Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Een hele fijne winkel online maar ook de echte winkel is super. Kundig personeel en altijd prima prijzen

Veel sneller in huis hebben is volgens mij niet mogelijk. Ik ben meer dan tevreden.

Bij problemen of vragen word je niet alleen netjes maar ook super snel geholpen. Zo zie ik het graag

Gemak
Hele overzichtelijke site, makkelijk bruikbaar. Enige pluspunt is dat items na enige tijd (een uur?) uit je mandje worden verwijderd. Ikzelf vind het fijn om sites te vergelijken en toen ik toch voor Kamera-Express gekozen had, moest ik alles weer in mijn mandje toevoegen.

Assortiment
Kamera-Express had een bijbehorend artikel nog niet op voorraad, maar dit kwam door de buitenlandse leverancier.

Aanbeveling
Ik zou Kamera-Express zeker aanraden!

Supersnelle levering! (minder dan 1 dag)

Klantenservice aan de lijn gehad voor een vraag die meteen volledig werd beantwoord. Erg hulpzaam en aardig!

Op de website heel erg veel keus. Toch voor zekerheid gekozen en naar de winkel gegaan voor goed advies. God geholpen en tevreden naar huis gegaan

Het waa heel erg gemakkelijk om de bestelling te plaatsen. Goede afhandeling en duidelijke communicatie. Ik bestel er zeker weer

Snelle verzending

Duidelijke site met goede omschrijvingen en foto's, makkelijk bestelproces. Een moderne site waarbij je winkelmandje geupdate wordt zonder dat je van de productpagina af gaat.

Razend snel, veel producten op voorraad waardoor je het al de volgende dat in huis hebt, top!

Via tabbladen en zoekfunctie was alles snel gevonden. Duidelijke uitgebreide omschrijving bij de producten. Bestelling plaatsen ging ook goed.

Snelle levering, na plaatsing van de opdracht werd het de volgende dag keurig verpakt bezorgt.

Heb via email nog een vraag gesteld, die werd ook snel op bevredigende wijze beantwoord.

Eerst informatie ingewonnen over de artikelen die ik wilde hebben.
Goed voorgelicht en daarna besteld via de webwinkel.
Alles volgens afspraak geleverd en ben erg tevreden.

Kon rustig in de winkel de producten die ik had gereserveerd vergelijken en met wat advies van de medewerkers van de winkel (Arnhem XL shop) een beslissing nemen

Zeer klantvriendelijk geholpen in de winkel in Den Haag, de persoon in kwestie had kennis van zaken en was zeer behulpzaam.

Professionele en vriendelijke behandeling, goed geholpen en tevreden de winkel uitgegaan met de gewenste camera.

Ik vind het een handige website, overzichtelijk,en makkelijk te overzien.handig met de vergelijkingen .veel grote merken en met mooie aanbiedingen. Ga er de volgend keer ook eerst bij jullie kijken .SUPER.

Bestelling inde middag gedaan ,te volgen via trak & tracé ,de volgende dag voor 12 uur binnen

Zo ver ervaren ,goed zonder meer

Breed assortiment en een goede tweedehands shop. Bood een schappelijke inruil prijs.
Ik krijg een prettig en goed advies door het naast elkaar plaatsten van vergelijkbare mogelijkheden.

Een dag nadat ik de camera besteld had, ontving in de camera

Goede service, prima afhandeling van het order en een zeer uitgebreid aanbod waar je toch snel je producten kan vinden. Bijna alle grote merken zijn er verkrijgbaar!

Levering volgde telkens dag na bestelling zelfs op zaterdagen.

Wanneer iets niet in stock was werd ik keurig op de hoogte gehouden wanneer de stock terug was aangevuld. Top

Ben in de winkel geweest. Voldoende personeel dus geen wachttijd. Mijn bestelling werd volledig gecontroleerd op aanwezigheid van alle onderdelen.
Geen haastklus. Prima

Het scheelde niet veel of mijn bestelling werd ook nog naar de auto gedragen.

Ik ben uitstekend verder geholpen en kreeg uitgebreid informatie bij mijn aankoop. Ik had een aantal technische vragen bij de aankoop van een compact kamera en ik kreeg hierop de antwoorden die ik nodig had en dit hielp de uiteindelijk keuze bepalen,...een keuze waar ik superblij mee ben. Prima service bij Kamera Express.

Ook is er veel gewoon op voorraad in de winkel van Kamera Express Wilrijk, waardoor ik mijn compact meteen mee naar huis kon nemen.

Was een beetje verbaasd dat het vrij druk was in de winkel op een maandagmiddag. Toch werd er de nodige tijd genomen om mij advies te geven bij mijn keuze.

Goed advies, kundig personeel. Mijn vaste winkel is Arnhem Beekstraat. Is geen Superstore, dus niet alles op voorraad, maar 1 telefoontje volstaat om de volgende dag het product te kunnen beoordelen zonder aankoopverplichting. Laagste prijs garantie is ook echt laagste prijs garantie! Mijn winkel voor foto-equipement en tot op heden nog nooit tegengevallen. Goede service!

Ik kies ervoor om in de winkel te kopen, vind ik zelf het prettigst, persoonlijk contact en je kunt het zonder aankoopverplichting gewoon in de winkel testen. Persoonlijk vind ik dit niet iets om te laten bezorgen, en de winkel voorziet hier goed in naar mijn beleving.

Goed advies, kundig personeel. Gemaakte afspraken worden ook nagekomen, ook als het achteraf een "foutje" blijkt! :) :)

Enorm gemak bij het bestellen. Alles makkelijk te vinden. En lekker veel betaal mogelijkheden. Gewoon super!

Je kunt zelfs bestellingen DEZELFDE dag nog laten bezorgen!

Als er iets scheelt is het altijd snel en professioneel opgelost.

Ik werd gelijk geholpen, op een hele fijne manier: adviserend, kundig en respectvol. Er is altijd genoeg personeel aanwezig en het assortiment is ruim en overzichtelijk. Fijne winkel vind ik.

Very friendly website and easy to order options. Delivery was as promised and very happy to have shopped here. Would recommend to anyone.

Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag vóór 22:30 uur worden op maandag geleverd. Waarna er op maandag wordt gemaild dat er 1 onderdeel niet binnen is waardoor de hele bestelling verlaat wordt afgeleverd. Zonder dat er een nieuwe datum wordt afgesproken. Bij aandringen wordt er een deellevering gemaakt. Bij het ontvangen van de deellevering is er een ander model dan het bestelde model opgestuurd zonder overleg; deze doos was reeds geopend en het zegel verbroken. Ook de verpakking van het statief was opgescheurd van de onderkant en ook reeds uitgepakt geweest.
Na het terugkoppelen van de gegevens bij het klantonderzoek is er geen enkele terugkoppeling gekomen van kamera-express. Omdat er nog steeds geen camerahoesje is opgestuurd na 1,5 weken nogmaals contact opgenomen en hier de hele boel weer aangekaart, maar verder als "Vervelend dat het tasje nog niet in uw bezit is. Onze excuses hier voor." komen ze niet.
Jammer dat ik er ingetrapt ben; voor mij geen kamera-express meer.

Verpakkingen van camera en statief waren reeds geopend en zegels verbroken.

Verder als "Vervelend dat het tasje nog niet in uw bezit is. Onze excuses hier voor." komen ze niet.

Groot aanbod. Chat is zeer gemakkelijk en een snelle reactie. Sterke prijzen. Snelle en goede levering.

Scorekaart voor Kamera Express