Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOne of the 3 products I ordered didn't work as advertised and the phone support could not say whether I was allowed to return it or not and said I had to pay for return myself to see if they would accept it or not.
VerzendingDelivery was fast as promised.
KlantenserviceThe support didn't know their own policies and they didn't want to help.
AlgemeenLaptop en sleeve gekocht welke de volgende dag al geleverd werden. Dat is heel erg snel!
KlantenserviceSleeve was veel te groot. Retour gestuurd en aankoopbedrag inclusief verzendkosten per omgaande retour ontvangen. Top!
Beste heer van den Broek,
Wij hebben het aanschaf bedrag inclusief de verzendkosten voor retour reeds op 9 september aan u gecrediteerd en daar ook per mail een bevestiging van gestuurd. Wellicht is deze in uw spambox terecht gekomen.
We hopen dat u alsnog een juiste formaat sleeve heeft gevonden.
Informatique klantenservice
AlgemeenSnel en eenvoudige bestelling. Die zelfde dat is de bestelling verzonden. Volgende dag binnen met postnl.
Geen contact met de servicedesk gehad. Dit omdat ik die niet nodig had :-)
AlgemeenIk had de Samsung G9 gekocht maar er was een mankement. Teruggebracht na mailcontact en een nieuwe gekregen! Deze is helemaal goed dus top geholpen.
KlantenserviceTop, goed geluisterd en gehandeld.
AlgemeenHet artikel was al snel gevonden op de side de Cooler Master MasterBox MB400L,er stond helaas een verkeerde afbeelding bij geplaatst bleek later na ontvangst.
Staat nu wel de juiste afbeelding bij.
Snel en goed verpakt.
KlantenserviceRMA aangevraagd en als snel werd mij een retourlabel toegezonden (gratis).
Uitgeprint, op de doos plakken en klaar,na ontvangt bij Informatique is het bedrag retour gestort.
AlgemeenWinkel in de buurt van Rotterdam, goede openingstijden en perfect voor afhalen. Online bestellen en met click&collect binnen korte tijd op te halen. Goede retourservice, doen niet te moeilijk. Al met al een fijne winkel met een verrassend groot assortiment, regelmatig hier spullen gevonden die Azerty of Megekko niet heeft.
Algemeengoede site. snel gevonden. koop al jaren bij deze winkel. volgende dag geleverd. alles goed
Verzendingvolgende dag geleverd. alles goed
AlgemeenGiftkaart besteld . Kan niet via de mail code zit onder kraslaag zegt klantenservice.
Gelogen ; is “open” code dus NIET onder kraslaag . Waarom klant niet laten kiezen : met de mail en/of met de post ? Gifkaart is meestal lastminute kado en als dan de post niet mee werkt sta je met lege handen .
Deze keer ging het goed . Vorige keer was de levering te laat
KlantenserviceKlantenservice liegt of is niet goed geinformeerd . Geeft foute info .Edit : Reactie van Informatique geeft er een positieve draai aan maar gaat niet in op mijn suggestie van het kiezen mail en of met post versturen .
Beste Nootgeval,
Het klopt inderdaad dat de code op een Giftcard gewoon zichtbaar is en in deze was de collega die u gesproken heeft dus helaas niet goed op de hoogte, waarvoor onze excuses. De betreffende collega is alsnog juist geïnstrueerd en gelukkig heeft u het cadeau alsnog tijdig kunnen geven.
Informatique klantenservice
AlgemeenBeste prijs in de Pricewatch en sneller geleverd dan ik had verwacht. Uitstekende ervaring voor mij
VerzendingSnel(ler) verstuurd (dan ik had verwacht)
AlgemeenWifi bij mijn schoonvader had een update nodig. Poe switch, AP Lite en outdoor AP (mesh, ivm waterficht) aangeraden. En die is hij gaan halen. Vanmorgen bij hem langs gereden om te installeren. Bleek dat er twee ap lites en een normale switch waren meegegeven. Nota bene met de opmerking dat de AP lite ook waterdicht zou zijn.
Goed, geen probleem, ff ruilen. Blijkt bij omruil dat er een kras achterop de switch zat. Dus deze kon niet geruild worden, aangezien deze zo niet bij UI vandaan gekomen kon zijn. Mooi verhaal, maar de verpakking was nieteens open geweest.
Werkelijk schandalige opstelling, je wordt gewoon genaaid waar je bij staat. En nog voor leugenaar uitgemaakt ook.
En dat terwijl we zelf blijkbaar een beschadigde switch van ze hebben meegekregen.
Uiteindelijk na heel veel discussie en na betaling van 20% restocking fee, kunnen omruilen.
Ik ben al vele jaren vaste klant daar. Ook als ze een paar euro duurder zijn dan de concurrentie. Maar dit was echt de laatste keer dat ik daar iets gekocht heb. Zo jagen ze je vanzelf naar webshops.
Zie boven. Verkopen zelf een beschadigde switch, en laten je nog 20% betalen voor omruil ook.
edit: zal de review niet helemaal aanpassen, maar na contact met de klantenservice is de restocking fee teruggestort. Wat mij betreft zand erover. Blijft lastige situatie met ongesealde producten.
AlgemeenSnelle verzending. Prijs was de laagste die ik kon vinden en er kwamen geen verzendkosten bij.
VerzendingHet product wordt snel verzonden en is dan de volgende dag binnen.
KlantenserviceTelefonisch netjes te woord gestaan. Na de ideal betaling zei de website van Informatique dat de betaling was mislukt. Het was echter wel goed gegaan.
AlgemeenHet is eenvoudig om een bestelling te plaatsen en het product kwam op de afgesproken levertijd. Bij levering is het mogelijk om te kiezen tussen brievenbus post en pakket post.
VerzendingHet product kwam op de afgesproken levertijd. Bij levering is het mogelijk om te kiezen tussen brievenbus post en pakket post.
AlgemeenAltijd goede producten en fijn dat ik het artikel (snel) in de winkel kan ophalen
AlgemeenIk heb in de winkel geïnformeerd naar een poe injector voor mijn ubiquiti switch en access points. De ubiquiti poe injectors die ze me hebben verkocht bleken nadat ik een tijd had getroubleshoot maximaal 100 mbit (er stond alleen fast ethernet op de verpakking) te ondersteunen terwijl alle apparatuur gbit is.
Er wordt bij Informatique geen verantwoordelijkheid genomen voor het advies dat aan klanten wordt gegeven, en qua klantenservice vinden ze een paar tientjes belangrijker dan een tevreden klant. Nooit meer Informatique voor mij.
Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor een duidelijk verkeerd advies, service houdt op bij de deur. Er wordt verscholen achter het onmogelijk kunnen retourneren als de verpakking er niet is, maar dat lijkt me alleen een reden als ik hier zonder advies een keuze had gemaakt. Waardeloze service, ik hoop dat ze gelukkig worden van mijn 29 euro, dat is ze blijkbaar meer waard dan een tevreden klant.
AlgemeenMonitor besteld met aangegeven levertijd van 2-7 werkdagen. Aflevering was lekker snel met 2 werkdagen. Order verliep zonder issues en met duidelijke updates en tracking. De verpakking leek nog ongeopend en het product lijkt na initiele setup in nieuwstaat en goed functionerend.
VerzendingDe monitor was af fabriek al goed verpakt en niet nog eens extra door informatique. De doos kwam droog en netjes aan.
AlgemeenPrima webshop voor de digitale benodigdheden. Site kan wat meer anno 2020. Supportdesk helpt/denkt goed mee.
VerzendingEr was een andere straatnaam op mijn pakket gekomen dan automatisch ingevuld in de winkelwagen.
KlantenserviceUitstekend geholpen door Daniel.
AlgemeenArtikel kiezen, bestellen, kiezen voor levering of ophalen. In dit geval voor ophalen gekozen. In de bevestigingsmail van de order kan je aangeven dat je de bestelling vandaag komt ophalen.
Aangekomen, nummertje trekken, doorlopen, gelijk aan de beurt, artikel wordt gehaald, afrekenen en klaar. Totale tijdsinvestering van openen website tot afrekenen en artikel in handen: nog geen drie uur.
AlgemeenIk wilde een laptop bekijken die op voorraad was. Daarvoor ben ik naar Berkel en Rodenrijs gereden (45 minuten). De laptop was inderdaad op voorraad maar omdat die niet in de winkel stond mocht ik hem niet bekijken. Blijkbaar wil men alleen als web shop fungeren.
Later die avond die laptop (HP Envy 15 ep0175nd) gekocht bij bol.com, helaas dus zonder hem gezien te hebben. Laptop bevalt vooralsnog uitstekend.
Beste harrie3,
Uw review is besproken met onze shopmanager, want het zou weldegelijk mogelijk moeten zijn om een laptop te bekijken, ook als deze niet in de showroom staat. Onze excuses voor het ongemak dat hierdoor voor u is ontstaan.
Informatique klantenservice
AlgemeenMakkelijk proces om te bestellen als iets op voorraad is. Ik haal het dan altijd op (scheelt verzending) en dan is het een kwestie van paar minuten wachten tot je het in handen hebt. Zorg er wel altijd voor dat het ook daadwerkelijk op voorraad is... Geen verder ervaring met klantenservice / verzending.
AlgemeenLijkt op het eerste gezicht een prima winkel, maar schijn bedriegt. Heb hier een monitor besteld i.v.m. kortingsactie, maar zij maken hun belofte niet waar. Stond op de site dat monitor bij leverancier leverbaar was en binnen 3 werkdagen geleverd zou worden, daar klopt dus helemaal niks van. Ik heb zo'n spijt dat ik voor deze winkel had gekozen. Kortingsactie bij een andere winkel heb ik nu gemist met dank aan Informatique en mijn bestelling is nog steeds niet binnen! Heb nog nooit zulke slechte service gezien.
VerzendingGewoon bagger. Ze kunnen het product niet leveren terwijl ze zeggen van wel. Klopt niet wat er op hun website staat. Ik wacht al meer dan 2 weken zonder enig teken of ik mijn product nog ooit binnen krijg.
KlantenserviceKlantenservice reageert gelukkig wel wanneer ik ze opbel. Medewerker aan de lijn zegt dat de monitor toch niet snel leverbaar was, en dat ze via een langere route de monitor binnen moesten halen. Aanvankelijk vond ik de uitleg begrijpelijk, maar het zijn uiteindelijk loze woorden. Medewerker was wel vriendelijk en professioneel, maar dat maakt niks uit want er wordt toch niets gedaan om het probleem op te lossen. Je moet er ook telkens zelf achterna gaan. Ze laten helemaal niks weten over de status van je bestelling.