Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Kamera Express heeft gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Het aanbod is ook erg uitgebreid en vrijwel altijd is er ruime voorraad.

De verzending gaat altijd zeer snel

de klantenservice is zeer vriendelijk en "to the point". Onduidelijkheden worden
weggenomen of opgelost.

Ik heb al vele aankopen gedaan bij Kamera Express, altijd goede levering. Goede service en duidelijke uitleg in de winkel in Superstore Rotterdam door medewerkers die weten waar ze over praten.
Net voor kerst nog uitstekende service gehad van Arthur in het fotolab, die enkele afdrukken op canvas precies afdrukte zoals gewenst en de canvas uitvergrotingen hadden we ook nog voor kerst in huis, dat was nog eens service, en hele blije dochters ☺

De service is geweldig, ze helpen je zo graag voort. Stel dat je twijfelt tussen 2 modellen dan gaan ze jou het model aanraden dat het best bij je past, niet het model waar ze het meest aan verdienen.
De snelheid van hulp en levering is schitterend. Je kan echt niet beter hebben dan dit! Zowel de fysieke winkel als de online shop zijn een goede ervaring geweest. Ze zijn beiden enorm overzichtelijk en zoals eerder gezegd, ze helpen je graag verder.

De levertermijn is steeds na gekomen bij me. Beter nog, soms valt het voor dat een product een dag eerder is dan vooraf opgegeven was. Bij alle bestellingen die ik ooit gedaan heb, is het nooit voorgevallen dat een artikel later was of niet aankwam. kort om ik heb niets dan lovende woorden.

Heel simpel ze hebben een top service.
Ze leggen eerst en vooral alles mooi en duidelijk uit op hun website, per product. Heb je erna echter nog vragen dan kan je heel handig in de chat module klikken en je vraag stellen. Elke keer krijg je binnen de 2 minuten een antwoord van een medewerker(op drukke momenten kan dit al eens 5min zijn). Deze zijn altijd zeer vriendelijk en professioneel, het zijn vaklui die weten over wat ze praten en wat ze verkopen. Je krijgt er ook niet het gevoel dat je met iemand praat die zijn job met tegenzin doet maar het gevoel van een opgewekte medewerker van een zaak waar je altijd welkom bent.

Ik heb de "Samsung NX500 + 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom + 50-200mm F4-5.6 ED OIS III Zwart" besteld en ja, de registratie, bestelling, betaling en verzending ging gewoon allemaal perfect! Email verificatie was trouwens niet nodig?

Ik wilde eingelijk het product vandaag al hebben, maar het was net 1 uur te laat ervoor (hoeveel dat extra kostte weet ik niet), maar wel fijn dat ze deze service bieden! Ja, verder de dag erna het pakket netjes op tijd ontvangen!

Prima fysieke zaak in Amsterdam. Enthousiast personeel met veel kennis.
Amsterdam heeft minder op voorraad dan de hoofdvestiging in Rotterdam.

Zelf had ik nog nooit van Kamera Express gehoord. Nadat ik de camera die ik zocht (Nikon D5300) op de site vond en dit met de laagste prijs garantie, wou ik zeker overwegen de camera hier te kopen. Omdat ik nog nooit van Kamera Express gehoord had heb ik eerst wat vragen gesteld via de online helpdesk. Zij hebben mij uitgebreid geantwoord en meteen verder geholpen. Dit overtuigde me om mijn camera bij Kamera Express te bestelen.

Na 1 dag werd de camera + de lens zoals beloofd geleverd in een goed beschermende verpakking.

Zeer tevreden over mijn aankoop bij Kamera Express! Ik ga er zeker nog aankopen doen!

Zeer eenvoudig te bestellen via de website, goede productomschrijving en vlekkeloze betaalmodule en bevestiging van de aankoop.

Levering zeer snel, product was goed verpakt en helemaal compleet.

Na een eerdere positieve ervaring met Kamera Express, ben ik voor mijn laatste aankoop wederom naar Kamera Express geweest. De vakbekwame en kundige medewerkers denken met je mee en geven een gedegen advies, zonder je iets te willen aansmeren. Dat laatste punt vind ik zeer belangrijk in de Retail business.

Ik heb het product (een Sony A77 MkII Body) na oriëntatie op de website uiteindelijk in de winkel gehaald en me na de oriëntatie daar verder laten adviseren. De levering heeft dus plaats gevonden in de winkel.

Na een klein issue met de klantenservice heeft de klantenservice dit na telefonisch contact prima recht gezet.

Winkel is gemakkelijk bereikbaar en niet te ver van waar ik woon. Personeel spreekt met kennis van zaken en geeft de nodige uitleg. Assortiment is meer dan uitgebreid.

Al verschillende keren spullen besteld. Afhandeling en service prima in orde. Laatste keer bleek weekendaanbieding niet meer beschikbaar. Na korte mailing werd een (beter) alternatief aangeboden.

Snelle levering, deugdelijk verpakt.

Zowel via mailing en telefonisch goed bereikbaar en prima afhandeling.

goede website, en personeel in de winkel is uiterst behulpzaam en neemt de tijd voor je !

Opzet van winkel is misschien wat rommelig door inrichting en opstelling kassa. Het oeroude principe van nummertje trekken verzekerd je ervan dat je aan de buurt komt.
'K werd bij mijn aankoop van een lens geholpen door een kundige verkoper die wist wat hij verkocht. Al waren mijn keuzes wat beperkt met betrekking tot mogelijk lenzen voor de Sony, dit ligt niet aan het assortiment van Kamera Express, maar aan de voor handen zijnde lenzen voor de Sony camera.

Prima website. Erg overzichtelijk, groot aanbod, goede prijzen. Producten hebben een voorraadindicator. Bestellen gaat heel makkelijk.

Bestelling was vertraagd want niet op voorraad in het magazijn. Was wel op voorraad in de winkels, maar helaas levert Kamera Express niet vanuit winkelvoorraad. Dit in tegenstelling tot veel andere webwinkels. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik bijna 2 weken heb moeten wachten ipv 2 dagen.

Klantenservice was niet erg behulpzaam toen ik ze benaderde. Ze hadden geen intentie om me te helpen (de oplossing was simpel: stuur mijn product op vanuit winkelvoorraad). Ook heb ik ze verzocht me op de hoogte te houden wanneer mijn product aan zou komen. Dit was blijkbaar ook te veel gevraagd.

De website van Kamera-express is duidelijk, makkelijk navigeerbaar, en het bestellen gaat snel en eenvoudig. Levering binnen de beloofde tijd, met de mogelijkheid de zending te volgen. Producten zijn goed verpakt.

De levering is binnen de beloofde tijd (24u), kan worden gevolgd, en de verpakking is uitstekend.

Wat een groor assortiment van verschillende producten heeft kamera express.
Hele vriendelijke werknemers die gelijk weten waar je naar opzoek bent.

Helpen graag en weten wat je wilt.

Zoeken op de website en assortiment is ok. Info over de producten matig. Info in de winkels heel goed. Jammer dat je via webshop bestelde artikelem niet in de winkels kunt terugbrengen.

Online besteld en afgehaald in de winkel te antwerpen waar ik zeer vriendelijk ontvangen werd (en met kennis ter zake). Al meermaals bij kamera express gekocht, Zeer tevreden een aanrader

Als je nog geen camera hebt uitgezocht of openstaat voor andere mogelijkheden helpen de medewerkers je graag en geven echt goed advies (vragen ook wat je ermee wilt doen bijv. en vinden dan iets wat geschikt voor jou is).

Maar net als de MediaMarkt valt hier niet af te dingen waar ik eigenlijk niet over mag klagen.

E-mails worden snel beantwoord, voor de rest heb ik niet veel ervaring met hun klantenservice.

Zowel online als fysiek in de winkel prima keus en advies. Personeel is deskundig zonder je meteen in een richting te willen praten.

Goed verpakt !

Vaak is er een verschil in wijze van helpen tussen online kopen en fysiek in de winkel. Hier sluit dit naadloos op elkaar aan.

Het gehele proces van bestellen en betalen verliep probleemloos; de online instructies waren logisch en begrijpelijk

Het product werd onbeschadigd en binnen de toegezegde tijd afgeleverd

Scorekaart voor Kamera Express