Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

Ik ben hier al veeele jaren klant en altijd tot tevredenheid, Uitstekend assortiment, vragen worden snel en deskundig behandeld, snelle levering en alijd goed verpakt verzonden.

Na goede reviews hier een videkaart besteld, na het plaatsen kreeg ik het niet werkend, kontakt opgenomen met de klantenservice en de procedure gevolgd die werd voorgesteld, binnen 11 dagen, met de feestdagen ertussen stond mijn geld weer op mijn rekening, zeer vertrouwd adres om hier wat te bestellen, werd echt nergens moeilijk over gedaan, helemaal top.

Zeer snel en op tijd geleverd, goed verpakt, en prima te volgen via post.nl.

Zeer vriendelijke klantenservice, produkt werkte niet op mijn systeem, gelijk een retourlabel naar mij gemaild en kon het kostenloos weer retour zenden.

De bestelling in de avond geplaatst en de volgende dag al binnen! En het product werkt uitstekend!

Na bestelling werd het RAM de volgende dag al geleverd. Voor dit type hadden de andere webshops 3 tot 5 dagen lever tijd

Netjes in een bubbel envelop

Kwam bij Informatique uit via pricewatch. Ze waren aanzienlijk goedkoper dan de blauwe letters en konden ook de volgende dag leveren. Reviews zijn van Informatique eigenlijk ook meestal positief.
Dus besloten om mijn stoel hier te bestellen.

Website zou wel iets moderner mogen. Daarom een goed een geen uitstekend.

Ik zie net dat ik met deze review kans maak op 50 euro. Dit zie ik pas omdat ik het order nummer aan het zoeken was. En heb daarom de motivatie aangepast.

Eigenlijk is de review uit eigen motivatie.

Was best een groot en zwaar pakket. Kwam aan zonder problemen. Track and Trace ontvangen per mail en hij stond netjes in de PostNL App.

Afgezien PostNL die 2 uur later kwam dan aangegeven in de PostNL app, was de levering zonder problemen

Prima bestel traject. I.v.m. de kerstdagen enige vertraging, maar dat is begrijpelijk.
Betaling verliep goed.

Ik kwam via Google via prijsvergelijking op deze site. Het bleek een duidelijke winkel met vele mogelijkheden om te bestellen.

De bestelling was binnen 24 uur geleverd

Verwerking van de bestelling ging prima

2 artikelen besteld waaronder één uit de koopjeshoek en één die op voorraad was. Bij verzending voor afhalen gekozen, en na een kwartiertje kreeg ik bericht dat ik het mocht komen ophalen. Ophalen ging heel snel. Erg handig zo!

bestelling ging prima (ik kwam binnen via de pricewatch), maar prijs, specificaties, daadwerkelijke voorraad, reviews - alles staat netjes bij elkaar. De voorraad op de website ging ook real-time terug naar 0 na mijn bestelling.

De 32" dell monitor kwam in de doos van Dell. Dat draagt wel zo gemakkelijk voor de bezorger. Bezorging was precies op het voorspelde moment ('s avonds besteld, de volgende middag bezorgd).

Een goed product tegen een betaalbare prijs.
Snel verstuurt en degelijk verpakt.
Gewoon zo als het hoort.

Goed verpakt en snel geleverd.

Duidelijke en overzichtelijke website met de juiste prijs kwaliteit verhouding. Goede ervaring mee, net als met voorgaande bestellingen.

Snelle levering, binnen 24h

Gezocht product via Google bij informatique gevonden. Goede prijs en voldoende betalingsmogelijkheden. Er had wat meer informatie op de site mogen staan over het product en de mogelijkheid tot review van het product. Helaas voldeed het product toch niet aan mijn eisen. Retour sturen is ook duidelijk uitgelegd.

De verpakking was zwaar beschadigd, gelukkig was de door waar het product in zat onbeschadigd. Het had in een stevigere doos ingepakt kunnen worden. bij accepteren van het pakket eerst goed bekeken samen met de bezorger naar de staat van de inhoud.

Ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering. Ook optie om zelf bij balie af te halen

Stevige telefoonhouder met draadloze oplader. Degelijk materiaal en hij opent en sluit elektrisch

Informatique is mijn favoriete web winkel voor computers en netwerk apparatuur. Snelle levering, lage verzendkosten bij kleine bestellingen en de prijzen zijn altijd ok.

Na vele tientallen bestellingen van grote en kleine dingen nog nooit transport schade gehad.

Regelmatig greedschappen en pc producten tegen scherpe prijzen gekocht, ook producten die niet op voorraad zijn worden snel nageleverd.

Goed verpakt en snel ontvangen orders.

Goeie webshop, eenvoudig zoeken en bestellen.
Haal hier regelmatig spullen.
Over de prijs geen zorgen, ze hebben altijd een scherpe prijs en goede service ook

Prima, ben nog nooit teleur gesteld als er iets retour moest voor welke reden ook.
Advies en informatie ook dik in orde, ze weten waar zet het over hebben

Zoals altijd uitstekende service. Snel juiste keuze kunnen maken. En Informatique Kon als een van de weinige de juiste laptop leveren.. en netjes de volgende dag geleverd

Altijd prima verpakt. En in samenwerking met post NL op het afgesproken tijdstip

Een goede aanbiedingen. En de levering was snel en compleet. Netjes afgeleverd op een alternatief adres

ik koop al mijn elektronica hier, altijd goeie en hele snelle service, ik weet ook dat ze altijd een goeie prijs geven.

Webshop is prima in orde, maar de echte kracht van Informatique ligt in z’n fysieke winkel, personeel, aanwezige kennis en hulpvaardigheid.

Degelijk verpakt, geleverd conform termijn.

Scorekaart voor Informatique