Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Aangezien ik voor mijn doen een grote aankoop ging doen heb ik eerst gebeld. Het was mijn eerste bestelling bij Kamera Express. Prima te woord gestaan en geholpen. Ik heb direct de bestelling geplaatst en binnen een paar minuten had ik het bestel- en betaalproces doorlopen.

Ik had gekozen voor levering dezelfde dag, maar dat ging helaas niet meer lukken. Daarover is wel direct contact opgenomen binnen 5 minuten na mijn bestelling door de klantenservice. Zij hebben het netjes uitgelegd.

Snel en duidelijk.

overzichtelijke website en makkelijk om de producten te vinden. Groot assortiment wat erg fijn is. Ook snelle levering en prima klantenservice!

Altijd op tijd geleverd, netjes verpakt etc.

Snel geholpen met de juist info

Een zeer duidelijke en volledige webshop, waar je makkelijk surft naar je gezochte product. Een goede productomschrijving, en ook een uitgebreide keuze. Je kan steeds de assistentie van een verkoper inroepen via de chatfunctie. Je krijgt ineens ook de opties en de accessoires mee die handig kunnen zijn, en je aankoop vervolledigen.

Ook de levering gebeurt vlot, zoals ze dat beloven: geleverd de dag nadien indien besteld voor 22u30

Een verkoper staat ook online voor je klaar om je bij te staan bij enkele vragen. Een mailtje waarschuwt wanneer je gewenste product opnieuw beschikbaar is. Advies is niet enkel op verkopen gericht, maar sluit ook aan bij de wensen van de klant.

Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen. En ze hebben ook alles die ik nodig had, deze waren makkelijk te vinden op de site.

Verder is de levertijd echt super snel. Voor 23:59 besteld en de volgende dag in huis. En als je voor 15:30 besteld is het ook een optie om het dezelfde dag te laten bezorgen. Super handig!

Al mijn vragen waren snel en goed beantwoord.

Ik koop regelmatig producten via internet maar wil het soms ook wel in de winkel op kunnen halen. Op de site staat duidelijk in welke winkel het op vooraard ligt.
Winkel in Arnhem is goed te bereiken en ondanks de drukke omgeving hebben ze parkeerplaatsen speciaal voor Kameraexpress klanten.

Nu een aantal producten gekocht bij KameraExpress vaak ook contact gehad met de online chat deze is zeer professioneel en geven ook aan dat ze het eerst moeten uitzoeken en dat ze dan een mail sturen. Dit naar volledige tevredenheid.
Daarnaast in de winkel goede hulp en voor elk product goede uitleg.

Product niet aanwezig in de winkel werd kosteloos thuisgestuurd.

Had vragen over een product en zeer uitgebreid werd er de tijd genomen en een eerlijk advies.

Onlangs heb ik in de Superstore Arnhem een Olympus O-M D-E M5 mark II, met lenzen en wat accessoires gekocht. Ik was op zoek naar een handzame systeemcamera die toch aanvoelt als mijn oude spiegereflex. Ik ben zeer goed geholpen door de super deskundige en vriendelijke verkoper. In een prettig gesprek werden mijn wensen en gebruik duidelijk en is een aantal opties bekeken. Veel persoonlijke aandacht en veel kennis van de voors- en tegens van de verschillende opties. Uiteindelijk kwam deze camera eruit. Precies wat ik zoek. Een groot assortiment in de winkel, goede service, veel kennis én een scherpe prijs. Uitstekende combinatie.

Echt een prima en persoonlijke service. Je merkt dat deze verkoper verstand van zaken heeft en bijna net zo enthousiast is als ik. Er wordt met je meegedacht en er is ruimte voor alle vragen. Daarnaast advies over een aantal handige accesoires zodat de camera nog beter past bij wat ik zoek.

Zeer goede after sales. Deskundige mensen achter de balie. Veel aandacht voor allerlei aankopen, groot en klein. Enthousiast team

Gisteren bij Kamera Express Lightroom 6 gekocht (De stand alone, niet die huur-versie). Thuisgekomen bleek installeren niet makkelijk, om niet te zeggen zowat onmogelijk met mijn expertiseniveau. Het valideren lukte niet en de zaak wilde niet werken onder windows 10. Lang verhaal kort: Vandaag de vestiging in Capelle weer bezocht met installatieschijf en laptop. De medewerker die ik trof nam alle tijd om het probleem op te lossen, dat duurde alles bij elkaar iets meer dan anderhalf uur. Daarbij zat inclusief het contact opnemen met de importeur en de chat met Adobe in het Engels. De medewerker in kwestie, Thom Verhoeven, bleef al die tijd geduldig alle mogelijkheden nagaan en uiteindelijk, zoals gezegd, na anderhalf uur had hij de zaak aan de praat. Ik heb vaker camera's gekocht bij Kamera Express, omdat ze goed en goedkoop zijn en bij mij in de buurt zitten. Altijd prettig geholpen, maar ik nam nooit de moeite om er wat over te schrijven. Maar nu had ik ze echt nodig en petje af, dit is after sales zoals hij hoort te zijn. Al die tijd zag ik links en rechts klanten bij de counter die door de mannen van Kamera Express geholpen werden. Een aankoop van een eenvoudige point en shoot van 200 euro, kan zo zag ik op net zoveel aandacht rekenen als de aankoop van een Sony A7RII van drieënhalf duizend. (Dat is wat ik zag) Kortom, petje af voor de Kamera Express. En mijn lightroom 6 werkt. Dank Tom & Kamera Express

Een goed assortiment met redelijke prijzen. Een winkel met vriendelijk personeel, dat alle tijd voor mij heeft.

Tevreden afhandeling bij problemen.

Prima winkel met vriendelijk personeel. Soms iets te opdringerig om extra accessoires te verkopen maar dat hangt ook van de verkoper af.

overzichtelijke website en de aanvullende vragen waren snel beantwoord dus niets anders als lof voor deze toekomst bestendige winkel

alles was compleet

de extra vragen waren snel beantwoord

De winkel in Utrecht is vrij klein en niet het mooiste, maar er is veel kennis aanwezig. Er wordt daadwerkelijk geluisterd naar wat je graag wil en je wordt niet gestuurd richting het duurste (zoals bij een andere winkel wel gebeurde). Er worden verschillende opties gegeven, met voors en tegens, zodat je een eerlijke keuze kan maken.
Hier werd mij absoluut niet de duurste geadviseerd, maar eentje die goed was voor mijn eisen. Ik wilde daarna graag meer weten over de nieuwere variant, waarbij duidelijk werd aangegeven wat die meer kan, in dit geval opnemen, waarbij ik de vrije keus kreeg of ik dit wel of niet zou willen.
Er wordt ruim de tijd genomen, ondanks dat het druk is, ze willen duidelijk dat je blij bent met je aankoop!
Waarom geen uitstekend...
- omdat ze net niet alles op voorraad hadden (overigens wel weer perfecte service met het thuisgestuurd krijgen zonder leveringskosten).
- geen onderhandeling mogelijk is (ik kocht voor 1300 euro aan spullen, er kon geen 10 euro af)
- ik wilde een camerahoesje, daar was in dit filiaal weinig keuze in.

Uitgebreid en deskundig advies in de winkel en vriendelijk personeel. Camera's die ik had besteld, bleken tot twee keer toe, uiteindelijk toch niet meer leverbaar (laatste exemplaren al verkocht, uit productie, verouderd product) maar er is een goed alternatief gevonden.

Helaas ging bestelling twee keer mis en dat kostte veel tijd.
Doordat je alleen kunt bellen met centrale klantenservice en niet met iemand in de vestiging, werd contact over bestelling tijdrovend en frustrerend.
Wachttijden klantenservice in december waren langer dan een uur. Bestelling moest vanwege werk, op tijd tijd zijn. Maar nadat ik daar een mail over had gestuurd is het heel goed opgepakt, werd er serieus mee gedacht over een oplossing. Op de valreep is alles naar tevredenheid opgelost.

Zie beschrevene boven. Ik had bijna "slecht" gekozen, maar Kamera Express heeft het uiteindelijk wel opgelost. Als je (met name na een wat meer uitgebreide bestelling in fysieke winkel), ook direct zou kunnen bellen met een vestiging/persoon zou ik service beoordelen als "uitstekend".

De service in de Utrechtse vestiging is prima. Ondanks dat het druk was namen ze alle tijd om een drietal full frame camera's uitvoerig te vergelijken en toe te lichten.Ze kwamen met prima adviezen over de mogelijkheden en de bij behorende lenzen.

Helaas zijn ervaringen met een reparatie nu met 180% gedraaid, zie mijn review d.d. 5-5-2016:
De (reparatie)service is waardeloos.
Na 3 weken een lens van € 1.200,00 defect en nu na 6 weken nog niet gerepareerd. Er wordt geen enkele moeite gedaan om een klant die voor duizenden euro's heeft geïnvesteerd service te bieden.

goed geholpen in de winkel, namen ruim de tijd voor mijn om de camera uit te leggen. te vrede met mijn aankoop.

Bestelling is keurig op tijd geleverd.
Vraag me wel af waarom ik verplicht 15 woorden bij deze beoordeling moet ingeven wanneer ik verder niets te melden heb.

Het bestelde werd geleverd in de originele verpakking en was daardoor niet extra verpakt waardoor kans op beschadiging groter was.

Goede website, uitgebreid en overzichtelijke assortiment, je kan alles een beetje vergelijken of zelf samenstellen, voor profs zal dit wel reuze zijn, scherpe prijzen is ook top.

Eens in de winkel in Antwerpen prima ontvangen, nog wat vragen gesteld om het juiste type te kiezen, zeer goede uitleg gekregen, geen opdringerige verkooptechnieken, wat voor mij een pluspunt is. Ik zou zeggen, doe zo voort en welkom in België

48 uur van te voren had ik een resevering geplaatst via de website, om het op te halen in de winkel (Den Haag). Normaal staat de camera 24 uur bij de gereserveerde artikelen, maar ik had het geluk dat mijn camera er nog stond. Dus helemaal goud!

Alles zag er netjes uit! Ik ben enorm tevreden over de levering en service!

Ik werd enorm goed geholpen, ik zal ook niet meer naar een ander camera bedrijf gaan om iets in te kopen. Ik weet nu waar ik moet zijn en ook voor goede prijzen! Medewerker heeft me erg goed geholpen en ook nog eens nuttige tips meegegeven!!

Goede hulp. Wou flash voor canon D600 kopen en hebben me goede raad gegeven, uiteindelijk toch bij Canon gebleven en de 430XE iii-RT gelocht, ze hebben niet de duurste proberen aan te smeren en goed gevraagd wat ik er mee wou doen Heb ook nog een schouderriem gekocht, wederom niet naar de duurste optie gewezen is een Blackrapid Curve rs71BB geworden. Ruime keus, goede hulp en daarbij nog lage prijzen !!! Wel raar dat ze gewoon de factuur door mailen, geen rekeningetje meer.

Goede overzichtelijke website, groot assortiment cameras en benodigdheden, lage prijzen en snelle levering. Contact met de klantenservice was goed en ben adequaat geholpen.

Mijn ervaring met de klantenservice was zeer goed. Na het melden van mijn probleem (levering outlet model en missende power cable) werd er direct een adequate oplossing geboden. De power cable lag de volgende dag al op mijn deurmat en kon kiezen tussen een korting op de camera nieuw prijs of kosteloos retourneren en omruilen voor een nieuw exemplaar.

Kamera Express Arnhem heeft mij goed op weg geholpen. Ik zocht de juiste accessoires (CameraMicrofoon en Statief) voor de NikonD5200. De jongeman wie mij hielp heeft mij van alle informatie voorzien en dacht mee. De jongeheer heeft mij goed geholpen en ik zal hier zeker terug keren voor verdere informatie en aankopen.

Scorekaart voor Kamera Express