Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestelling is zonder problemen verlopen. Op tijd binnen. Later zag ik dat de prijs van het product was gezakt na mijn aankoop, ik heb gebeld en netjes het verschil terug gekregen.
KlantenserviceIk heb een monitor gekocht, maar toen ik later nogmaals op de website keek was opeens de prijs gezakt. Na een kort belletje kreeg ik gelijk het verschil teruggestort op mijn rekening. Top!
AlgemeenMakkeljjk bestellen en vlug geleverd. De volgende dag al mijn nieuwe monitor in huis. Heel tevreden mee.
VerzendingGoed verpakt, snel geleverd.
AlgemeenBij Paradigit helemaal prut niet geleverd , hier bestellen en volgende dag in huis
Perfect
Vandaag bestellen volgende dag in huis
AlgemeenMakkelijk te bestellen. Volgende dag in huis. En binnen 2 minuten geïnstalleerd voor gebruik. Top scherm voor een goede prijs.
AlgemeenBestelling geplaatst tijdens één van de drukste momenten in de maand november! Volgende dag gewoon op tijd geleverd in België. Aanrader!
Product is nog steeds in orde na 2 dagen gebruik!
Levering op tijd!
AlgemeenHeel blij. Makkelijk om te bestellen, goede prijs, super snelle levering en ardige customer sservice
AlgemeenEigenlijk ging alles vlekkeloos, alleen liep ik tegen een kleine irritatie aan omdat mijn (> 10 jaar oude) account niet meer bleek te bestaan. Bestellen zonder account gaat prima, maar je moet dan een heleboel gegevens invullen en het is niet duidelijk of ze die gegevens ook gaan onthouden zodat je hiermee een nieuwe account kunt aanmaken. Ik heb de indruk dat dit uiteindelijk niet is gebeurd. Van een moderne webwinkel verwacht ik eigenlijk dat je dit kunt combineren, zodat je al die gegevens de volgende keer niet opnieuw hoeft in te vullen.
VerzendingSnel verzonden, paste door de brievenbus en ging ook in de brievenbus.
AlgemeenFijne site met veek keuze. Soms zie je alleen door de bomen het bos niet meer qua aanbod. Hierbij helpt de Tweakers pricewatch dan weer mega goed.
VerzendingOveral stond aangegeven dat er met PostNL verzonden werd. Uiteindelijk kwam het via DHL, welke een totaal andere, en grotere bezorgwindow hebben in mijn wijk.
AlgemeenInformatique is al Decennia lang mijn nummer 1 computerwinkel in zuidholland.
Gewoon een eerlijjk en goed bedrijf.
Altijd goed geholpen en zonder onnodige kosten
AlgemeenWas opzoek naar een nieuwe cpu (i9 10900k) en deze was bij alle (web)shops die ik ken uitverkocht met een onbekende levertijd. Na het checken van de Tweakers pricewatch geconstateerd dat informatique deze wel op voorraad had. Kende deze winkel nog niet en was wat sceptisch over hun effectieve voorraad aangezien je niet in real time kan zien hoeveel ze van een betreffend product op voorraad hebben. S'avonds na 20u de bestelling geplaatst en iets na 22u de verzendbevestiging ontvangen met de t&t. Dag nadien de bestelling in een keurige doos ontvangen. Verzending was met Postnl.
AlgemeenGoede winkel met goedkope items. Aan de website mag nog wel gewerkt worden. Voor de rest hebben ze een groot assortiment.
VerzendingNiet altijd op tijd. Corona krijgt dan de schuld.
AlgemeenPrima website, goede prijs, duidelijke en snelle orderbevestiging, snelle levering na 24 uur, goed verpakt. Top.
VerzendingVerzending was snel en zeer goed verpakt.
AlgemeenInitiële aankoop van een set Corsair LL120 fans is soepel en vlot verlopen. Echter na nog geen jaar vertoond één fan kuren welke ik onder garantie wil laten repareren/vervangen.
Volgens het consumentenrecht moet dit geheel kosteloos gebeuren, Informatique houdt echter vol dat ik zelf de verzendkosten moet dragen welke ongeveer 20% van de waarde van een nieuwe fan zijn. Naar meer malen aangeven dat dit niet netjes is en wettelijk ook niet is toegestaan, blijft Informatique bij hun standpunt.
Erg onklantvriendelijk dus en jammer dat dit nu via waarborg geschil moet worden opgelost.
Verzending was snel en op tijd.
KlantenserviceWeigert zicht te houden aan het consumentenrecht, door verzendkosten te rekenen voor een reparatie/vervanging van een ondeugdelijk product binnen de garantie periode.
Algemeen.....altijd snelle levering en met een nette prijs
duidelijke website en overzichtelijk.....alles goed te vinden
snel en netjes geleverd
AlgemeenBetrouwbaar bedrijf. Er is heel veel keuze op de site maar, eenmaal je gevonden hebt wat perfect bij je past is het eenvoudig besteld.
Op tijd verzonden en keurig geleverd. Prima!!
Een aanbieding die voorbij kwam maar eigenlijk op het perfecte moment.
Super blij mee.
AlgemeenBestelling ging super, contact met klantenservice telefonisch ook helemaal goed. Klein issue tijdens bestellen maar snel opgelost.
Op de website staat dat bij afhalen betaald kan worden met American Express, online dus helaas niet. Bij doorklikken naar betalen kon de betaling dus niet voldaan worden. Omdat het artikel nog maar 1 keer op voorraad was telefonisch contact opgenomen om dit te corrigeren en binnen een paar minuten was de bestelling alsnog voltooid. Helemaal goed dus. Enige minimale minpunt is niet accepteren American Express en betaling vis Paypal heeft relatief hoge additionele kosten.
Goed verpakt en snel in huis.
KlantenserviceNemen snel op en problemen zijn in minder dan een minuut opgelost. Specifiek aanpassen naam op account en opnieuw plaatste bestelling ivm niet kunnen betalen van originele order. Zeer soepel, vriendelijk en professioneel.
AlgemeenFijn bedrijf, website wat gedateerd. Bij Informatique een 3070 kunnen scoren die totaal onverwacht op voorraad kwam. Heel blij mee.
VerzendingZe versturen met PostNL. Wat mij betreft de beste / fijnste / snelste optie. Product was dus ook netjes volgende dag in huis ondanks de huidige drukte.
AlgemeenPrima overzichtelijke webwinkel met de juiste spullen, altijd tegen een goede prijs. Bestel er al meer dan 16 jaar...
Verzendingleveringen altijd op tijd, conform afspraak.
KlantenserviceOmruilen en advies, elke keer totaal geen probleem.
Algemeensnel en goedkoop een tweede kans product gekocht, gevonden via tweakers prijzenoverzicht. Keurig op tijd geleverd.
VerzendingKeurig op tijd, zoals aangegeven.
AlgemeenMega lange wachtrij bij uitgiftebalie. 1 medewerker aan het werk en tientallen wachtende klanten. Ik dacht even snel een muis op te halen, dat heeft dus een uir geduurd. Bizar in deze online/pickup tijden. Zet die balie vol met mensen! 4 uitgiftepunten, beman ze!