Informatique

Gebruikers over webshop Informatique

zoals altijd super snelle service.
de zelfde dag nog een afhaal bericht.
even langs rijden, bij de ingang scannen, en alles wordt verzameld.
en daarna makkelijk contant kunnen betalen.
wat wil je nog meer.

Externe dvd speler voor mijn laptop gekocht. De dvd speler werd in goede staat afgeleverd.

De dvd speler werd op het aangegeven tijdstip bezorgd.

Kocht een nieuwe grote muismat van Sharkoon. Deze zat onder het stof en haar. En Informatique maar volhouden dat het product niet eerder verkocht was. Ze geloven hun eigen administratie meer dan de waarneming van een klant. Zeer slechte service nadien. Ik koop hier nooit meer iets.

Doos was aan buitenkant iets beschadigd en was met plakband dichtgemaakt. Dan moet er toch een belletje gaan rinkelen dat het om een tweede hands product gaat zou je denken.

Zeer slechte service na mijn constatering. Alleen maar excuses en het ligt niet aan Informatique want de administratie klopt als een bus bij hun. Ja ja. Pfff.

Wat HDMI kabels besteld aangezien ik wat kortere nodig had, Informatique had deze op voorraad vandaar dat ik besteld had. Al meedere keren afgelopen jaren bij Informatique besteld wat mij betreft prima betrouwbare shop

goed verpakt kon niet veel mis mee gaan via brievenbus envelop

Netjes geholpen en product snel en netjes geleverd voor een goed prijs en de monitor voldoet aan mijn verwachting en zoals op de site staat omschreven.

Netjes en snel donderdag vroeg besteld vrijdag geleverd en dat met de drukke dagen

Krijg nertjes bevestiging en factuur per mail verstuurd

Desktop besteld en thuis ontvangen via dhl . Er zat geen informatie of document bij . Bij navraag telefoons was men klant onvriendelijk en zei dat kun je zelf op zoeken op het internet . Ik heb de desktop teruggestuurd van zo'n klant onvriendelijk bedrijf wil ik geen desktop . Ik hoorde maar niets heb weer navraag gedaan telefonisch . Antwoord dat hoort u als het zo ver is. Kortom geen enkel poging om het even na te kijken . Inmiddels wel het geld terug zonder verder bericht . Maar nog geen retour verzendkosten ontvangen. e mail gestuurd maar nog geen reactie .

Klant onvriendelijk, bedrijf is niet ingericht op en om service te verlenen om het proces aan de klant duidelijk te houden

klantenservice is er niet , verkopers staan je te woord.

Zie het antwoord , van dit bedrijf. Op hun site staat duidelijk dat retourverzendkosten vergoed worden. En als je klanten wat levert hoor je daar minimaal een handleiding of aan a4 met stapoen plan maak me niet uit wat. Lever service !!

Beste Postmen60,

We vinden het jammer om te lezen dat de desktop pc tegenviel en u niet tevreden bent over onze klantenservice. Bij de betreffende Lenovo desktop pc wordt inderdaad geen uitgebreide handleiding geleverd en we kunnen telefonisch (op afstand) slechts tot een bepaalde hoogte support bieden. Indien een klant een bestelling aan ons retour stuurt vanwege een verkeerde aanschaf, zijn de kosten voor verzending voor de klant. Onze excuses dat we u niet voldoende konden ondersteunen met uw vragen en dat u meer van de pc had verwacht.

Informatique klantenservice

Ze hebben over het algemeen alles op voorraad of korte levertijden.
De prijs is redelijk normaal.
Laatst een complete gamepc voor iemand besteld, sommige onderdelen waren bij andere shops goedkoper maar uiteindelijk toch alles bij informatique besteld.
Hier heb ik goede ervaringen met garantie afhandeling en after sales.

Verpakken mag wel wat beter. Alle onderdelen zaten in een grote doos met luchtzakken maar de doos was dicht gemaakt met een enkele strip plakband.
Bij aflevering was de doos hierdoor ook half open en zag je de producten liggen, gelukkig miste er niks.
De computer kast was helaas wel beschadigd.

Tot nu toe goed

Beste Incmve,

We zijn erg blij om te horen dat u de computer onderdelen bij ons besteld en tevreden bent met onze service! Het is jammer om te horen dat de zending niet voldoende dicht getaped was, waardoor de doos gedeeltelijk open was. Gelukkig is er niets vermist geraakt en we hebben dit direct doorgegeven aan onze verzendafdeling.

Informatique klantenservice

Goede Service, netjes per mail alles ontvangen aan informatie van mijn status bestelling, super klantvriendelijk gericht, en de simulator hoek geweldig ingericht en ook gebruik van moge maken om mijn keuze nog een keer te bevestigen tot koop of niet. om het al een zeer tevreden klant van een leuke ervaring met deze winkel.

vriendelijk, direct, eerlijk, informatief, aandacht voor de klant.

Informatie gevraagd wat voor mij de juiste computer zou zijn. Prima de verschillen uitgelegd, daarna de desktop klaar gezet zodat ik deze direct kon meenemen.

---

In de winkel stond alles reeds klaar.

In de winkel stond alles reeds klaar.

Na enkele dagen een mailtje of alles goed werkt en of ik nog vragen had.

Makkelijk besteld, en zo in huis. Er stond 2 tot 7 werkdagen bezorgtijd en het was een dag na bestelling al onderweg voor bezorging.

Snel en netjes bezorgd. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop :)

overzichtelijke webshop, en nette prijzen

klein probleempje met en gekochte behuizing, perfect opgelost,
Dat schept vertrouwen !

Omdat mijn 1TB SSD's van Samsung langzamerhand aan het vollopen zijn wilde ik 2 nieuwe kopen van 2TB. Ik kon ze redelijk eenvoudig op de website vinden en ze waren redelijk geprijsd. Bestellen was simpel en bestelbevestiging, orderbevestiging en verzendmelding (met track & trace) kwamen er snel achteraan. Aflevering (goed verpakt) was de dag (24 uur en 7 min) na de bestelling.
Ik heb geen contact gehad met de klantenservice.

Vlot verstuurd. Goed geïnformeerd via track & trace plus nog een mailtje van DHL-Parcel dat ze eraan kwamen. Ruimschoots op tijd (beloofd was: de volgende dag), goed verpakt en intact afgeleverd.

Snelle levering en een duidelijke website.Producten worden uitgebreid beschreven met technische specificaties en eventueel reviews.

Degelijke USB 3 kabel

Klantenservice reageerde zeer snel op mijn vraag.

Op advies van Corsair SODIMMs besteld die toch niet single sided bleken te zijn.
Dat was blijkbaar ook voor Corsair een verassing.
Zij vroegen om een foto, maar ik had de modules reeds retour gestuurd.
Op mijn verzoek heeft Informatique mij een foto gestuurd.
Nu maar hopen dat Corsair alsnog single sided geheugen kan leveren.

Ik had nieuwe hardware gekocht om mijn oude pc te upgraden, echter toen ik het mobo aansloot kreeg ik geen beeld en zou een BIOS update moeten plaats vinden volgens website fabrikant. Helaas lukte mij dat niet en ik terug naar de winkel. Dit zou 3 tot 5 dagen gaan duren. Ik balen. Echter de volgende ochtend komt er een bericht... uw mobo is gereed, komt u het ophalen?. deze opgehaald en er waren geen kosten, en eenmaal thuis werkte het perfect en kon ik door met bouwen.
Daarom kocht ik bij Informatique, goede service, vriendelijke medewerkers.

Er werdt aan de balie voor reparatie/klachten rustig en begripvol geluisterd en alles is netjes uitgelegd en ook mijn vragen waren prima beantwoord. ook al stelde ik sommige vragen 3x.

Een sharkoon Elbrus 1 gaiming chair stoel zwart / roze gekocht goede prijs voor de stoel en conform verwachte kwaliteit. Informatique had de beste prijs

Een stoel besteld en die werd geleverd door DHL diverse keren is de levering uitgesteld waardoor het 6 dagen duurde. Mijn ervaring met DHL zijn over het algemeen niet heel goed.

Beste Fermat2006,

We vinden het erg jammer om te vernemen dat uw zending met zo'n grote vertraging is afgeleverd, waarvoor onze excuses. We willen u vragen om een bericht naar klacht@informatique.nl te sturen met uw gegevens, zodat we hiervan melding kunnen maken bij de vervoerder en nagaan wat er fout is gegaan. Nogmaals onze excuses en het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de stoel.

Informatique klantenservice

Netwerkkaartje snel bezorgd voor weinig geld. Zou per post gaan (2 dagen) maar werd toch per pakketdienst verzonden (1 dag) zonder extra kosten.

Sneller dan verwacht voor hetzelfde geld (pakketpost ipv briefpost). Prima.

Ik had een gamingstoel bij deze winkel aangeschaft.

De stoel kwam keurig op tijd. na een redelijk makkelijke installatie kwam ik erachter dat de stoel, ondanks dat deze voor wat forsere mensen geschikt zou zijn, de stoel toch te klein was.
Retourprocedure gestart, stoel weer zo goed en kwaad als het kon weer in de doos ingepakt. en teruggestuurd.

De reactie van de winkel was aanvankelijk 20% waardevermindering vanwege de open verpakking. Nadat ik hen had duidelijk gemaakt dat dit toch niet anders kon omdat ik de stoel toch moest uitproberen, kwamen zei hierop terug en heb ik het volledige bedrag teruggestort gekregen.

Super Winkel dus, ik had allereerst bij hen moeten vragen over deze stoel want achteraf leken de medewerkers zeer goede product kennis te hebben.

Op zoek naar een laptop kwam ik toch weer bij Informatique uit. Bestellen was een fluitje van een cent, zo gebeurd. Informatique heeft duidelijke filters waardoor ik snel en precies vond wat ik wilde hebben.

Lekker snel geleverd.

Waar Informatique in uitblinkt is zijn prijs en de bestelservice en site
zijn ook prima in orde.

Prima service, ook na bestelling de verzendinformatie .

Scorekaart voor Informatique