dit heb ik dan ook in gang gezet.
Ik heb toen een mailtje gestuurd dat ik het artikel terug zou sturen met een bijgevoegd formulier dat je van hun website kunt downloaden.
De volgende dag het artikel (aangetekend) teruggestuurd en een paar dagen later had ik de bevestiging via mail dat ze het hadden ontvangen.
Weer een paar dagen later kreeg ik een mailtje dat ze de terugbetaling in gang hadden gezet en weer een paar dagen later had ik het geld al weer op mijn rekening staan.

Uitgebreid assortiment. Snelle en redelijk overzichtelijke website met veel informatie over producten. Dat laatste is groot pluspunt.

Snel verzonden met Track&Trace code.

Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam.

Bestellen ging prima, daar ging niks mis. Ik kwam op de site via Google, dus heb niet rond gebrowsed op de website.

Werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis? Helaas niet... Ik bestelde om 17.10 en kreeg de dag daarop pas bevestiging dat het verzonden was.

Na wat miscommunicatie van beide kanten heb ik uiteindelijk wel het geld voor een defecte kabel terug gehad.

In de toekomst zou ik hier wel weer bestellen. Ik heb er de vertrouwen in dat alles dan wel goed zal verlopen.

Scorekaart voor Informatique