Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

overzichtelijke site met goede zoekfunctie waardoor je het product snel kunt vinden. Product omschrijving is duidelijk.

Snelle levering van het product met PostNL.

Router aangeschaft. Duidelijke site en goede prijs.
Product naar verwachting. Eindelijk snelle WiFi in de club hier

Alles op tijd binnen

Een paar maanden geleden heb ik een verkeerde Xbox controller besteld bij Informatique. Direct daarna heb ik naar de klantenservice gebeld en ik had netjes 14 dagen later mijn geld terug. Twee maanden later koop ik een andere Xbox controller bij Informatique voor een goede prijs en die werd netjes de volgende dag geleverd! Daarnaast ook fijn dat je geen account nodig hebt bij Informatique, ik ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen!

Gewoon goed! Geen complicaties gehad.

Fijn personeel, kreeg netjes mijn geld terug.

Koopjeshoekartikelen zijn niet volledig omschreven. Essentiele informatie over de staat van het product is bewust of onbewust niet genoteerd. Voor een webcam stond er dat het een retourneert product is die door Logitech gecontroleerd is en functioneert. Echter levert Logitech hun refurbished producten niet zo af en is het artikel zeer intens gebruikt.

Goed verpakt. Minimaal doosje.

Beste ReseT,

Wat vervelend om te horen dat de omschrijving van het outlet product niet overeenkomt met hetgeen je ontvangen hebt. We proberen de product omschrijvingen zou goed als mogelijk te maken en dat is hier duidelijk niet goed gegaan. Indien je het product liever niet wenst te behouden mag je deze uiteraard binnen de 30 dagen retourtermijn aan ons terugsturen. De
verzendkosten hiervan zullen wij aan je vergoeden.

Informatique klantenservice

Beschikbaarheid en snelle levering. Alles zoals beloofd. En dat kleine dingetje werd direct online opgelost. Mijn 4e laptop bij deze firma vandaan. Een top bedrijf in mijn beleving.

Goed verpakt en netjes afgeleverd.

Helder en duidelijk ze weten waar ze over praten. Geen nep advies met eerlijke prijzen.

Ik zocht een Webcam, kwam via tweakers en prijzen bij Informatique uit. Makkelijk zoeken en vinden, goede info, concurrerende prijs.
snelle levering.

prima voor elkaar en keurig op tijd

Een bestelling geplaatst om 22.30u, volgende dag geleverd omstreeks 17.30, niet normaal! Ik geloofde het voorgeschotelde bezorgmoment niet, maar het was écht zo.
Chapeau :)

Eigenlijk wat je verwacht. Je besteld iets, wordt op de hoogte gehouden van de bestellingen, en de bestelling is binnen 2 dagen aanwezig. Top

Ik heb hier tegen sinterklaas aan een videokaart besteld tegen een schappelijke prijs gezien de huidige marktsituatie. Ben er erg blij mee.

Het bestelproces is goed ingericht en kreeg snel een bevestigingsmail. Het pakket was netjes verpakt en er zat een zak pepernoten en een kaart bij. Leuk om te ontvangen.

Ik zocht vervanging voor mijn kapotte D-Link USB-hub die uhubctl ondersteunde. Informatique had dezelfde hub nog te koop met artikelnummer 133395. Deze heeft een USB-B aansluiting.

Helaas heeft Informatique me de verkeerde USB-hub gestuurd. Niet de USB-hub met USB-B en artikelnummer 133395, maar de USB-hub met een USB-C aansluiting en artikelnummer 151001. Deze hub heb ik al eens eerder geprobeerd en heeft geen uhubctl. Daarom ik heb bewust de versie met USB-B besteld, maar dus nooit mogen ontvangen.

Ik heb direct contact opgezocht met Informatique via de e-mail en daarin uitgelegd dat ik de verkeerde USB-hub heb ontvangen en graag wil retoureren. De verpakking is niet open geweest, dus dat maakt het helemaal makkelijk. Maar helaas heb ik hierop heb ik geen reactie gehad. Dit was vrijdag voor het weekend.

Vervolgens op maandag heb ik ze geprobeerd te bellen. Geen gehoor. Gelijk opnieuw een e-mail gestuurd, maar nu zijn we een paar dagen verder en ik zit nog steeds op een antwoord te wachten.

Kortom, ik zit met een verkeerd geleverde USB-hub en een winkel die me negeert om dit artikel te retourneren.

----------- update 16 december 2021 -----------

Inmiddels is het product geretourneerd en is het bedrag terug gestort op m'n rekening.

Kort na de review hier op Tweakers nam Informatique contact met me op en hebben ze eerlijk verteld dat het heel druk is en dat ze (mijn) mails over het hoofd hebben gezien. Daarna volgde ook een mail met een retourlabel en kon ik het kosteloos terug sturen.

In eerste instantie was de bestelling dus niet goed verlopen, maar Informatique heeft het uiteindelijk goed opgelost.

Beste Frits,

Wij begrijpen zelf ook even niet wat er is misgegaan, waardoor je geen reactie van ons hebt mogen ontvangen, waarvoor onze excuses. We gaan dit uitzoeken en nemen nu alsnog direct contact met je op. We zullen je dan voorzien van een retourlabel voor het terugsturen van het onjuist geleverde product.

Informatique klantenservice

Sdxc kaartje gekocht en voor afhalen gekozen. Niks op aan te merken. . . .

Gisteren een GPU besteld bij Informatique. Volgende dag in huis ondanks de GPU gekte, top!

De GPU was goed verpakt, en kwam snel binnen. Tijdens het uitpakken merkte ik zelfs dat Informatique een zak pepernoten had toegevoegd! Leuk

Aanvullende RAM voor een Synology NAS gekocht. Geadverteerde volgende dag levering, en ook daadwerkelijk de volgende dag geleverd. Net proces, met alle noodzakelijke informatie fatsoenlijk gedeeld.

Exact op tijd verstuurd en ontvangen. Recentelijk (ongerelateerd aan Black Friday) een boel hardware gekocht, en er achter gekomen dat veel webshops adverteren met producten op voorraad en volgende dag levering als je vóór een bepaald tijdstip besteld, maar geregeld gebeurd dat gewoon niet. Producten zijn niet daadwerkelijk op voorraad, zonder opgaaf wordt er gewoon enkele dagen later verstuurd, etc.

Hier was dat in ieder geval geen enkel probleem, om half 10 's avonds besteld, en de volgende dag netjes ontvangen!

Twee WD Purple HDDs gekocht bij Informatique - naar alle tevredenheid. Goede producten, snel geleverd.

Goed verpakt, snel geleverd

Kreeg prijsalert via Tweakers voor de Asus desktop PC die ik wilde. Goede black friday aanbieding

Ondanks Black Friday drukte volgende dag geleverd. Doos van fabrikant

Mijn eerste aankoop bij dit bedrijf, voor een mooie prijs de samsung T7 touch 2TB kunnen kopen.
Gekocht toen die op voorraad stond bij hun volgens de website, levertijd van 1-4 dagen.

Na meerdere mails, telefonisch contact gemaakt, daar werd mij verteld dat ik de volgende dag terug gebeld word met meer informatie m.b.t. mijn order. Geen telefoontje ontvangen, heb dus zelf weer moeten bellen. Blijkt het helemaal niet op voorraad te zijn, ‘verwachte leverdatum’ van 11 januari, nou lekker dan.

Te laat en foutieve indicatie van levertijd vanuit hun leverancier.

Defect apparaat retour gezonden. Defect wordt in twijfel getrokken door Informatique. Gevolg: kosten voor retour worden niet vergoed.

Beste Lazydog,

Vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt met onze winkel. Graag wil ik nagaan wat het geval was. Als er door ons een fout gemaakt is, zullen we dat uiteraard alsnog in orde maken. Zou je een bericht willen sturen naar klacht@informatique.nl met je klantgegevens, dan pak ik het direct op met de betreffende afdeling.

Update 03-12:
Beste Lazydog,

We hebben je zojuist een email gestuurd en hopen dat de klacht naar tevredenheid is opgelost.

via tweakers de nvme 970 evo plus besteld. was bij een andere groothandel iets goekoper, maar dan kies ik liever voor een zaak in nederland. 1 klik en je kijkt meteen bij informatique naar het artikel wat je zoekt. een snelle controle verteld dat prijs en artikel precies is als datgene wat ik zocht. zo zie ik het graag. ook betalen is geen probleem en alles verloop soepel.

mijn ssd is verpakt in een simpele passende noppen envelop. gezien de orginele verpakking van het product vind ik dit een prima manier van verzenden.
veel beter dan een onnodig grote doos. ook hier ben ik zeer tevreden over.

Dit product is wat ik wilde hebben met super snelle levering en het was goed verpakt

snelle levering

het was niet nodig om er gebruik van te maken

Ik kreeg een price alert vanuit tweakers voor de Samsung 970 Evo plus 1 tb ssd.
Amazon was daarmee bizar aan het stunten. ik zag dat informatique met iets meer dan een euro meeging met de met de prijs en bestel liever niet bij Amazon.
Vandaar de keuze voor informatique.

Bestellen bij informatique ging makkelijk en het is de volgende dag keurig netjes geleverd.

Scorekaart voor Informatique