Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOverzichtelijke site, goed aanbod, nette prijzen, goede klantenservice. Ik koop hier al een jaar of 20 en dat gaat altijd prima.
VerzendingSpullen zijn volgende dag in huis en zorgvuldig verpakt.
KlantenserviceZe weten waar het over gaat, denken met je mee en zoeken een oplossing als je die zelf niet kan regelen.
AlgemeenWebshop is duidelijk en overzichtelijk, en heeft goede filtermogelijkheden. Bestelling plaatsen is makkelijk. Wel zijn de specificaties op de site minder compleet dan die van tweakers
VerzendingVrijdag besteld, zaterdag in huis
AlgemeenRegelmatig een van de goedkopere uit de pricewatch. Altijd snel geleverd en netjes verpakt, top!
AlgemeenThey delivered the package as promised - on the next day. The information about the delivery was available through whole process. The package was well wrapped, nothing was demaged. All what I can say: perfect order.
VerzendingThe package was delivered just-in-time, in the right place.
KlantenserviceThey kept me in the loop through whole delivery process.
AlgemeenProduct was in voorraad en was binnen 2 werkdagen in huis. Professioneel verpakt in extra doos. Goed bedrijf!
Verzendingsnel en professioneel verpakt
AlgemeenAls het op voorraad is wordt het snel ingepakt en verscheept. Service aan de telefoon is netjes en correct. En de prijzen zijn prima
VerzendingGoed verpakt, niks mis mee
KlantenserviceVoor een uitstekende waardering moet er sneller opgenomen worden, maar de afhandeling is verder prima
AlgemeenOngelovelijk snelle levering. Bestellen was eenvkudig en reactie op bestelling via de mail perfect. Dank je wel.
AlgemeenSoepel proces, duidelijke site, prima prijzen. Soepel proces, duidelijke site, prima prijzen. Soepel proces, duidelijke site, prima prijzen.
VerzendingSnelle levering, alleen geen leverings- of trackingsinformatie per mail ontvangen (ook niet in de spambox). Wel de volgende dag geleverd in een de brievenbus, vandaar misschien geen tracking.
AlgemeenBestel proces is erg soepel. Tijdens bestellen is er een duidelijke forecast m.b.t. leverdata. Kortom bestellen laat weinig te raden over.
VerzendingDe spullen zijn goed verpakt in een stevige doos. En zijn tijdig geleverd.
AlgemeenBestelling goed gegaan, op tijd geleverd, levering goede communicatie via email.
Product ook zoals verwacht, goede omschrijving op de website
Ook prijs / kwaliteit verhouding prima
Levering op tijd mede dankzij postnl natuurlijk. Prima verpakt. Geen verzendkosten (Bij Alternate betaal je bij dit bedrag (179) nog steeds bijna 5 eu verzendkosten extra)
AlgemeenCorrecte uitgebreide beschrijving van het product (notebook pc), concurrentiële prijs. Bestellen is mogelijk zonder aanmaak van een 'account' met een zoveelste paswoord; gewoon opgeven van de nodige gegevens volstaat. Vlotte, duidelijke en probleemloze afhandeling, zodat ik met de klantendienst geen ervaring heb.
VerzendingKostbaar product besteld om 8.14 uur en deugdelijk verpakt in België afgeleverd daags nadien op de middag. E-mail met tracking code op besteldag ontvangen om 14.10 uur, met vermelding dat het maximaal 24 uur kan duren vooraleer PostNL Pakketservice het traceren mogelijk maakt, maar nog voor 9 uur bleek de bezorger onderweg en 'tussen 11 en 15 uur' bij mij verwacht en die tracering vermeldde dat voor ontvangst een handtekening vereist zou zijn. Kortom: Vlekkeloos en snel met alle nuttige informatie.
AlgemeenOptionele pixel-garantie bij aankoop van een monitor vind ik een erg fijne service. Ik heb er overigens geen gebruik van hoeven maken; m'n schermen waren perfect!
KlantenserviceEr was een probleem met de levering van 1 product. Terugbetaling was met een dag geregeld.
AlgemeenThuis alvast een keuze gemaakt , en het product besteld daarna bij de snel service afgehaald. De site is heel duidelijk, overzichtelijk. De service is net als de producten van goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kom er ook al jaren voor mijn pc spullen.
AlgemeenGoede info voortgang bestelling. Goede info via mail. Goed produkt en een zeer overzichtelijk website.volgende keer zeker hier eerst kijken.
AlgemeenHet product dat geleverd is kan niet op een Nederlandse stopcontact worden aangesloten (Engelse stekker). De kabel met Euro stekker die er is bijgeleverd kan niet worden aangesloten op de bijgeleverde voedingsadapter. Daar Informatique niet reageert op mij klacht, kan ik het product niet gebruiken. Natuurlijk kan ik de Engels stekker er af knippen en dan een Euro stekker monteren, maar hoe sitbhet ndan met de garantie? Dit is wel slordig.
VerzendingDe monitor is door postNL geleverd en dat ging goed. Dat is een prestatie van PostNl en niet van Informatique.
KlantenserviceZij hebben 48 uur nodig om mijn klacht in behandeling te nemen. Dat is niet meer van deze tijd. Dit betekent dat ik voortaan mijn spullen zoals monitoren wel ergens anders ga kopen. Coolblue levert die ook en dat verloopt altijd goed en zij hebben wel een goede klantenservice.
Beste TechniekPlaza,
Onze excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft ondervonden.
Na ons contact gister heb ik u een vervangende stekker toegezonden.
Als u nog vragen hebt of meer informatie wilt, mailt u ons dan gerust.
De medewerkers van onze klantenservice zijn u graag van dienst.
Informatique Klantenservice
AlgemeenWat valt er nog over Informatique te zeggen. Het is gewoon een van de beste Internetshops voor je computer en randapparatuur. Voor een mooie prijs de Epson Ecotank ET3700 aangeschaft. En zoals altijd makkelijk te bestellen en te betalen. Werd weer snel de volgende dag geleverd, goed verpakt en altijd weer een feest om ht ook weer uit te pakken. Topsite!
AlgemeenEerste keer dat ik besteld heb bij Informatique. De website ziet er wat verouderd uit, wat mij in eerste instantie twijfels gaf. Maar de andere reviews en algehele score op Tweakers hebben me verzekerd om het aan te durven.
VerzendingRond 15:00 besteld, dit werd in een uur opgepakt en kreeg netjes bevestiging in de PostNL app dat de bestelling onderweg is. Vervolgens rond 16:00 bedacht ik mij nog iets anders nodig te hebben, dit keer 's avonds een bevestiging in de PostNL app. Dikke prima! Beide pakketjes netjes ontvangen de volgende dag!
AlgemeenSnelle levering, bijna niet te geloven. In een keurig doosje. Maar ik ben dat gewend van Informatique.
Verzendingna 1 dag in huis
AlgemeenIk heb al vaker bij Informatique gekocht altijd goede en snelle levering voor een heel goede prijs
Verzendingverzenig goed en snel met track en trace
Klantenserviceeen keer probleem gehad met een niet goed werkend product maar snel en goed afgehandeld via klantenservice vriendelijk en goed advies
AlgemeenKopen geregeld bij Informatique, misschien niet altijd de goedkoopste, maar wel een zekere partner.
Gewoon betrouwbaar