Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

De capaciteit van de Verbatim Store n Go Pinstripe USB 3.0 Zw (569701) USB sticks is geen 128 Gb! Slechts 117 Gb. Op deze manier kan ik geen clone maken van mijn laptop.

Beste Alkwin,

Als standaard is internationaal bepaald om niet met bytes (1000 bytes), maar met kilobytes (1024 bytes) te werken. Hierdoor is er een afwijking in de daadwerkelijke opslag capaciteit. Hoe groter de opslag, hoe groter het verschil. Hier kunnen wij als bedrijf niet iets aan doen, maar u mag het product uiteraard binnen 30 dagen na aanschaf aan ons retourneren of omruilen voor een model met meer opslag capaciteit.

Informatique klantenservice

Fijne zaak. Reageren altijd snel, versturen snel en een van de beste zaken: ze hebben nog een fysieke winkel voor als je een keer iets wilt bekijken.

Gewoon goed! Eenvoudig bestel proces, al jaren klant, altijd tevreden over de kwaliteit van het bedrijf!

Gewoon goed!

Prima website, toen ik toch nog een vraag over een artikel had, heb ik gebeld en werd ik ook prima geholpen. Duidelijke communicatie over de bestelling en verzending. Prijstechnisch waren ze ook nog de beste.

Duidelijke communicatie over de verzending. Jammer genoeg was het erg druk en kreeg ik mijn artikel pas een dag later, maar dat kan ik Informatique niet verwijten.

Ik heb nog gebeld met vragen over een artikel en ben prima geholpen.

De website is op zich goed, voor dit artikel kwam ik meteen op de goede plaats via de Pricewatch

Ondanks dat ik op tijd heb besteld is de bestelling niet verstuurd en daardoor te laat bij mij binnen.

Contact opgenomen met de klantenservice omdat mijn bestelling besteld om 21 uur op een werkdag pas de volgende dag Verzonden werd. Gaat om een zakelijke bestelling, dus ik verwacht Service. Eerste keer werd ik na een paar keer overgaan er uit gegooid, tweede keer kreeg ik een medewerker die eerst zei dat het pakket niet opgehaald was, maar toen ik zei dat het niet was aangeboden gaf hij mij daarin gelijk en zou contact met mij laten opnemen door een collega (ik had dit keer niet voor de klantenservice gekozen in het menu, omdat dat eerder misging). Na een paar uur niet teruggebeld heb ik zelf weer contact opgenomen en de medewerker zei mij dat het nog drukker dan met kerst was (in verband met inrichten thuiswerkplekken) en dat bestellingen van 21 uur dan soms niet mee gaan. En dat het al vanaf vrijdag druk was, dus ik vraag, waarom vermeld je dit dan niet op de website, want elders is het product tien euro goedkoper, maar ik bestel bij jullie omdat ik het vandaag nodig heb. En nu is het tien euro, maar volgende keer is het 500 euro, ik kan er nu niet van op aan. De medewerker noemde het overmacht en zou het vermelden op de website doorgeven aan een collega.
Inmiddels zie ik op de website staan dat Levertijden kunnen uitlopen vanwege achterstanden bij de vervoerder, wat dus misschien ook waar is, maar in dit geval is het gewoon nog niet door Informatique verstuurd.

Edit na reactie Informatique:
Zoals ik dus al zei en tevens werd bevestigd door uw collega, het pakket (brievenbuspakje) is niet aangeboden aan PostNL, immers de track en trace code ontving ik pas de volgende dag om 12.10 uur, terwijl dit altijd wordt gedaan voordat het pakket daadwerkelijk is opgehaald bij Informatique, dus de schuld op PostNL steken is flauw.

Beste Matzzzerrr,

Nogmaals onze excuses dat de zending niet tijdig verstuurd is. Het klopt dat wij overspoeld werden met orders, voornamelijk gericht op thuiswerken. Helaas kon een gedeelte niet meegenomen worden door PostNL, met als reden ook voor hen de op dat moment onverwachte extra drukte. We hopen dat u het product alsnog goed heeft ontvangen en dat het naar tevredenheid functioneert.

Informatique klantenservice

Altijd prettig om iets bij Informatique te mogen bestellen. Iets minder makkelijk zoeken dan de grote elektronicasite uit Rotterdam, maar goed aanbod.
27" scherm besteld, snel geleverd en ondertussen goed op de hoogte gehouden. Doos is onbeschadigd geleverd, dus dank aan PostNL en Informatique. Scherm is perfect.

Was op zoek naar noctua koelers voor mijn server. Site is overzichtelijk, snel gevonden wat ik wilde. Bestel process was ook snel gedaaan.

Prima verpakt met luchtkussen erbij en in een niet te grote doos.

Ik had wat advies nodig over de aan te schaffen producten. Telefonisch advies was helder en duidelijk. Levering zoals beloofd.

Levertijd zoals beloofd en goed verpakt.

Telefonisch contact gehad over de te bestellen producten, advies was top.

Snelle service, 's avonds besteld en volgende ochtend binnen. Het item was goed verpakt. Niets op aan te merken.

Informatique heeft een van de meest heldere websites. Producten kunnen op allerlei criteria gesorteerd worden, het is te zien of het op voorraad is (en hoeveel) en het bestellingsproces verloopt soepel en duidelijk.

Kan tot 's avonds laat bestellen en is er de volgende dag. Materiaal is goed verpakt.

Koop er vaak, artikelen worden netjes geleverd.
Mocht je onverhoopt toch klachten hebben worden deze serieus behandeld.
Afhaalmethode is echt super, thuis of op kantoor bestellen en je spullen liggen klaar

Koop vaker bij de Informatique vanwege het handige bestelproces. Bestellen gaat altijd goed. Ik woon vlakbij dus bestel altijd via de site en kom het later oppikken. Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar daar krijg je wel een goede service voor terug.

ik heb gewoon zonder problemen kunnen bestellen en het item werd snel geleverd, geheel binnen de aangegeven lever periode.

volgende ochtend was het binnen. prima!

Een perfecte IT onderneming bij mij in de buurt, met vriendelijk personeel, snelle afhandeling en een prima website.

Vriendelijk persooneel, bij garantie helpen ze je snel en bekwaam. Het oude product was niet meer leverbaar, dus kon ik met een kleine eigen bijdrage een nieuwer en beter product uitzoeken, helemaal perfect!

Uitgebreide overzichtelijke webshop met goede prijzen. Ook de winkel in Berkel en Rodenrijs is netjes met vriendelijke medewerkers.
Wel een maar: Ik wilde een nette kleine behuizing voor mijn mitx systeem. Vooraf bij de klantenservice gevraagd of mijn scythe mugen 5 wel zou passen in de fractal design core 500, waarop het antwoord Ja was.
Dat was dus fijn, ik heb die kast besteld, opgehaald en ben die avond lekker gaan knutselen. Maar helaas past die scythe dus net niet omdat de casefan in de weg zit. De enige mogelijkheid was om die eruit te halen wat natuurlijk niet de bedoeling was.
Ik ben benieuwd hoe informatique hiermee omgaat, voor dit moment vul ik nog geen score in voor klantenservice.

Uitstekende prijs, snelle (en tijdelijk gratis) verzending, daar heb ik verder weinig aan toe te voegen.

De prijs was prima in orde. Het bestelproces verliep zonder problemenen de levering was lekker snel de volgende dag.

Als geadverteerd, volgende dag in huis.

Ik koop hier al jaren, de reden daarvoor is duidelijkheid betreffende voorraad en snelheid van verzending.

Ik ben tevreden als een klant. Altijd handig met producten die ik nodig heb. En het product wordt precies op tijd geleverd.

De prijs was het voordeligste volgens google shopping. Het bestelproces ging prima. En heel snel opgeleverd namelijk de volgende dag om 9 uur in de ochtend!

Snelle levering!

Scorekaart voor Informatique