Gebruikers over webshop Informatique
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet was makkelijk om een bestelling te plaatsen ondanks dat ik veel vragen had en heel specifieke systeemeisen.
VerzendingInformatique levert volgens afspraak, alles netjes ingepakt. Probleemloos ontvangen een dag na de bestelling - inclusief track & trace.
KlantenserviceZe zijn heel deskundig bij Informatique en nemen de tijd om te antwoorden (ook via email).
AlgemeenKomen ze met een aanbieding en prompt kunnen ze niet leveren.
Doe dit niet als je er niet aan kunt voldoen.
Zit nu al een week te wachten en heb nu mijn geld teruggevraagd.
Heel knullig.
Beste Paulus1,
We vinden het erg vervelend om te lezen dat een product uit de aanbieding niet meer leverbaar was. We zouden graag nagaan welk product het betreft, zodat we kunnen kijken wat de reden is en of er een oplossing te bedenken is. Zou u een mail willen sturen naar klacht@informatique.nl met de informatie? Dan nemen we contact met u op.
Onze excuses voor het ongemak!
Informatique klantenservice
AlgemeenZoals gebruikelijk bij Informatique verliep alles van bestelling tot en met de levering de volgende dag vlekkeloos.
VerzendingOndanks dat de bestelling wat later op de avond geplaats werd, toch de volgende dag geleverd
AlgemeenGewoon goed zoals ik van Informatique gewend ben. Satus op website klopt, en afhalen ging (nagenoeg) volgens verwachting.
KlantenserviceIk heb een Green Cell UPS aangeschaft bij Informatique. Het blijkt dat de Informatique ook een DHL punt erbij moest beginnen. Dat vond ik nogal jammer want daardoor liep mijn afhaal tijd (het ophalen van mijn bestelling bij Informatieve) best wel op. Anders dan dat is het wat ik gewend ben van de Informatique, gewoon goed.
Beste MrBreaker,
Bedankt voor je review en onze excuses dat het momenteel drukker is met het servicepunt. Wij hadden op voorhand niet voorzien dat meerdere andere service/afhaalpunten in onze regio zouden sluiten tijdens de vakantieperiode. Hierdoor ontvangen wij 3 tot 4 keer zoveel zendingen als normaal en waren daar op voorhand helaas niet op ingericht.
We doen ons uiterste best om dit op te lossen, zodat je in het vervolg weer sneller geholpen kan worden.
Informatique klantenservice
AlgemeenEen geheugenmodule besteld. Op tijd geleverd. Naar mijn mening de verpakking mocht wat steviger. Het was in een bubbelenvelop gestopt.
VerzendingNaar mijn mening de verpakking mocht wat steviger, bijvoorbeeld in een doosje. Het was in een bubbelenvelop gestopt.
AlgemeenAch vanaf het begin reeds klant. En al die jaren nooit geen problemen gehad met bestellingen. Zowel on-line niet (als de eerste 10 jaar afhalen niet)
VerzendingOver het algemeen op tijd binnen. Ging het eens fout, was het 99.9% de Post.nl waar het fout ging.
Klantenservice99% altijd netjes en vakkundig te woord gestaan.
M.a.w. kwaliteit is dus altijd hoog gebleven, das best uniek te noemen.
AlgemeenIk had een SSD besteld; Kioxia Exceria G2 M.2 1TB, en ik had over de levertijden gemaild, de reactie was erg vlot en de bezorging zelfs dagen eerder dan verwacht.
VerzendingDegelijk verpakt, en eerder bezorgd, in goede staat kortom keurig. Maak weinig mee dat de levertijd sneller was dan aangegeven.
KlantenserviceIs oplossingsgericht, de verkoopadviseur heeft moeite genomen om het toch eerder te laten bezorgen, dat zie je niet veel.
AlgemeenSupersnelle afhandeling van bestelling!Het bestelde werd een dag later via Post.nl geleverd
Ik ben en blijf al jaren klant bij deze winkel.
Stevig doosje met luchtkussentjes.Dus geen schade ofzoiets.Post.nl leverde aan deur op vierde etage dus toppie.
KlantenserviceIk had geen klachten.Jaren geleden had ik iets verkeerd besteld en na een telefoontje is dit prima opgelost.
AlgemeenNormaal geen problemen gehad met het bedrijf, als ik iets bestel dan komt het gewoon binnen.
Alleen dit keer was het anders, had een laptop besteld waar van alles mis was, zoals de hinge, trackpad en nog meer. Contact opgenomen, en heel netjes geholpen. Ik zou namelijk een nieuwe krijgen en de oude kosteloos terug kunnen sturen. Bleek uiteindelijk dat de DHL retour die ze hadden gegeven niet werkt. Contact opgenomen, geen reactie. Herinnering gestuurd, geen reactie. Erg jammer want was altijd erg positief over ze.
Verzending is altijd prima meestal ook optijd. Dus niks over te klagen op dit gebied.
KlantenserviceContact opgenomen, geen reactie. Herinnering gestuurd, geen reactie. Erg jammer want was altijd erg positief over ze.
AlgemeenHet bestelproces loopt van begin tot aan het eind heel soepel, informatie is heel duidelijk
VerzendingProduct werd binnen 24 uur geleverd, bezorging aan de deur, postbezorger belde aan wat ik wel zo prettig en veilig vindt
AlgemeenBestellen verloopt overzichtelijk en de levering verloopt redelijk snel. Factuur via e-mail is volledig en duidelijk opgesteld.
VerzendingProduct is keurig verpakt. Helaas is er een defect maar ook dat wordt netjes en snel afgehandeld.
KlantenserviceTelefonisch goed bereikbaar. Vriendelijk en deskundig geholpen. Terugbetaling duurt een paar dagen maar verloopt verder ook goed.
AlgemeenUbiquiti Unifi 6 In-Wall Access Point besteld, prima geregeld, goede prijs. De website zelf voelt wel een beetje gedateerd aan en zoeken werkt niet altijd even goed maar dat maakt niet heel veel uit omdat het order proces wel gewoon top werkt.
VerzendingHet pakket is snel verzonden. Het was ook netjes ingepakt en de doos kwam tenminste niet kapot aan (wat wel eens anders is).
AlgemeenKom er al ruim 10 jaar voor al m'n computer- en laptop benodigdheden.
Vorige week een nieuwe GPU en monitor gescoord.
Verreweg de beste in de regio qua aanbod en service.
In mijn ervaring is de prijs ietsje hoger dan de goedkoopste aanbieders, maar omdat het zo dichtbij is en vanwege de vele goeie ervaringen ga ik het liefst naar Informatique.
Mooie showroom ook tijdens het wachten om rond te neuzen.
Ik haal altijd af, en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.
Prima service, ik weet eigenlijk altijd wel zelf wat ik wil.
Twee jaar terug waren een aantal componenten van mijn PC defect en verouderd, toen zijn de hardeschijven, voeding, en GPU mooi overgezet in een nieuwe kast met nieuw moederboard, CPU, en geheugen.
Door de drukte duurde het wat langer maar ik ben keurig op de hoogte gehouden.
AlgemeenSeasonic voeding van 99 euro bij deze winkel gekocht, zou binnen 1-2 dagen aan huis geleverd moeten zijn. De voeding stond al een maand voor genoemde bedrag en levertijd op hun site toen ik mijn bestelling plaatste; geen verrassingen dus? Kreeg netjes een orderontvangstbevestiging en een halve dag later de orderbevesting dat alles goed verwerkt is. Prima.
Maar ohjee, na maarliefst 20 dagen nog geen voeding ontvangen alsmede geen verder bericht. Site klopt dus niet, wat is er aan de hand?
Ik doe navraag en binnen enkele uren is het antwoord; de voeding zal niet voor dit bedrag geleverd worden, er moet 30 euro bij.
Voor het oorspronkelijke bedrag was wel een andere "betere" voeding beschikbaar maar daar had ik mijn bedenkingen bij (ongunstig prijspunt en minder merkvertrouwen) dus ik heb het verzoek gedaan mij het vooruitbetaalde bedrag te retourneren. Hopelijk hoef ik daar niet ook 20 dagen op te wachten.
Slechte ervaring dus. Ik geloof dat we onderhand wel hogere verwachtingen mogen hebben van online winkels. Prijzen en leveranciers status op de site zijn toch geautomatiseerd? En waarom geen bericht als iets niet geleverd wordt omdat ik opeens moet bijbetalen? Daar hoeft de klant toch zeker niet achterna te bellen?
AlgemeenGoede website met duidelijke indicatie van prijs en voorraad. Enkel wat minder handig op mobiele browsers.
VerzendingVia email op de hoogte gehouden van de status van bestelde producten, Afhalen in de winkel is geregeld via een handig systeem zodat je niet al te lang hoeft te wachten. Verzending is netjes ingepakt en op tijd. Factuur kan via email dus geen papier meer en altijd terug te vinden
KlantenserviceHeb een keer een product besteld dat na snelle en correcte levering toch niet aan mijn eisen bleek te voldoen. Na contact met de klantenservice werd een RMA nummer toegestuurd zodat ik het product kon retourneren. Het volledige aankoopbedrag werd geretourneerd, enkel verzendkosten waren uiteindelijk voor eigen rekening hetgeen ik zeer redelijk vind.
AlgemeenIk denk een van de betere winkels met een goede website / webshop . Zeer ruim assortiment dus keuze genoeg .Service is ook top . Ik had voor mijn zoon een monitor besteld en bij afhalen bleek de voorraad niet te kloppen . Na overleg een duurdere monitor gekregen voor de prijs van de door ons bestelde .
Helaas ging deze na een jaar stuk maar is voor garantie terug gegaan en kosteloos gerepareerd . Ook dit is goed verlopen , we werden goed op de hoogte gehouden wat betreft de status van de reparatie.
Netjes via mail op de hoogte gehouden van de status van bestelde producten , ideaal vindt ik ook de factuur via e-mail . Geen papier meer en altyd terug te vinden
KlantenserviceZoals in mijn review staat , het leveren van een duurdere monitor voor de prijs van onze bestelde monitor bij voorraad verschil . En de goede service bij reparatie, daar hoor je wel eens andere dingen over .
AlgemeenWat te zeggen - (tot nu toe), gewoon tevreden. Alles was onberispelijk. Bestelling in een paar klikken, snelle e-mails die me informeren over de voorbereiding van de bestelling en het pakket dan track en trace en uiteindelijke levering.
VerzendingIk heb de 14e een bestelling geplaatst, een dag later werd het pakket bezorgd. Wat wil men nog meer?
AlgemeenSnelle afhandeling, ook bij “vergissing” snelle correctie. Aardige mensen aan de telefoon. De volgende dag geleverd.
VerzendingZeer vlotte levering. Keurig verpakt de volgende dag aan huis afgeleverd. Geen klachten hierover nodig.
KlantenserviceEr was een fout gemaakt (door ons) met de betaling. Zeer adequaat meteen de volgende werkdag gecorrigeerd.
AlgemeenOver het algemeen liep alles goed. Ik vond het wel vervelend dat niet direct duidelijk dat er nog een Thuiskopieheffing bij de prijs kwam. De verzendkosten waren darentegen aangenaam laag.
VerzendingHet duurde heel lang voor mijn bestelling binnen was (veel langer dan tijdens het bestellen vermeld).
Ik kon alleen bij mijn account op hun Website zien wat de status was van mijn bestelling, want na de bevestiging van de bestelling heb ik geen e-mail meer ontvangen.
Beste T.Wieker,
We beschikken niet over uw gegevens en kunnen daarom niet direct zien wat er mis is gegaan, maar onze zendingen worden met track en trace geleverd en normaal gesproken zou u dan bericht krijgen van DHL of PostNL over de leverdatum. Uiteraard kunnen we dit uitzoeken voor u. Gelieve daarvoor uw gegevens door te geven via klacht@informatique.nl.
We zullen kijken of de vermelding van de verplichte thuiskopieheffing duidelijker geformuleerd kan worden en hopen dat het geleverde product verder naar tevredenheid functioneert.
Informatique klantenservice.
AlgemeenIk had geen USB-stick met genoeg geheugen voor mijn experiment. Via tweakers op Informatique terecht gekomen en zo had ik deze stick binnen 24 uur op de deurmat liggen.
VerzendingIk hoefde er niet voor thuis te blijven (past door de brievenbus) en snellere opties zijn er niet.