Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenRuim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering. Ook optie om zelf bij balie af te halen
VerzendingStevige telefoonhouder met draadloze oplader. Degelijk materiaal en hij opent en sluit elektrisch
AlgemeenInformatique is mijn favoriete web winkel voor computers en netwerk apparatuur. Snelle levering, lage verzendkosten bij kleine bestellingen en de prijzen zijn altijd ok.
VerzendingNa vele tientallen bestellingen van grote en kleine dingen nog nooit transport schade gehad.
AlgemeenRegelmatig greedschappen en pc producten tegen scherpe prijzen gekocht, ook producten die niet op voorraad zijn worden snel nageleverd.
VerzendingGoed verpakt en snel ontvangen orders.
AlgemeenGoeie webshop, eenvoudig zoeken en bestellen.
Haal hier regelmatig spullen.
Over de prijs geen zorgen, ze hebben altijd een scherpe prijs en goede service ook
Prima, ben nog nooit teleur gesteld als er iets retour moest voor welke reden ook.
Advies en informatie ook dik in orde, ze weten waar zet het over hebben
AlgemeenZoals altijd uitstekende service. Snel juiste keuze kunnen maken. En Informatique Kon als een van de weinige de juiste laptop leveren.. en netjes de volgende dag geleverd
VerzendingAltijd prima verpakt. En in samenwerking met post NL op het afgesproken tijdstip
AlgemeenEen goede aanbiedingen. En de levering was snel en compleet. Netjes afgeleverd op een alternatief adres
Algemeenik koop al mijn elektronica hier, altijd goeie en hele snelle service, ik weet ook dat ze altijd een goeie prijs geven.
AlgemeenWebshop is prima in orde, maar de echte kracht van Informatique ligt in z’n fysieke winkel, personeel, aanwezige kennis en hulpvaardigheid.
VerzendingDegelijk verpakt, geleverd conform termijn.
AlgemeenVlot en duidelijk. Wat kan een mens daar nog meer meer over zeggen?
(ik vul aan met nietszeggende tekst om tot 15 woorden te komen.)
"Gisteren besteld. Vandaag ontvangen." Logisch toch?
AlgemeenIk heb een gpu besteld tijdens Black Friday, deze werd heel snel opgestuurd, maar ik het het niet verkregen! Bij nader inzicht had ik in mijn adres de straatnaam met de plaatsnaam gewisseld en PostNL heeft het als verkeerd adres teruggestuurd.
Ik heb verschillende keren per mail en telefonisch contact genomen met hen en ze vergewissen mij dat ze op de hoogte zijn dat het product nog niet afgeleverd is, maar en dat ze het zullen terugsturen naar het correct adres wanneer ze de retour kunnen verwerken. Ondertussen is het bijna 2weken verder en geen nieuws maar in hun systeem is de order nog altijd als verwerkt gemerkt.
Opvolging van retouren en communicatie ervan kan duidelijk beter!
Het opsturen van het product is zeer snel, daar heb ik niets op aan te merken.
Maar opvolgingen van retour omwille van geen aflevering is niet transparant en mist duidelijke communicatie
Vragen worden wel redelijk snel beantwoord, maar er is geen transparantie in de mogelijke verwerkingstermijnen en process status.
AlgemeenAl vaker wat besteld bij Informatique, ze hebben goede service en gedegen kennis.
Mijn vaste IT equipment leverancier.
Prima service
AlgemeenOpgehaald omdat in de buurt woon. Even scannen, klaar! Voor het gebruik kun je een app downloaden, daar moest ik wel even naar zoeken.
AlgemeenPrima bestelproces. De webshop is niet zo flashy als veel anderen, maar bied de juiste functionaliteit.
VerzendingOok met Black Friday was de verzending de volgende dag al geregeld!
AlgemeenWinkel had de beste prijs voor de router die ik zocht en het bestellen en betalen verliep makkelijk en vlekkeloos
VerzendingArtikel werd dezelfde dag nog verzonden waardoor ik mijn bestelde router al de volgende middag in huis had
AlgemeenDeskundig advies toen een besteld onderdeel niet beschikbaar bleek te zijn, snelle uitlevering en redelijke prijzen.
AlgemeenDe afhandeling en informatie is acuraat, de prijs is scherp. Bestelling bij informatigue dus voor herhaling vatbaar.
VerzendingLevering is snel.
Algemeenuitstekende winkel/webshop. Doe wat het zegt en dat is belangrijk. Prijsstelling was ook uitstekend. Top
VerzendingOp tijd verzonden en prima verpakt. Informatie voorziening is ook in orde
AlgemeenSnelle aflevering van de aankoop (videokaart)
Prima communicatie over aankoop en verloop van de bestelling en verzending
Prima verpakt en snel geleverd
AlgemeenIk was op zoek naar een winkel die een specifieke voeding leverde toen ik besefte dat mijn nieuwe build, die de volgende dag in componenten zou aankomen, een voeding miste. Het was 2130, en de winkels die deze voeding wel op voorraad hadden konden niet allemaal nog de volgende dag leveren. Informatique wel. En ik heb m ook vandaag binnen gekregen.
VerzendingHoewel ze verzenden met PostNL kan je geen PostNL pakket punt aangeven als aflever adres. Ik werk overdag, dus dan zou dat wel erg prettig zijn. Ik heb met ze gemaild, en ze zeiden dat ze geen contract met PostNL daarvoor hadden.
Informatique is voor mij niet mijn standaard adres, en dit zorgt er wel voor dat ik, mocht ik iets nodig hebben, liever even verder kijk naar een andere zaak.
Echter, en dat moet wel gezegd worden, ik kon uiteindelijk laat in de nacht in de PostNL app de zending naar het afhaalpunt laten routeren. Maar goed, ik zou het liever zonder gedoe doen.
AlgemeenPrima website, goede info, goede prijs.
Ik verwachtte (vanwege 24/5 plaatje) dat mijn bestelling pas maandag zou aankomen, maar deze kwam reeds zaterdag. Geen ervaring met retour sturen. Ik vind het fijn dat je los betaalt voor bezorging. Dat zorgt ervoor dat mensen die te pas en te onpas dingen bestellen en terugsturen gewoon zelf betalen voor de kosten.
Goed verpakt. Buitenste doos licht beschadigd (waarsch. door bezorgdienst), maar doos van product zelf prima in orde. Bezorging gebeurde eerder dan verwacht.