Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

Nog meer producten dan Tweakers aangeeft dat ze hebben en de prijzen vallen mij erg mee voor een bedrijf van deze omvang in de technologie markt. Snelle service en een goed bereikbare locatie voor afhalen van producten

Ik kon mijn bestelde kabel dezelfde dag ophalen en de openingstijden zijn het zelfde gebleven tijdens de crisis. Indeling van de winkel is goed aangepast op afstand kunnen houden.

Communicatie over de verschillende stappen van het kopen/bestellen van een product worden direct gecommuniceerd via de mail, alles is transparant en erg snel geregeld.

Vlotte levering en precies wat ik had verwacht. Zoals altijd een prettige ervaring om bij Informatique te bestellen.

perfecte afhandeling van de order en snel super snel geleverd. Wat ik nodig had heb ik snel kunnen vinden op de duidelijke site.

Bestelling was er binnen één dag en dat tijdens deze tijden. Ik raad Informatique dan ook aan.

Website werkt prettig. Ook bestelproces en communicatiestatus is duidelijk. In mijn geval bleek een onderdeel wat op voorraad zou zijn bij ophalen toch niet aanwezig te zijn. Goed alternatief gekregen. Verschil netjes teruggestort gekregen.

Snel en gemakkelijk USB stickje besteld, was de volgende dag binnen. Site was in orde, bevestigingsmail ontvangen.

Goed ingepakt en snel geleverd via de brievenbus.

Was op zoek naar een grafische kaart, voldoende keus en goede technische specificaties. Geplaatste reviews gelezen en na bestelling en bezorging zelfde conclusie nl: snelle afhandeling en bezorging zoals aangegeven.

Deugdelijke verpakking en levering zoals aangegeven op de site.

E-reader besteld in de vroege ochtend, kon dezelfde dag nog ophalen bij de winkel, zelfs in coronatijd. Minder dan 3 minuten hoeven te wachten. Top service!

Bestellen ging makkelijk, de levering had ik de volgende dag al binnen dus super snel :)

In verband met de nieuwe thuiswerkregeling was ik op zoek van een nieuwe monitor, bij andere webwinkels is de vooraad situatie niet duidelijk, bij Informatique is dat niet zo. De verzending proces loopt zorgeloos, en binnen 24 uur had ik alles netjes thuis.

Een monitor die was niet overal aanwezig, zorgeloos en snel geleverd

Hele fijne winkel en personeel. Website is overzichtelijk en makkelijk hanteerbaar. Wel wat kleine foutjes bij de productomschrijving, maar wie heeft dat niet/

Personeel zijn goed opgeleid en hebben veel kennis van hun producten. Als ze iets niet weten, halen ze de juiste persoon erbij.

Duidelijke site (maar helaas wat foutjes in het filteren van ssd's en behuizingen), maar vooral de snelle levering en uitstekende klantenservice krijgen een plus.

Ik had een nieuwe ssd voor mijn laptop besteld, en een usb behuizing om gegevens over te zetten. Alleen niet door dat ik geen nvme kon gebruiken... Via de klantenservice in no time opgelost door de schijf om te ruilen.

Producten netjes ontvangen. Binnen 1 dag verzonden. Ietswat gedateerde site. Mails wel netjes snel verstuurd.

Al jaren koop ik veel computerspullen bij Informatique. Altijd uitstekende service en (ook per e-mail) uitstekend advies voor dat je de aankoop doet.
Ook hier weer (32 inch LG UHD monitor gekocht). Moet zeggen dat ie net twee tientjes duurder was dan de goedkoopste aanbieder, maar dan heeft Informatique toch mijn voorkeur.

Uitstekend gegaan met PostNL.

Vooral met verkoop te maken gehad, maar bij eerdere producten ook wel problemen gehad. Wordt altijd keurig opgelost.

Gaming chair Sharkoon Skiller SGS4 (zwart/blauw) besteld. Informatique was de goedkoopste aanbieder en de stoel was binnen 2 dagen bezorgd (1 dag vertraging bij PostNL vanwege Coronadrukte). Bestellen was eenvoudig en de communicatie erover was ook goed.

Snel verzonden, in uitstekende staat aangekomen

Goede communicatie over het bestelproces

Bluetooth USB besteld. De qualiteit is uitstekend hij deed het meteen zonder drivers te hoeven installeren, verzending zeer snel en goed verpakt.

Pakketje kwijt geraakt door de post, vlot contact met klantenservice en binnen 2 dagen een nieuwe zending in huis. Keurig!

2 USB sticks besteld. Heel vlot geleverd voor een keurige prijs. Er wordt netjes gecommuniceerd over status, verzending en/of track & trace.

Snel verzonden en ontvangen. Goed ingepakt.

Ik kreeg een goed product voor een nette prijs. Toen ik er voor de aankoop een vraag over stelde kreeg ik snel een correct antwoord en na bestelling werd het product ruim op tijd geleverd.

Op tijd netjes bezorgd. Ze hadden zelf besloten het product als pakket te versturen, inclusief track&trace. Het enige wat niet netjes was is dat de bezorger niet om identificatie heeft gevraagd en gewoon zelf een kruisje heeft gezet. Geen probleem zolang het goed gaat maar als een product bij het verkeerde huis wordt bezorgd wordt dat hoofdpijn.

Vraag netjes beantwoord en ze gaven aan dat het product retour kon mocht het toch niet werken.

Heb een Nintendo pro controller bij ze gekocht, voor een meerprijs van vijf euro heb ik dit liever dan een niet vertrouwde winkel, bestellen ging makkelijk en werd duidelijk ingelicht over bezorging, al met al een goede ervaring. Aanrader!

Ondanks de huidige drukte rond corona netjes volgende dag in huis. Ook verpakking was niets op aan te merken

Scorekaart voor Informatique