Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenVeel aandacht op verkoop. Was een vriendelijke jongen die goed aan het verkopen was, maar heeel slechte service.
VerzendingMeerdere bestellingen gedaan en netjes op tijd geleverd.
KlantenserviceMonitor gekocht, maar montage schroeven ontbraken. Onbeleefde jongen aan de telefoon zegt dat ik dan maar terug moet komen met het ding.. voor een paar schroefjes.... Na protest van mijn kant zouden ze dan schroefjes opsturen. Nooit ontvangen. Dit is een monitor van 800 euro. Heeeel slecht.
Heb een game pc besteld op basis van eigen merk ingamer 20 met wat aanpassingen, fijn dat dit mogelijk is. Ben zeer tevreden. Stevige mooie kast en stille computer met W10 Home. Start snel op en werkt perfect.
VerzendingPC is snel gemaakt, heb hem zelf opgehaald. Ondanks de drukte in de winkel ging dat allemaal snel en efficient.
Heb inmiddels m'n 3e pc bij Informatique gekocht, ook m'n ouders heb ik erheen gestuurd. Altijd vriendelijk personeel met prima info.
Service is ook uitstekend. Kortom, voor mij geen andere winkel.
Zelf opgehaald, prima en snelle service.
Koop regelmatig bij deze webshop en ook 1 keer per jaar met de kids naar hun Game evenement, dat zij organiseren.
De eerste keer dat ik online bestel en alles top afgehandeld.
Order rond 21.14 uur geplaatst.
Rond 21.55 uur bevestiging met Track en Trace.
Artikel was heel goed ingepakt.
Ga zo door!!!
Nieuwe desktop en beeldscherm nodig. Zoals gewend zijn we goed geholpen door deskundig en meedenkend personeelslid.
VerzendingAlles was op voorraad en kon direct worden meegenomen.
KlantenserviceBij installatie (door mijzelf) thuis was er iets mis met de gekochte desktop (de la voor de cd ging niet open). Direct gebeld, teruggegaan (is vlakbij gelukkig) en euvel is direct verholpen. Daarna nog wat problemen gehad die bij mij thuis (kostenloos)/danwel bij Informatique zijn opgelost door een van de medewerker(s). Geen problemen meer gehad. Maakt niet uit wie je bij Informatique nodig hebt, ze zijn allemaal zeer behulpzaam en correct.
Laatst een harde schijf aangeschaft bij Informatique. Meestal bestel ik via de website en haal dan de bestelling op, maar deze keer gebruik gemaakt van de 'snelle bestel balie'. Afhandeling van order en afrekenen ging op dezelfde betrouwbare en makkelijke manier als bij online bestelde producten.
De rest van mijn gezin ging ook mee, de beide meiden willen volgende keer ook weer mee nu ze weten dat er een aantal game pc's opgesteld staan in de showroom ;-)
winkel hier al ruim 15 jaar, zonder enig probleem. Bij garantie, defect, of technische problemen is alles altijd opgelost. Heel erg betrouwbare winkel
VerzendingCorrect verpakt, ontvangen binnen de 24h.
Ik kreeg meteen een orderbevestiging en daarna de melding dat de betaling was ontvangen en de order werd verwerkt
VerzendingVia PostNL keurig op track&trace tijdstip. Niks op aan te merken
Het geheel was kwalitatief afdoende ingepakt en had een verzorgd uiterlijk. De inhoud was onbeschadigd.
VerzendingMet aandacht en zorg werd het geheel verpakt aangeboden
Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen en snel geleverd zoals altijd. Het product was goed verpakt (nette doos met bescherming van binnen).
VerzendingLevering was op tijd en in goede staat afgeleverd. Dit betrof een zakelijke bestelling, dus ook voor andere zakelijke gebruikers/partijen aan te raden.
Prettige website. Kon de producten gemakkelijk en snel vinden. Prijzen zijn voor sommige producten goed tot zeer goed.
VerzendingSupernelle levering en de levering kwam ook aan op het aangegeven tijdstip.
Duidelijke en goed overzichtelijke website, goede prijzen (kan altijd nog lager) en goed toegankelijk qua telefoon en/of email. Ik kom hier al jaren en je wordt hier (Berschenhoek en tegenwoordig in Berkel en Rodenrijs) en je wordt altijd goed geholpen door kundig personeel.
Twee laptops afgeleverd voor herinstallatie Windows & inbouwen SSD schijven. Helaas is automatisch de NL taal geïnstalleerd i.p.v. Engels, men had hier niet vantevoren gevraagd en ik had er niet aan gedacht.. Laptops waren snel klaar conform opdracht.
Jammer dat Informatique emails niet beantwoord, op mijn vraag over de taal heb ik nooit een reactie ontvangen. Dezelfde ervaring heb ik ook in het verleden gehad met email correspondentie
Zie boven over email correspondentie. Klantenservice aan de servicebalie was goed, zakelijk maar viendelijk.
Alle producten die ik aangeschaft heb bij Informatique werden door mijzelf opgehaald. Een toelichting is dus niet van toepassing.
KlantenserviceNa jarenlang goede ervaring te hebben gehad met de vestiging in Berkel en Rodenrijs kwam ik vandaag met een defecte printer bij de vestiging in Steenbergen. Helaas moet ik constateren dat de service die wel wordt verleend in Berkel en Rodenrijs geheel ontbreekt bij de vestiging in Steenbergen.
Het handelde om een Samsung 2022W wireless printer waarvan het wifi deel regelmatig stopt.
Eerste opmerking van de verkoper: U heeft geen kabels meegenomen dus dan kunnen we niets testen. Ik probeerde de verkoper uit te leggen dat hier alleen een power kabel voor nodig is en dat de USB-kabel dus niet van toepassing is.
Volgende opmerking van de verkoper: Onze procedure is dat we alle produkten zelf testen voordat we ze opsturen (met een mededeling dat ik maar eventjes een rekening kon verwachten van 25 euro als er ook maar iets niet klopte van mijn claim.) Leuk, maar een probleem wat af en toe optreedt is ook voor hun wat moeilijk te achterhalen.
Na heel veel geharrewar en moeilijkdoenerij door Informatique werd mij geadviseerd om zelf maar contact op te nemen met Samsung. Omdat ik het helemaal gehad had met de taktiek van non-service door Informatique zal ik inderdaad zelf maar contact opnemen met Samsing want Informatique is daar blijkbaar te bedonderd voor.
Uiteindelijk komt het erop neer dat Informatique behoorlijk wat duurder is dan zijn grote concurrent die zich binnenkort in Tholen vestigt en een veel mindere service biedt. Mijn volgende aankoop zal dus bij de concurrent in Tholen plaatsvinden en zeker niet meer in Steenbergen.
Wij wilden graag een nieuwe printer aanschaffen en ben daarom naar Informatique gegaan. Vooraf hadden wij al wat op internet rondgekeken en hadden dus al een paar opties op het oog. Eenmaal bij de Informatique aangekomen, zijn wij uitstekend geholpen door één van de medewerkers. De medewerker heeft volledig rekening gehouden met onze voorkeuren en de vele vragen die wij hebben gesteld, zijn allemaal beantwoord. Uiteindelijk hebben wij een mooie printer gekocht die gemakkelijk in gebruik is en kwalitatief goed is. Onze beoordeling over Informatique is dus uitstekend, omdat wij heel klantvriendelijk geholopen zijn en binnen 15 minuten weer buiten stonden met een mooie printer waar wij erg blij mee zijn. Ik zou deze winkel dus zeker aanraden.
KlantenserviceWij zijn zeer vriendelijk geholpen en de vragen die wij hadden, zijn allemaal beantwoord. De medewerker heeft goed geluisterd naar wat wij zouden willen en heeft daar vervolgens een product voor gevonden.
Mijn laptop wilde niet meer opstarten. Niet alleen heeft Informatique mij ontzettend goed geadviseerd met betrekking tot de garantie; mijn laptop was binnen vijf werkdagen weer de oude!!
Goed en kundig personeel, ze hebben verstand van zaken en denken met je mee in mogelijkheden.
VerzendingZelfs een dag eerder dan was afgesproken stond mijn computer klaar om opgehaald te worden.
Uitstekende computerwinkel waar zowel via de website als op locatie prima te winkelen valt. Net weer een upgrade set besteld voor in een bestaande kast en die hebben ze na contact per e-mail alvast voor me in elkaar gebouwd als setje moederbord+cpu+ram+m.2ssd+koeler. Kon het zo afhalen en thuis meteen vastschroeven in de eigen kast. Dat is nog eens service.
Nette winkel met vriendelijke service, personeel heeft ook echt verstand van it en ging mee op meer diepgaandere vragen.
KlantenserviceIk werd prima geholpen en kon zonder opgave van reden de voeding direct omruilen, prijs lag laag en service zit goed.
Gewenst product op voorraad, het personeel was behulpzaam en het had veel verstand van zaken
KlantenserviceVia de telefoon kon worden geregeld dat de laptop voor ons zou worden achtergehouden, allemaal geen probleem