Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenDe winkel voor (amateur en professionele) fotografie. Zeer kundige medewerkers, verstand van hun vak en altijd behulpzaam. In één woord super!
VerzendingAl meerdere malen een bestelling gedaan, zowel voor als na de overname van het bedrijf. Het blijft een perfecte service, op tijd geleverd en staat altijd netjes vermeld of het op voorraad is. Zelfs al eens gebruik gemaakt van de notificatie als iets weer op voorraad zou moeten komen, werkt ook prima. De online bestel en ophaal service ook al eens gebruikt en tot nu toe ook goede ervaringen mee. Daarnaast vindt ik dat het bedrijf een goede prijs kwaliteit verhouding heeft met zo nu en dan leuke aanbiedingen.
Vorige week heb ik een achtergrond systeem gekocht die netjes de dag erna werd gebracht. Het systeem was helaas niet wat ik graag wilde dus ben ik naar de winkel in Eindhoven geweest met de vraag of ik hem kon ruilen. Ik ben hier super goed geholpen door vriendelijk personeel. Ze dachten goed mee en uiteindelijk hebben we een achtergrond systeem gevonden die ik graag wilde hebben.
VerzendingOp zondag een pakket besteld en dit werd meteen de dag erna gebracht!
KlantenserviceIk heb met de klantenservice gebeld met een vraag en werd goed en duidelijk geholpen.
De keuze uit het ruime assortiment met alles op het gebied van fotografie en videografie is groots. Met behulp van de welwillende verkopers, ga je altijd naar huis met wat je nodig hebt. Of je nu langs gaat in de winkel of het laat thuis bezorgen (wat ook nog op de dag zelf kan!), ik ben altijd tevreden!
VerzendingMakkelijk gevonden, makkelijk besteld en netjes de volgende dag in huis!
KlantenserviceDe medewerkers staan altijd klaar met advies en uitleg over alle producten. Er zijn geen gekke vragen en iedereen is aardig.
Super veel te koop, alles is te vinden wat betreft camera's, makkelijk te bestellen, vlug en netjes geleverd.
VerzendingPrecies zoals ik had verwacht/ gehoopt
Ik was flabbergasted. Of in gewoon Nederlands; Ik was overbluft van de expertise, de dienstverlening en het geduld van de verkoper bij KameraExpress. Hij nam alle tijd om de voor- en nadelen van verschillende lenzen te laten zien. Het gebruik van de verschillende lenzen te demonstreren om mijn camera en me uit te leggen in welke situaties welke lens het beste presteert. Subliem gewoon!
Contact gehad met een werknemer van Kamera Express Zwolle (Frank Maskoet)
Heb deze werknemer aangegeven dat ik op zoek ben naar een stabilisator (steadicam) voor mijn DSLR. Er zijn mij een aantal keuzes voorgelegd en samen zijn we uiteindelijk tot een goede keuze gekomen.
Ik heb de indruk gekregen dat het personeel veel verstand van zaken heeft, verder ook goed en snel met de klant kan afstemmen wat een goed product is.
(Dus geen goedkope bende aanraden, ook geen extreem dure producten maar producten die mijn uitgaveverwachtingen paste)
Zaterdagavond besteld (~20:00) stond dat het product overal uitverkocht was en nog beschikbaar was in de webshop. Had de verwachting dat het nog wel even kon duren.. Vanochtend in de mailbox een mailtje dat hij onderweg is.
KlantenserviceZie algemeen
Kamera express wat een top service al als je de winkel binnen komt, wordt er gelijk gevraagd waar mee kan ik u van dienst zijn. Heb daar voor het eerst iets gekocht maar ik ben zeer tevreden over de service van kamera express
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceTop kwaliteit en snelle service
Op de website kan je precies zien welke vestiging een product op voorraad heeft. En als de winkel dichtbij is, kan je producten eenvoudig reserveren en dan zelf ophalen. Je wordt snel geholpen door vriendelijk personeel. Top!
goede site, heldere opzet, alleen was mij niet precies duidelijk wat een outlet-product was. bij aankomst bleek dit een demo of retourmodel te zijn. dit had van mij iets duidelijker gemogen. (stond in artikelomschrijving onderaan ipv bovenaan)
VerzendingVerzending was goed, product netjes ingepakt,
KlantenserviceProduct was bij aankomst defect, maar dit is binnen 1 dag opgelost door winkel in Zwolle, heel netjes
Na online oriëntatie toch de winkel bezocht en daar een goed advies gehad over digitale camera's. Deskundige geholpen en alle tijd werd genomen. De online aanbieding kon ook in de winkel aangeboden worden met zelfs nog een update in de geheugenkaart
KlantenserviceNog geen ervaring
De gewenste camera heb ik op Tweakers uitgezocht en daarna nog nagekeken op andere - meestal buitenlandse - websites zoals dpreview. Aankoop gedaan in winkel; fijn om artikel even aan te voelen en op ware grootte te zien. Fijn om met wat advies de accessoires uit te zoeken.
KlantenserviceIk refereer aan een oude defecte camera; ik voelde me ook welkom, prima en naar volledige tevredenheid geholpen.
Gewoon goed en vakkundig geholpen in de winkel na alle informatie overzichtelijk op de website te hebben kunnen raadplegen!
Mooi overzichtelijke website. Na enig vooronderzoek heb ik gekozen voor de Nikon D3300 met de 18-55mm kitlens. Dit bleek een uitstekende keus, ben er erg tevreden mee. Ik had de bestelling geplaatst om 23:20 en toch de volgende dag al in huis!
VerzendingBestelling om 23:20 geplaatst en volgende dag al in huis! De camera was goed en stevig verpakt.
KlantenserviceVia de mail wordt je voldoende op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.
Er werd alle tijd voor mij genomen om mijn keuze (vooraf zorgvuldig uitgedokterd) te bespreken. Waarom had ik voor deze set (Canon EOS 7D mk. II, 2.0x III extender, Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 en Canon EF 70-200mm f/2.8 L USM) gekozen? Wat ging ik er meer doen?
Zo wilde ik bijvoorbeeld eerst een 70-200mm L IS USM kopen. Echter, ik fotografeer vooral snel bewegende onderwerpen, waarvoor ik de IS helemaal niet nodig had, en kon volstaan met het model zonder IS. Dit scheelde mij ruim € 800,-. Ik vind het vooral fijn dat ik deskundig advies (er staan veelal vakkundige fotografen tot je beschikking) kreeg en dat men niet schroomde om te zeggen dat ik dingen helemaal niet nodig had. Men probeerde mij niet uit te melken. Een ander voorbeeld hiervan is dat ik eigenlijk 2 soorten memorycards wilde hebben, maar dat helemaal niet nodig was (en dus maar een card heb aangeschaft)
Verder heel vriendelijk geholpen, en een onderdeel was niet op voorraad en werd kosteloos nagezonden.
Top service, top vakkundigheid. Uitermate tevreden.
Een product dat in de winkel op het moment van aanschaf niet op voorraad was, werd kosteloos nagezonden met PostNL.
Bestelling gaat snel en probleemloos. Mijn producten goed kunnen vinden en netjes de volgende dag in huis.
VerzendingSnel en punctuele 24 uurs levering
KlantenserviceIk had 1 DOA van de twee bestelde camera's. Gebeld en keuze tussen terugsturen en per omgaande een nieuwe of bij de vestiging in Eindhoven (dichtbij mijn woonplaats) omruilen. Voor het laatste gekozen, en door zeer behulpzaam personeel prima geholpen.
Enige tijd geleden bij Kamera Express in Rotterdam voor een behoorlijk bedrag spullen gekocht omdat ik er toch langsreed. Normaal onderzoek ik vooraf eerst of de prijzen goed zijn, maar omdat Kamera Express op haar site een Laagste Prijsgarantie biedt, dacht ik dat dat wel snor zou zitten.
Dat viel bij thuiskomst dus erg tegen! Drie van de vier gekochte spullen bleken bij de concurrentie (een stuk) goedkoper. Toen ik Kamera Express er een mailtje over stuurde, duurde het dagen voordat er überhaupt iemand reageerde. Deze bood - zonder enig excuus of toelichting - een tegoedbon aan voor een fractie van het prijsverschil.
Per kerende mail heb ik aangegeven hiermee niet akkoord te gaan omdat hier gewoon sprake is van ordinaire misleiding. Hierop heb ik (ondanks herhaalde verzoeken van mijn kant) nooit meer wat gehoord. Zelfs het toegezegde tegoedbonnetje heb ik nooit meer gezien! Zo koppelt Kamera Express oneerlijke handelspraktijken en loze toezeggingen aan misplaatste arrogantie en pure onbeschoftheid. Ze bieden - in schril contrast tot wat ze er zelf op hun site over roepen - geen enkele prijsgarantie en elke klant die zich er op beroept, wordt afgepoeierd en/of simpelweg genegeerd.
Ik beraad me inmiddels op nadere stappen om louter principiële redenen en om nieuwe klanten te behoeden voor verdere teleurstellingen en slechte ervaringen met Kamera Express.
Ondanks hun weigering hun klanten te woord te staan, ontving ik - cynisch genoeg - pas nog wel een (geautomatiseerd) mailtje van Kamera Express waarin ik werd uitgenodigd om een review van mijn aankoopervaringen te schrijven! Daarbij roepen ze dat je kans maakt op 500 euro als omkoopbonus om je toch vooral te laten roepen hoe tevreden je over Kamera Express bent. Nou, bij deze dan, al denk ik niet dat ik ga winnen ... Maar gelet op bovenstaande ben ik bang ik dat niemand iets gaat winnen bij Kamera Express.
Voor wat betreft de (niet echt bestaande) klantenservice verwijs ik naar bovenstaande.
Na vooronderzoek online en contact via de klantenservice, heb ik een nieuwe camera en lens in de Superstore in Arnhem gekocht. De gewenste lens wasniet op voorraad in de winkel maar die werd nagezonden. Prima service zowel online als in de fysieke winkel!
KlantenserviceSnelle reactie en klantvriendelijk!
Zowel online als fysiek een fijne winkel. Al mijn producten waren op voorraad. De service is goed. Enige minpunt is dat ik de sensor van mijn camera wilde laten reinigen in de XL winkel in Arnhem, maar dit ging niet meteen omdat er te weinig personeel in de winkel aanwezig was. Hiervoor moest ik de volgende dag terug komen. Dit neemt niet weg dat ik hier vaker terug ga komen. De levering van producten was uitstekend, dit kwam de volgende dag aan zoals ze hadden gezegd.
VerzendingDe levering van producten was uitstekend, dit kwam de volgende dag aan zoals ze hadden gezegd.
KlantenserviceIk wilde de sensor van mijn camera wilde laten reinigen in de XL winkel in Arnhem, maar dit ging niet meteen omdat er te weinig personeel in de winkel aanwezig was. Hiervoor moest ik de volgende dag terug komen. Dit is een klein minpunt, maar dat was het dan ook. Ze helpen je uitstekend in de winkel.
Prachtige ruime winkel met mensen die productkennis hebben. Goeie webshop met snelle en correcte leveringen.