Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Voor al mijn fotografie apparatuur ga ik naar Kamera-Express. Ik vind het fijn dat de medewerkers echt verstand van zake hebben. Ik heb vandaag een nieuwe sony body gekocht bij het filiaal in Zwolle. Ook daar ben ik goed op weg geholpen met het kiezen van de juiste camera, de juiste verzekering en de lopende acties die er zijn. Heel blij mee!!!

Ik had het product eerst online gekocht.Echter kreeg ik geen verzendbevestiging omdat een deel van mijn bestelling niet op voorraad bleek. Ik had de dag erna gebeld of ik het dan toch kon ophalen en dit was geen probleem. Mijn bestelling is gewoon omgezet naar de winkel in Zwolle en daar wisten de medewerkers al wie ik was. Heel fijn!

Ik ben telefonisch goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe body. Ik heb gebruik gemaakt van de videobel-service en ben daarna ook nog in de winkel geweest.

Ik kocht een Nikon D750 full-frame camera. Camera was tijdelijk niet leverbaar. maar binnen een week kreeg ikbericht dat ik de camera kon ophalen.
In de winkel zeer deskundig geholpen bij keuze voor en aanschaf lens en andere toebehoren. Goede winkel met zeer deskundig personeel. Top!

Reservering gedaan voor een Canon RF100-500mm F4.5-7.1 L IS USM telelens. De week daarna kwam deze al binnen.

Omdat ik wat toelichting wilde, het product opgehaald in de winkel in Utrecht. Deskundig, uitgebreid en goed geholpen.

De lens in combinatie met de Canon EOS R6 is fantastisch. Vogelfotografie met de autofocus (o.a. eye detection) en stabilisatie functionaliteiten, is een ongekend feestje.

Een long exposure kit was niet op voorraad in de winkel in Utrecht maar werd de dag daarna al thuis afgeleverd. Prima!

Na een telefoontje werd het product aan de kant gelegd voor ons. In de winkel troffen we een behulpzame en deskundige dame die vlot onze inruil beoordeelde en de gelegenheid bood om de nieuwe lens te proberen. Goede service en verstand van zaken.

In 2018 een LG OLED televisie gekocht bij Kamera Express met 5 jaar garantie. Deze was na normaal gebruik alsnog ingebrand.

Allereerst werd me verteld dat de televisie buiten de garantie was, na het nogmaals opsturen van het garantie certificaat (waarvoor je door een hoepeltje moest springen bij aankoop anders was het niet geldig) bleek ik toch ineens garantie te hebben.

De televisie kon niet meer worden gerepareerd dus een vervangend product werd aangeboden met een LG credit van €450. Hier ben ik niet mee akkoord gegaan. Het tweede aanbod was een credit van €890,-. De overige €247,- voor het nieuw model van dezelfde TV moest ik zelf bijbetalen.

Al met al geen geweldige ervaring. De reden dat ik dit schrijf is omdat het nieuwe 5 jaar garantie formulier je nu verplicht om een recensie te schrijven. Hopelijk brand deze niet in :).

Nieuwe televisie was deugdelijk verpakt en snel geleverd. Oude moest retour in de nieuwe doos, dit was niet duidelijk doorgekomen bij de transporteur.

De klantenservice van de webshop was vriendelijk, zij het nogal traag en vergaten te reageren. Vooral de teamleider zorgde voor vertraging. Het personeel van de winkel was redelijk lomp, vooral omdat ze probeerden de €450,- credit als geweldig nieuws te verkopen (oftewel: €1200,- afschrijving).

Ik heb mijn eerst spiegelreflexcamera hier gekocht. Via de mail stelde ik wat vragen waarop ik meteen een snelle reactie kreeg. Eenmaal de camera gekocht, na snelle levering, ontving ik ook nog een gratis fotografie workshop. Zeker aan te raden!

Fijne Ricoh GRIII gekocht op de eerste dag dat de coronamaatregelen vrije toegang tot de winkel weer mogelijk maakte. Uitstekend geholpen, met vakbekwaamheid, maar ook met humor! Ik koop daar met vertrouwen en plezier.

Contact opgenomen met de winkel voor de TV. Kreeg een mooie prijs aangeboden en heeft deze toen besteld. Alles snel en prima geregeld.

De TV was netjes de volgende dag geleverd en was op tijd.

avatar van True
True Karma 84,9K

Vrijdagavond online besteld i.c.m. ophalen in winkel waar de desbetreffende TV ook op voorraad was. Zaterdag langs geweest, maar kon de TV niet meenemen (die wederom op voorraad was) ik moest de levering vanuit het magazijn afwachten die op maandag kwam. Het omwisselen van de TV in verzending en de TV in de winkel was niet mogelijk. Door mogelijkheid de voorraad per winkel te controleren had ik een duidelijk ander gevoel over het ophalen de volgende dag. Dit was jammer. Uiteindelijk de TV maandag opgehaald, mijn idee is dat het prima kon om de TVs te ruilen en net wat klantvriendelijker te zijn. Voor 23.59 besteld volgende dag thuis/ophalen is op deze manier niet te halen, jammer.

Klantenservice geeft een realistisch en eerlijk beeld over de levering van momenteel niet leverbare TVs. Goed bereikbaar wel even wachten, maar verder prima.

Vrijdagavond nieuwe TV besteld en zaterdag ochtend in huis. Door de 5 jaar garantie raad ik zeker Kamera Express aan!

Ik ben in winkel van Capelle a/d IJssel erg goed geholpen. Ik was op zoek naar een goede systeemcamera. Ik kreeg een hoop informatie over de voor en nadelen van bepaalde modellen. Hierdoor heb ik een goede keuze kunnen maken. Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor de Fujifilm X-T30 in combinatie met 18-55mm lens. Vooral de fysieke knoppen op de body zijn fijn. Je kunt instellingen hierdoor snel aanpassen.

Na vele wegen bewandeld te hebben, werd het probleem met mijn oude/nieuwe Samsung tv, uiteindelijk goed opgepakt door Kameraexpress en is de klacht na tevredenheid opgelost. Ze hebben mij voorzien van een nieuwe LG tv en hier ben ik uitermate tevreden over.

Product werd netjes geleverd in een gesealde doos.

Zoals eerder aangegeven werd mijn klacht na tevredenheid opgelost.

Zeer goed geholpen bij het zoeken en het bestellen van een nieuwe televisie. Zelf contact met Kamera Express opgenomen en een uitstekende prijs kunnen afspreken. De rest van het bestelproces verliep zeer voortvarend.

De televisie werd geleverd door een gespecialiseerd transportbedrijf. Kort na de bestelling hebben zij persoonlijk contact met mij opgenomen om een dag en tijd af te spreken. De levering zelf verliep op de dag zelf vlekkeloos.

Fijn geholpen met het uitzoeken van een goed statief voor mijn kamera. Sirui kn1 is lekker stevig en licht genoeg om mee te nemen. Meerdere modellen werden uitgepakt en getoond en ik kon zo goed vergelijken.

Ik heb mijn oude, trouwe Olympus E-M1 met panasonic lens 12-35 mm ingeruild voor een Olympus E-M5 iii met 12-45 mm pro lens. Spullen afgehaald bij superstore in Utrecht. Goed geholpen door Kamera Express, ook in lockdown, wat niet vanzelfsprekend is. Goede service en concurrerende prijzen. Ben ook blij met het inruilbedrag dat ik nog terug kreeg.

Snelle reactie. Goed geholpen.

De website is heel toegankelijk en het is vrij eenvoudig om snel de benodigde informatie te krijgen en een keuze te maken. De bestellings- en betalings procedure is ook heel gebruiksvriendelijk. Ik heb er al eerder apparatuur gekocht en wanneer nodig, was ik ook tevreden over de bereikbaarheid en after sales service.

Ik werd per e-mail op de hoogte gehouden, zodat ik de bestelling kon volgen.
Het werd wel wat later bezorgd, maar dat was het gevolg van een feestdag tussendoor, waardoor de bezorgdienst onderbemand was.

Ik heb eerder een artikel besteld dat niet in voorraad was en werd gebeld met een advies over een gelijkwaardig goedkoper alternatief. Dat kon ik wel waarderen.
Verder kon ik er ook terecht met vragen, zowel telefonisch als aan de balie.

Zeer tevreden van mijn aankoop, LG tv aan laagste prijs garantie! Hebben hun prijs aangepast toen ik het elders goedkoper gevonden had! Maar door de 5 jaar garantie raad ik zeker Kamera Express aan! Daarom verkoos ik bij hen te kopen.

Op tijd geleverd

Altijd antwoord op vraag

Kundig personeel, nemen ondanks de moeilijke tijden toch de tijd voor je,
vriendelijk ook aan de telefoon erg behulpzaam.
Kortom een vakwinkel

bij eerdere bestellingen altijd zeer correct en vriendelijk en goed geholpen.
Niet enkel bij informatie en bestellingen maar ook bij problemen word je prima geholpen.

Prettige zaak. Er wordt fijn mee gedacht en de tijd genomen. Kom er al jaren voor al mijn fotospullen.

afgehaald

niet nodig gehad

De website is overzichtelijk waardoor je producten makkelijk kunt vinden en het betalen gaat flexibel.

De levering van het product ging sneller dan van te voren aangegeven.

Een aantal keer telefonisch contact gezocht wanneer bepaalde producten weer op voorraad zouden komen en zeer vriendelijk en goed geholpen!

Scorekaart voor Kamera Express