Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

Router besteld daarna retour gestuurd. Eerst betaal je al verzendkosten voor de heenreis, dan betaal je verzendkosten voor de terugweg. En daarna nog voor krasjes. Al met al, achter de streep op een router van 75 euro krijg je 50 tot 55 euro van retour. Voorbeeld: bij Coolblue en Bol gratis heen en terug en nooit moeilijk over retourzending... conclusie laat ik aan uzelf over.

Je betaald voor de heen en de terugweg van het product.

Ik heb een router geprobeerd, en toen ik deze terug had gestuurd. Werd er dwingend gevraagd wat de reden was van de retourzending. Daarna weer een mail er zouden krasjes op de router zitten. En dus €10 in mindering, plus twee x verzendkosten. Voor mij dus niet weer.

Beste heer Sijbesma,

Het is absoluut vervelend dat we u niet het volledige aankoopbedrag terug konden storten, maar in deze bevat de router zowel op de bovenzijde als onderzijde zodanige krasjes dat het product via onze outlet verkocht zal moeten worden. U mag een product uiteraard testen om te kijken of het aan de verwachtingen voldoet, maar helaas waren de krasjes zodanig dat er voor ons ook een grens gesteld moet worden. Het spijt ons dat we u in deze niet naar tevredenheid van dienst konden zijn en er een waardevermindering van 10 euro is toegepast. De verzendkosten voor de heenzending hebben wij aan u gecrediteerd.

Informatique klantenservice

Heb een dual monitor stand besteld en bij de betaling had ik paypal aangeduid. Door de drukte van black friday, bleef de sms voor de 2 factor authentication van paypal uit en heb ik mijn betaling stopgezet. In mijn bestelling bij Informatique zag ik dat de bestelling goed ontvangen was maar wist niet meteen hoe ik nu verder moest. Na een heel vriendelijk telefoontje naar de klantendienst werd ik heel snel verder geholpen en kreeg een mail met daarin een betaallink voor credit card. Was heel aangenaam verrast door de snelle en vriendelijke hulp.

Item werd snel overhandigd aan PostNL. Door de drukte van Black Friday heeft het wel wat langer geduurd maar dat is uiteraard normaal en ligt niet aan Informatique.

Zoals boven reeds aangehaald. Super vriendelijke klantendienst die me snel kon verderhelpen.

Snelle, correcte levering. Duidelijke informatie voorziening mbt tracking code en dergelijke. En de prijs was top.

Bestelling doen, betalen en ze leveren gelijk. Zelfs voorraad bij leverancier was er een dag later. Nog nooit een probleem gehad.

Altijd goed verpakt en snel verzonden, nog nooit fout gegaan.

Nog nooit nodig gehad. Een keer iets in de winkel opgehaald en toen was de service ook top.

De aanbieding van een Samsung SSD 860 QVO was zeer aantrekkelijk vanwege Black Friday. Het registratie- en bestelproces was snel en eenvoudig.

Het pakketje werd de volgende dag al bezorgd ondanks de drukte tijdens deze dagen.

Goede service en professionele telefonische hulp. Top kwaliteit voor bodem prijzen. Al vele jaren een geweldig bedrijf.

Kingston geheugen kaartjes zijn bijna de goedkoopste en dan ook nog met levenslange garantie

Telefonisch prima ondersteuning

Ik stel het op prijs dat ze gewoon doen wat ze beloven, netjes op tijd bezorgd en voor een redelijke prijs. Ik heb hier eerder dingen besteld en ik gebruik een email adres per winkel dus ik kan met zekerheid zeggen dat ze geen reclame sturen.

Goed verpakt en op tijd, inclusief track en trace.

wat mij betreft de beste winkel voor computers, onderdelen en accessoires .
Vakkundig personeel, die je prima helpen als je een vraag hebt, en ook nog eens dicht bij dus als ik iets snel nodig heb, zo gehaald

In alle jaren slechts een maal gebruik van hoeven maken ivm defecte USB-stick
Was geen probleem werd na even getest te zijn, zonder problemen omgeruild.

Overzichtelijke site, goed aanbod, nette prijzen, goede klantenservice. Ik koop hier al een jaar of 20 en dat gaat altijd prima.

Spullen zijn volgende dag in huis en zorgvuldig verpakt.

Ze weten waar het over gaat, denken met je mee en zoeken een oplossing als je die zelf niet kan regelen.

Webshop is duidelijk en overzichtelijk, en heeft goede filtermogelijkheden. Bestelling plaatsen is makkelijk. Wel zijn de specificaties op de site minder compleet dan die van tweakers

Vrijdag besteld, zaterdag in huis

Regelmatig een van de goedkopere uit de pricewatch. Altijd snel geleverd en netjes verpakt, top!

They delivered the package as promised - on the next day. The information about the delivery was available through whole process. The package was well wrapped, nothing was demaged. All what I can say: perfect order.

The package was delivered just-in-time, in the right place.

They kept me in the loop through whole delivery process.

Product was in voorraad en was binnen 2 werkdagen in huis. Professioneel verpakt in extra doos. Goed bedrijf!

snel en professioneel verpakt

Als het op voorraad is wordt het snel ingepakt en verscheept. Service aan de telefoon is netjes en correct. En de prijzen zijn prima

Goed verpakt, niks mis mee

Voor een uitstekende waardering moet er sneller opgenomen worden, maar de afhandeling is verder prima

Ongelovelijk snelle levering. Bestellen was eenvkudig en reactie op bestelling via de mail perfect. Dank je wel.

Soepel proces, duidelijke site, prima prijzen. Soepel proces, duidelijke site, prima prijzen. Soepel proces, duidelijke site, prima prijzen.

Snelle levering, alleen geen leverings- of trackingsinformatie per mail ontvangen (ook niet in de spambox). Wel de volgende dag geleverd in een de brievenbus, vandaar misschien geen tracking.

Bestel proces is erg soepel. Tijdens bestellen is er een duidelijke forecast m.b.t. leverdata. Kortom bestellen laat weinig te raden over.

De spullen zijn goed verpakt in een stevige doos. En zijn tijdig geleverd.

Bestelling goed gegaan, op tijd geleverd, levering goede communicatie via email.
Product ook zoals verwacht, goede omschrijving op de website
Ook prijs / kwaliteit verhouding prima

Levering op tijd mede dankzij postnl natuurlijk. Prima verpakt. Geen verzendkosten (Bij Alternate betaal je bij dit bedrag (179) nog steeds bijna 5 eu verzendkosten extra)

Correcte uitgebreide beschrijving van het product (notebook pc), concurrentiële prijs. Bestellen is mogelijk zonder aanmaak van een 'account' met een zoveelste paswoord; gewoon opgeven van de nodige gegevens volstaat. Vlotte, duidelijke en probleemloze afhandeling, zodat ik met de klantendienst geen ervaring heb.

Kostbaar product besteld om 8.14 uur en deugdelijk verpakt in België afgeleverd daags nadien op de middag. E-mail met tracking code op besteldag ontvangen om 14.10 uur, met vermelding dat het maximaal 24 uur kan duren vooraleer PostNL Pakketservice het traceren mogelijk maakt, maar nog voor 9 uur bleek de bezorger onderweg en 'tussen 11 en 15 uur' bij mij verwacht en die tracering vermeldde dat voor ontvangst een handtekening vereist zou zijn. Kortom: Vlekkeloos en snel met alle nuttige informatie.

Optionele pixel-garantie bij aankoop van een monitor vind ik een erg fijne service. Ik heb er overigens geen gebruik van hoeven maken; m'n schermen waren perfect!

Er was een probleem met de levering van 1 product. Terugbetaling was met een dag geregeld.

Scorekaart voor Informatique