Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk had een set Lee filters, bij een concurrent, 10% goedkoper gezien .
Even per e-mail, gevraagd hoe het met de prijsgarantie zat.
Vervolgens een paar uur later “op zondag” een e-mail ontvangen,
met de boodschap, dat hun ze mij ook mochten leveren voor de prijs
die ik gezien had.
Scheelde toch bijna € 50,--
Heb ze gelijk opgehaald en werd goed geholpen.
Snelle levering en prima / simpele retour service!
Ik had een zwart doek besteld 's avonds laat, voor een feest de volgende dag. Het doek was de volgende ochtend geleverd. Erg snel!
Helaas door omstandigheden ging het feest niet door en kon ik zonder problemen en ingewikkelde procedures het retour sturen.
Het geld was netjes en snel teruggestort. Top service!
Snelle levering, 's avonds laat besteld, volgende dag al in huis.
KlantenserviceHet was mogelijk om het product retour te sturen zonder ingewikkelde procedures. Het geld was snel teruggestort.
Ik kreeg een aanbieding voor een apparaat. Duidelijke info op de website. bestelprocedure verliep goed. Betaling prima.
VerzendingApparaat op tijd geleverd en goed verpakt.
Ik kocht onlangs een nieuwe Canon 760D van de Camera Express winkel in Den Haag. Ik had goede klantenservice dat informatief en vriendelijk was. Hoewel de prijs was een beetje meer dan sommige andere plaatsen, ik denk dat de klantenservice en follow-up ondersteuning zal de moeite waard. Ik zou overwegen om terug te gaan naar andere aankopen te doen.
Webshop en winkels zijn top, site is overzichtelijk bijna alles is op voorraad en in de winkels voldoende vriendelijk personeel met kennis van zaken. Levering is snel en goed en zijn er problemen worden ze goed en snel opgelost
VerzendingGewoon goed en snel
KlantenserviceGoed, duidelijk, vriendelijk, heeft kennis van zaken en doet haar best om je zo goed en snel mogelijk te helpen en of te informeren.
Ben er goed geholpen, en kon de objectieven zonder moeite uitproberen. omdat ik zelf mijn camera niet mee had genomen, kreeg ik zelfs een zelfde model om een paar proeffoto's mee te maken. Vakkundig personeel, en ondanks de redelijke drukte werd ik snel geholpen.
De website van de winkel is zeer makkelijk en zeer uitgebreid. Je vindt er alles wat te maken heeft met fotografie. In de winkel wordt je goed geholpen door goed opgeleid en professioneel personeel. De prijzen van deze winkel zijn zeer goed, zeker in vergelijking met andere winkels.
KlantenserviceJe krijgt steeds goede en veel uitleg van het personeel, ook al staan er in de winkel veel klanten. Via mail krijg je ook steeds vlug antwoord op al je vragen.
Winkel Antwerpen ligt makkelijk bereikbaar, veel parkeerplaats. Ook ruime winkel en alles praktisch uitgestald. Veel keuze!
KlantenserviceNiets was te veel, zeer duidelijke uitleg. Van lens tot statief en draagtas. Super! Ruime keuze en geweldige mee na denken over de beste keuze!
Een hele hoop ervaring in de winkel! Wat een fijne ontdekking!
via de winkel gekocht ,een winkel naar mijn hart duidelijk vriendelijk je kijkt je ogen uit wat er allemaal niet is .voor ieder wat wils
Klantenserviceheel vriendelijk er word alle tijd genomen om je te helpen een toppertje
Alle producten aanwezig en snel gevonden. Goede en snelle service. Netjes verpakt. Kortom helemaal tevreden. Ook goede prijskwaliteit/verhouding.
VerzendingIn de avond om 21.00 uur besteld, de andere dag om 9.00 uur in huis.
Goede service, koffie aanwezig, medewerkers met juiste kennis van zaken. Erg prettige winkel. Groot assortiment met hoge kwaliteit producten.
Verzendingik wilde er ook een losse microfoon bij en deze lag in een andere winkel van hun. Een van hun medewerkers is s' avonds naar mijn huis gereden om de microfoon af te leveren.
KlantenserviceErg goed. Medewerker kwam product dus persoonlijk afleveren.
Ik werd goed geholpen en de producten waren zeer aardig geprijsd. Ook de webshop is overzichtelijk.
Heel goede service in de shop en snelle levering zelfs op zondag. Lage prijs kwaliteit
Verzendingsnelle gratis levering zelfs op zondag.
Overzichtelijke site, veel betaalmogelijkheden, mogelijkheid afhalen in de shop, snelle levering, klantvriendelijk, luisteren naar de vraag van de klant en beantwoorden die duidelijk en adequaat.
VerzendingSnelle levertijd, product goed verpakt
KlantenserviceNette adequate klantenservice die duidelijke antwoorden geeft en afdoende weet
Goede webshop. Makkelijk met betalen en bestellen. Ik heb het pakketje erg snel binnen gekregen namelijk binnen 1 werkdag.
VerzendingGewoon erg snel en in goede staat afgeleverd
De website is overzichtelijk en geeft een goed beeld van de op voorraad zijnde artikelen, in de winkel wordt je goed en duidelijk geholpen. Advies en service zijn heel goed waardoor deze winkel zich onderscheid van de rest.
KlantenserviceKlantenservice zowel telefonisch als voor vragen over een gekocht product worden serieus behandeld.
Kamera Express heeft gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Het aanbod is ook erg uitgebreid en vrijwel altijd is er ruime voorraad.
VerzendingDe verzending gaat altijd zeer snel
Klantenservicede klantenservice is zeer vriendelijk en "to the point". Onduidelijkheden worden
weggenomen of opgelost.
Ik heb al vele aankopen gedaan bij Kamera Express, altijd goede levering. Goede service en duidelijke uitleg in de winkel in Superstore Rotterdam door medewerkers die weten waar ze over praten.
Net voor kerst nog uitstekende service gehad van Arthur in het fotolab, die enkele afdrukken op canvas precies afdrukte zoals gewenst en de canvas uitvergrotingen hadden we ook nog voor kerst in huis, dat was nog eens service, en hele blije dochters ☺
De service is geweldig, ze helpen je zo graag voort. Stel dat je twijfelt tussen 2 modellen dan gaan ze jou het model aanraden dat het best bij je past, niet het model waar ze het meest aan verdienen.
De snelheid van hulp en levering is schitterend. Je kan echt niet beter hebben dan dit! Zowel de fysieke winkel als de online shop zijn een goede ervaring geweest. Ze zijn beiden enorm overzichtelijk en zoals eerder gezegd, ze helpen je graag verder.
De levertermijn is steeds na gekomen bij me. Beter nog, soms valt het voor dat een product een dag eerder is dan vooraf opgegeven was. Bij alle bestellingen die ik ooit gedaan heb, is het nooit voorgevallen dat een artikel later was of niet aankwam. kort om ik heb niets dan lovende woorden.
KlantenserviceHeel simpel ze hebben een top service.
Ze leggen eerst en vooral alles mooi en duidelijk uit op hun website, per product. Heb je erna echter nog vragen dan kan je heel handig in de chat module klikken en je vraag stellen. Elke keer krijg je binnen de 2 minuten een antwoord van een medewerker(op drukke momenten kan dit al eens 5min zijn). Deze zijn altijd zeer vriendelijk en professioneel, het zijn vaklui die weten over wat ze praten en wat ze verkopen. Je krijgt er ook niet het gevoel dat je met iemand praat die zijn job met tegenzin doet maar het gevoel van een opgewekte medewerker van een zaak waar je altijd welkom bent.
Ik heb de "Samsung NX500 + 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom + 50-200mm F4-5.6 ED OIS III Zwart" besteld en ja, de registratie, bestelling, betaling en verzending ging gewoon allemaal perfect! Email verificatie was trouwens niet nodig?
VerzendingIk wilde eingelijk het product vandaag al hebben, maar het was net 1 uur te laat ervoor (hoeveel dat extra kostte weet ik niet), maar wel fijn dat ze deze service bieden! Ja, verder de dag erna het pakket netjes op tijd ontvangen!