Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Goed advies, kundig personeel. Mijn vaste winkel is Arnhem Beekstraat. Is geen Superstore, dus niet alles op voorraad, maar 1 telefoontje volstaat om de volgende dag het product te kunnen beoordelen zonder aankoopverplichting. Laagste prijs garantie is ook echt laagste prijs garantie! Mijn winkel voor foto-equipement en tot op heden nog nooit tegengevallen. Goede service!

Ik kies ervoor om in de winkel te kopen, vind ik zelf het prettigst, persoonlijk contact en je kunt het zonder aankoopverplichting gewoon in de winkel testen. Persoonlijk vind ik dit niet iets om te laten bezorgen, en de winkel voorziet hier goed in naar mijn beleving.

Goed advies, kundig personeel. Gemaakte afspraken worden ook nagekomen, ook als het achteraf een "foutje" blijkt! :) :)

Enorm gemak bij het bestellen. Alles makkelijk te vinden. En lekker veel betaal mogelijkheden. Gewoon super!

Je kunt zelfs bestellingen DEZELFDE dag nog laten bezorgen!

Als er iets scheelt is het altijd snel en professioneel opgelost.

Ik werd gelijk geholpen, op een hele fijne manier: adviserend, kundig en respectvol. Er is altijd genoeg personeel aanwezig en het assortiment is ruim en overzichtelijk. Fijne winkel vind ik.

Very friendly website and easy to order options. Delivery was as promised and very happy to have shopped here. Would recommend to anyone.

Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag vóór 22:30 uur worden op maandag geleverd. Waarna er op maandag wordt gemaild dat er 1 onderdeel niet binnen is waardoor de hele bestelling verlaat wordt afgeleverd. Zonder dat er een nieuwe datum wordt afgesproken. Bij aandringen wordt er een deellevering gemaakt. Bij het ontvangen van de deellevering is er een ander model dan het bestelde model opgestuurd zonder overleg; deze doos was reeds geopend en het zegel verbroken. Ook de verpakking van het statief was opgescheurd van de onderkant en ook reeds uitgepakt geweest.
Na het terugkoppelen van de gegevens bij het klantonderzoek is er geen enkele terugkoppeling gekomen van kamera-express. Omdat er nog steeds geen camerahoesje is opgestuurd na 1,5 weken nogmaals contact opgenomen en hier de hele boel weer aangekaart, maar verder als "Vervelend dat het tasje nog niet in uw bezit is. Onze excuses hier voor." komen ze niet.
Jammer dat ik er ingetrapt ben; voor mij geen kamera-express meer.

Verpakkingen van camera en statief waren reeds geopend en zegels verbroken.

Verder als "Vervelend dat het tasje nog niet in uw bezit is. Onze excuses hier voor." komen ze niet.

Groot aanbod. Chat is zeer gemakkelijk en een snelle reactie. Sterke prijzen. Snelle en goede levering.

Ruim assortiment en goede service, niks op de ze winkel aan te merken. Ook de levertijd was heel snel, 23:55 besteld volgende dag in huis.

Snel, en duidelijk.

Ze helpen je goed! Ook de chat is duidelijk en heel handig.

Ik heb niets aan te merken! Goede service, snel geleverd, overvloed aan artikelen, wat moet je meer?

Vandaag besteld, volgende dag stond het pakket al aan de deur!

Mail gestuurd en snel antwoord gehad.

Uit beroepsmatig oogpunt ben ik kritisch op dienstverleners omdat het vaak met weinig inspanning zoveel beter kan. Maar in dit geval geldt "een kind kan de was doen" . Top ! En dan ook nog eens tegen de scherpste prijs !

---

Waarom maar een 9, gewoonweg omdat ik nog geen gebruik heb hoeven maken van de serviceafdeling en deze niet kan beoordelen. Waarbij ik moet vermelden dat het zeker niet mijn eerste bestelling is bij KameraExpress. Waarom dan wel "goed " omdat ik ervan overtuigd ben dat de service aansluit op de rest van de performance van de webwinkel !

De snelheid van levering is meer dan uitstekend. Binnen 30 minuten had ik de trace-code om de levering te volgen... De avond van te voren besteld rond 20.00 uur en de volgende ochtend alles in huis tussen rond 09.00uur

Ik heb een occasion gekocht en dat ding is als nieuw, ben er erg tevreden over en de koop ging weer gepaard met veel service.

Afhalen in andere winkel is erg gemakkelijk! binnen 24 uur bezorgd.

Ik ervaar nergens anders betere klantenservice

Ja ik mag me ook rekenen tot een van de eerste trouwe klanten van Kamera Express,
Ik kan me nog goed herinneren dat ik mijn eerste digitale Canon 350 D kocht in Cappelle aan den IJssel, het winkelpand bestond uit drie aan elkaar geschakelde garage panden met een verkoper de eigenaar oprichter van Kamera Express, na inruil van deze camera voor de 30D en naderhand voor de nog steeds naar alle tevedenheid werkende 7D + 24/105 1.4 L lens ben ik deze zaak steeds meer gaan waarderen op service en deskundig personeel. Ook op het gebied van printers ruime keus op advies eind vorig jaar nog een Canon Pixma MG 7750 bij hun gekocht, laatst no een bezoekje gebracht voor een statief een Vanguard Alta en een Wireless Timer Remote Control voor mijn camera . De reden dat ik altijd naar de vestiging ga is dat ik me als een volwassene in een snoepwinkel sta alles wil ik. Ik zie nu zo veel mooie natuur foto’s voorbij komen op sociaal media dat ik maar hard moet gaan sparen voor de 100/ 400 zoom van Canon.
Jammer voor foto Klein, maar ik vind het wel prettig dat Kamera Express nu binnenkort ook ik Barendrecht te vinden is.

Spullen zelf afgehaald.

Ik heb geen klachten over deze winkel.

Door de goede hulp die het personeel bood is mijn ervaring heel goed, ik kom hier vaker en zal hier ook zeker blijven terug komen. Ze dringen je niks op en laten je rustig de verschillen tussen het materiaal zien.

De zonnekap hadden ze niet op voorraad maar deze werd kostenpost opgestuurd, tot nu toe had ik mijn bestelde producten de volgende dag in huis. Ik hoop datbdat met dit weer zo is, maar ik vertrouw hier volledig op!

Ik was al langer bekend met Kamera Express vanwege hun nieuwsbrief. Echter nu had ik iets nodig voor een fotoshoot, en ik was helemaal vergeten het op tijd te bestellen. Ik kwam er s'avonds om 23 uur achter. Ik twijfelde over welk item ik het beste kon nemen (qua reflectiescherm) en ik heb om 23 uur nog contact met de helpdesk gehad.

Uiteindelijk besteld, en hij wordt morgenvroeg geleverd. Ideaal!

Voor 24:00 uur besteld is de volgende dag geleverd, wat in mijn geval perfect uitkwam.

Helaas wel verzendkosten onder de 50 euro, maar de verzendkosten zijn gelukkig wel acceptabel.

Goed geholpen bij de klantenservice, en zelfs nog bereikbaar op late tijdstippen.

Via Google shopping gezocht en gelijk bij Kamera Expres gevonden en tevens het goedkoopst. Ik had nog nooit van Kamera Expres gehoord maar het is een prima zaak!

Leverden de volgende dag precies wat ik wilde hebben.

Makkelijk zoeken, volledige informatie
Bijna alles te vinden, ook occasions
Koop hier al jaren mijn apparatuur

altijd op afgesproken tijd

Chat of snel antwoord via mail

Goede website, eenvoudig bestelproces, strakke prijs, razendsnelle levering (12 uur na bestelling), juiste product geleverd.

razendsnelle levering (12 uur na bestelling)

Ik heb de camera in de winkel gekocht op de Boomsesteenweg in Wilrijk.
Ik was enorm verbaasd van de uitstekende service die ik hier heb gekregen.
De medewerker was enorm behulpzaam en heeft echt de tijd genomen om mij over alles te informeren , geen vraag was te veel.
TOP service !

Alles gaat makkelijk.
Bestellen online om thuis,of in een KameraExpress winkel te laten bezorgen.
Bestellen in de winkel om thuis,of in een KameraExpress winkel te laten bezorgen.(Fotostudio is 2 minuten lopen van een winkel)
Contant/pinnen/online betalen verloopt zoals het hoort.

Levering gaat vlekkeloos.Komt aan op de afgesproken/beloofde dag/tijd.
Laat 80% van de gevallen bezorgen in de KameraExpress winkel die 2 minuten lopen is vanaf mijn fotostudio.

Is goed.Kan alleen geen 5 sterren voor service geven omdat ik nooit gebruik heb gemaakt van service in lastige/probleem gevallen.
Heb tot nog toe geen problemen ondervonden.
Enige waar ik gebruik van heb gemaakt is hen erop te attenderen dat een product wat ik wilde aanschaffen elders goedkoper was.Heb toen de aangepaste prijs betaald en tevens hebben zij de prijs in hun assortiment/webshop/ect. aangepast.

Zodra iets in de winkel is aangekomen wordt ik gebeld.

Altijd fijn geholpen! Dit keer vooraf iets besteld om te zorgen dat ik niet de actie misloop! Ik ga de camera wel even in de winkel ophalen. Altijd even onder het genot van een kopje koffie korte uitleg en voorlichting laten geven. Meestal kom ik dan thuis met de juiste accessoires en een passende tas.

Online even via de chat gevraagd hoeveel de voorraad nog was. Daardoor besloten maar te bestellen, want de voorraad ging snel. Top info!

Zoek je een goede winkel voor aankoop en advies van je nieuwe foto en/of video camera? Dan is er eigenlijk maar 1 adres en dat is de Kamera Express. Zeer kundig en behulpzaam personeel. Je zult niet gauw spijt hebben van je aankoop!

Snel en duidelijk antwoord

Scorekaart voor Kamera Express