Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenBreed assortiment. Snel en goed geholpen. Product beviel mij goed. Online besteld, ging vlot en snel.
VerzendingZeer tevreden
KlantenserviceZonder lang te hoeven wachten vlot en deskundig geholpen door personeelslid. Ook wat betreft garantie en verzekering kreeg ik zinvolle informatie.
Groot assortiment. Deskundig personeel wat je graag advies geeft en met je meedenkt over je aankoop. Personeel neemt de tijd voor je, in de winkel kan en mag alles getest worden voor de aankoop.
Zeer uitgebreid en kwalitatief aanbod aan scherpe prijzen die zeer snel geleverd worden. Zelfs mijn bestelling van vrijdag avond werd op zaterdag middag geleverd zoals besteld.
Ik ben goed geholpen en op aanvraag ook deskundig advies.
Ook ben ik blij met de fijne korting die ik heb gehad op mijn producten
Mijn product was erg snel geleverd en was secuur en prima verpakt
ga voor advies voor camara en lenzen. praten naar de mond, geven korting op een fototas, thuis gekomen ben ik als ik op site kijk duurder uit in de winkel dan er op de site staat aangegeven. wil het verschil weten tussen 3 camara modellen laten op de site zien welke verschillen er zijn, hoezo persoonlijk advies?
Ik ben zeer goed geholpen. Ze denken echt met je mee als klant en zijn ook zeer kundig. Prettige sfeer.
KlantenserviceIk ben met mijn vragen goed geholpen. Ze denken daar in oplossingen in plaats van in beperkingen.
Een hele fijne winkel online maar ook de echte winkel is super. Kundig personeel en altijd prima prijzen
VerzendingVeel sneller in huis hebben is volgens mij niet mogelijk. Ik ben meer dan tevreden.
KlantenserviceBij problemen of vragen word je niet alleen netjes maar ook super snel geholpen. Zo zie ik het graag
Gemak
Hele overzichtelijke site, makkelijk bruikbaar. Enige pluspunt is dat items na enige tijd (een uur?) uit je mandje worden verwijderd. Ikzelf vind het fijn om sites te vergelijken en toen ik toch voor Kamera-Express gekozen had, moest ik alles weer in mijn mandje toevoegen.
Assortiment
Kamera-Express had een bijbehorend artikel nog niet op voorraad, maar dit kwam door de buitenlandse leverancier.
Aanbeveling
Ik zou Kamera-Express zeker aanraden!
Supersnelle levering! (minder dan 1 dag)
KlantenserviceKlantenservice aan de lijn gehad voor een vraag die meteen volledig werd beantwoord. Erg hulpzaam en aardig!
Op de website heel erg veel keus. Toch voor zekerheid gekozen en naar de winkel gegaan voor goed advies. God geholpen en tevreden naar huis gegaan
Het waa heel erg gemakkelijk om de bestelling te plaatsen. Goede afhandeling en duidelijke communicatie. Ik bestel er zeker weer
VerzendingSnelle verzending
Duidelijke site met goede omschrijvingen en foto's, makkelijk bestelproces. Een moderne site waarbij je winkelmandje geupdate wordt zonder dat je van de productpagina af gaat.
VerzendingRazend snel, veel producten op voorraad waardoor je het al de volgende dat in huis hebt, top!
Via tabbladen en zoekfunctie was alles snel gevonden. Duidelijke uitgebreide omschrijving bij de producten. Bestelling plaatsen ging ook goed.
VerzendingSnelle levering, na plaatsing van de opdracht werd het de volgende dag keurig verpakt bezorgt.
KlantenserviceHeb via email nog een vraag gesteld, die werd ook snel op bevredigende wijze beantwoord.
Eerst informatie ingewonnen over de artikelen die ik wilde hebben.
Goed voorgelicht en daarna besteld via de webwinkel.
Alles volgens afspraak geleverd en ben erg tevreden.
Kon rustig in de winkel de producten die ik had gereserveerd vergelijken en met wat advies van de medewerkers van de winkel (Arnhem XL shop) een beslissing nemen
Zeer klantvriendelijk geholpen in de winkel in Den Haag, de persoon in kwestie had kennis van zaken en was zeer behulpzaam.
KlantenserviceProfessionele en vriendelijke behandeling, goed geholpen en tevreden de winkel uitgegaan met de gewenste camera.
Ik vind het een handige website, overzichtelijk,en makkelijk te overzien.handig met de vergelijkingen .veel grote merken en met mooie aanbiedingen. Ga er de volgend keer ook eerst bij jullie kijken .SUPER.
VerzendingBestelling inde middag gedaan ,te volgen via trak & tracé ,de volgende dag voor 12 uur binnen
KlantenserviceZo ver ervaren ,goed zonder meer
Breed assortiment en een goede tweedehands shop. Bood een schappelijke inruil prijs.
Ik krijg een prettig en goed advies door het naast elkaar plaatsten van vergelijkbare mogelijkheden.
Een dag nadat ik de camera besteld had, ontving in de camera
Goede service, prima afhandeling van het order en een zeer uitgebreid aanbod waar je toch snel je producten kan vinden. Bijna alle grote merken zijn er verkrijgbaar!
VerzendingLevering volgde telkens dag na bestelling zelfs op zaterdagen.
KlantenserviceWanneer iets niet in stock was werd ik keurig op de hoogte gehouden wanneer de stock terug was aangevuld. Top
Ben in de winkel geweest. Voldoende personeel dus geen wachttijd. Mijn bestelling werd volledig gecontroleerd op aanwezigheid van alle onderdelen.
Geen haastklus. Prima
Het scheelde niet veel of mijn bestelling werd ook nog naar de auto gedragen.
Ik ben uitstekend verder geholpen en kreeg uitgebreid informatie bij mijn aankoop. Ik had een aantal technische vragen bij de aankoop van een compact kamera en ik kreeg hierop de antwoorden die ik nodig had en dit hielp de uiteindelijk keuze bepalen,...een keuze waar ik superblij mee ben. Prima service bij Kamera Express.
VerzendingOok is er veel gewoon op voorraad in de winkel van Kamera Express Wilrijk, waardoor ik mijn compact meteen mee naar huis kon nemen.
KlantenserviceWas een beetje verbaasd dat het vrij druk was in de winkel op een maandagmiddag. Toch werd er de nodige tijd genomen om mij advies te geven bij mijn keuze.